A to żle? Dlaczego? Ale konkretnie proszę.diabolito pisze:No właśnie nie jest dobrze!jart pisze:Ludzie! Wszystko jest dobrze. Przyzwyczaiłem się.
Tak jak napisał Jarek, strona zatrzymała się w czasie jakieś 15 lat temu.
Tzn. jakich? Których? 3 konkretne.... (wraz z zamiennikami)diabolito pisze: Od pewnych rozwiązań się odchodzi a pewnych już nie stosuje wcale.
Dlaczego? A dla kogo innego? Od kogo bierzesz najwięcej? (nie że ode mnie) To może jemu trzeba ułatwić dawanie, a nie Tobie branie? (to ogólnie, nie personalnie) Nie żeby nowe było złe, ale np. takie nowe szukajwarchiwach mnie się nie podoba. A Tobie? Dlaczego?diabolito pisze: To nie ma być strona dla osób, które ją tworzyły kilkanaście lat temu, albo są na forum od 1o lat i się przyzwyczaiły.
Może to kwestoia głębszej analizy, a nie "geriatrii" lub arbitralnej decyzji "że strona nie jest dla kogoś"? Nie wiem. A Ty?
Luksus. A konkrety? Co to znaczy "przyjazny"?diabolito pisze: Szata graficzna to nie tylko kolorystyka. To również jej układ, sposób w jaki można się dostać w różne jej części.
Strona internetowa musi być przyjazna dla użytkownika. Sorry, ale tu tego nie ma.
Ja się może nie znam, ale administracja forum to chyba co innego.diabolito pisze: Nigdy nikt z Was się nie zastanawiał dlaczego tak dużo jest zakładanych nowych wątków, które tematy powinny być raczej już w istniejących?
Naprawdę tak myślisz?diabolito pisze: Pewnego dnia obudzimy się w towarzystwie geriatrycznym gdzie nie będzie młodych ludzi bo obsługa strony będzie archaiczna.
---------------------
A'propos - pytanie w ankiecie, wg. mnie, jest źle postawione. Jakaś rebelia? Ktoś stawia na 1-wszym miejscu politykę czy po prostu lubi manipulować?