Piotr_Pizoń pisze:Witam
Ponawiam swoją prośbę o pomoc w nawiązaniu kontaktu w właścicielami następujących drzew:
Mięczewski, zarządzana przez Dariusz Mięczewski
Witryna rodzinna, zarządzana przez Joanna Kozanecka
Witryna rodzinna, zarządzana przez Dorota BIELECKA
D in Nasi ,Bliscy,Znajomi,Krewni, zarządzana przez Roman Dębiński
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Mój e-mail - ppl55@poczta.fm
Pozdrawiam Piotr
Witaj Piotrze,
wiadomości do Dariusza Mięczewskiego i Romana Dębińskiego zostały wysłane. Jeśli chodzi o dwa pozostałe osoby postaraj mi podać jakieś konkretne osoby w drzewach żebym mogła sparować je z konkretnymi osobami zarządzającymi.
Pozdrawiam,
Anetta.
Dziękuję bardzo
Jeśli chodzi o nazwisko z tych drzew to interesuje mnie nazwisko Niewinny.
Jeszcze raz bardzo dziękuję
Pozdrawiam Piotr
Witaj Piotrze,
właśnie tego potrzebowałam, wiadomości do obu Pań zostały wyslane. Daj znać czy udało się nawiązać kontakt.
Pozdrawiam,
Anetta.
Witam,
czy ja także mogłabym prosić o pomoc? Chciałabym skontaktować się z Panem Jarosławem Idzior, który jest administratorem witryny "Idzior Web Site".
Interesują mnie przodkowie Józefa Idzior oraz Franciszki Wojtczak (mojego prapradziadka oraz praprababki).
Cześć Natalio,
wiadomość została wysłana do Jarosława. Nie podałaś adresu mailowego więc zostaje nam poczekać że odezwie się do mnie i poda kontakt do siebie.
Pozdrawiam,
Anetta.
No tak, nie pomyślałam o adresie mailowym...
W każdym razie dziękuję bardzo i mam nadzieję, że nadejdzie jakaś informacja zwrotna. Będę czekać z niecierpliwością
Pozdrawiam,
Natalia
Anetko !!!!
Dziękuję bardzo za szybką pomoc w sprawie kontaktu z Tomkiem Karolak.
Może przyjdzie odpowiedź zwrotna od Tomka.
Pozdrawiam Ciebie i jeszcze raz dziękuję.
Anetta_72 pisze:
Witaj Piotrze,
wiadomości do Dariusza Mięczewskiego i Romana Dębińskiego zostały wysłane. Jeśli chodzi o dwa pozostałe osoby postaraj mi podać jakieś konkretne osoby w drzewach żebym mogła sparować je z konkretnymi osobami zarządzającymi.
Pozdrawiam,
Anetta.
Dziękuję bardzo
Jeśli chodzi o nazwisko z tych drzew to interesuje mnie nazwisko Niewinny.
Jeszcze raz bardzo dziękuję
Pozdrawiam Piotr
Witaj Piotrze,
właśnie tego potrzebowałam, wiadomości do obu Pań zostały wyslane. Daj znać czy udało się nawiązać kontakt.
Pozdrawiam,
Anetta.
natka pisze:Witam,
czy ja także mogłabym prosić o pomoc? Chciałabym skontaktować się z Panem Jarosławem Idzior, który jest administratorem witryny "Idzior Web Site".
Interesują mnie przodkowie Józefa Idzior oraz Franciszki Wojtczak (mojego prapradziadka oraz praprababki).
Z góry dziękuję za każdą pomoc!
Pozdrawiam,
Natalia
Pan Jarosław ma swoją stronę internetową http://www.idzior.com.pl/
Jest podany adres e-mail oraz skype
pozdrawiam
Nartek