Kijek z Dzierząznej/Łętowa w parafii Radziwie
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Magda_Kijewska

-
Magda_Kijewska

Jedzrzej ( a wlasciwie Andrzej) z Dzierząznej, maz Kunegundy Chrobot z Popłacina, to moj bodajze 4x pradziadek. Wiem ze miał brata Antoniego i bodajze Wojciecha, innego rodzeństwa poki co nie znam. Andrzej miał z tego co ustaliłam do tej pory nastepujące dzieci: Jana (żona Marianna Kalwasinska), Teklę ur w1804r (wyszła za Walerego Woycika), Franciszkę, Mikołaja ur w1807r (żona Apolonia Nowicka, być może miał drugą), Katarzynę (zmarła jako dziecko, 1809-1819), Walerego ur w 1818r, Mariannę (ur 1820, zm 1821) i Ludwika ur w 1812r, mojegon3x pradziadka (zony: Marianna Garwacka, JulianSałasińska, Maryanna Sałasińska).
Mysle ze budujemy to samo drzewo. Mam je rozbudowane wlasnie po linii Ludwika
Mysle ze budujemy to samo drzewo. Mam je rozbudowane wlasnie po linii Ludwika
-
Magda_Kijewska

-
Magda_Kijewska

- Kajkowski_bogdan

Witam,
Napiszcie do mnie na priv. Dawno temu (Grażynko może pamiętasz) korespondowałem z Johnem Smolarkiem z USA. Jego opracowanie drzewa rodziny Kijek było imponujące.
Ancestor and Descendants of Anthony Kijek
Dzierząźnia, Gostynin, Poland
Compiled By
John C. Smolarek
14 July 2007
Nie wiem czy mail który mam z 2008 roku jest jeszcze aktualny, ale spróbować warto (angielski konieczny). Ja nie byłem za bardzo zainteresowany bo mam tylko w rodzinie Pankowskich i to w bocznej nitce ślub z Magdaleną Kijek.
Pozdrawiam
Bogdan
Napiszcie do mnie na priv. Dawno temu (Grażynko może pamiętasz) korespondowałem z Johnem Smolarkiem z USA. Jego opracowanie drzewa rodziny Kijek było imponujące.
Ancestor and Descendants of Anthony Kijek
Dzierząźnia, Gostynin, Poland
Compiled By
John C. Smolarek
14 July 2007
Nie wiem czy mail który mam z 2008 roku jest jeszcze aktualny, ale spróbować warto (angielski konieczny). Ja nie byłem za bardzo zainteresowany bo mam tylko w rodzinie Pankowskich i to w bocznej nitce ślub z Magdaleną Kijek.
Pozdrawiam
Bogdan