Cm. Północny (Wólka Węglowa) w Warszawie - zrobię zdjęcie
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Prośba o zdjęcie 2 grobów
Dzień dobry
Bardzo proszę o zrobienie zdjęć grobu na Cmentarzu Północnym E.-III-3, rz 5,g 8. Nazwisko osób pochowanych Zagalski Stefan i Zagalska Stefania. Mój e-mail ezegarlicka(at)wp.pl
Z góry serdecznie dziękuję
Elżbieta
Bardzo proszę o zrobienie zdjęć grobu na Cmentarzu Północnym E.-III-3, rz 5,g 8. Nazwisko osób pochowanych Zagalski Stefan i Zagalska Stefania. Mój e-mail ezegarlicka(at)wp.pl
Elżbieta
Re: Prośba o zdjęcie 2 grobów
Jeśli nikt nie ogarnie, to w sobotę mogę zajrzeć na cmentarz.elżbieta pisze:Dzień dobry
Elżbieta
Pozdrawiam
Paweł
- tonffillka

To ja też byłabym wdzięczna (post wcześniej)PawelKoss pisze:Jeśli nikt nie ogarnie, to w sobotę mogę zajrzeć na cmentarz.elżbieta pisze:Dzień dobry
Elżbieta
Pozdrawiam
Paweł
Z góry dziękuję
Małgosia
Oczywiście.tonffillka pisze:
To ja też byłabym wdzięczna (post wcześniej)
Z góry dziękuję
Małgosia
Pozdrawiam
Paweł
-
pstrzel

- Otrzymał podziękowania: 2 times
Witam,
Bardzo proszę o zrobienie zdjęcia:
Cyryl i Aniela Wójciccy
Kwatera: W-II-18
Rząd: 8, Grób: 14
Dziękuję.
Bardzo proszę o zrobienie zdjęcia:
Cyryl i Aniela Wójciccy
Kwatera: W-II-18
Rząd: 8, Grób: 14
Dziękuję.
Małgosia i Piotr, proszę o adresy e-mail na priv. Zdjęcia wyślę dziś wieczorem albo jutro.
Pozdrawiam
Paweł
Pozdrawiam
Paweł
-
pstrzel

- Otrzymał podziękowania: 2 times
Dobry wieczór,
chciałbym uprzejmie poprosić o pomoc - oprócz zdjęcia grobu Ireny i Jana Rezlerów (kw. S-II-3 rząd 1 m. 17) miałbym prośbę o pozostawienie na grobie karteczki z prośbą o kontakt (treść wysłałbym w prywatnej wiadomości).
Pozdrawiam serdecznie
Filip
chciałbym uprzejmie poprosić o pomoc - oprócz zdjęcia grobu Ireny i Jana Rezlerów (kw. S-II-3 rząd 1 m. 17) miałbym prośbę o pozostawienie na grobie karteczki z prośbą o kontakt (treść wysłałbym w prywatnej wiadomości).
Pozdrawiam serdecznie
Filip
-
kozlowskiw

Witam serdecznie,
Gdyby ktoś z Państwa wybierał się w najbliższym czasie na Cmentarz Północny, uprzejmie proszę o zrobienie zdjęcia grobu i przesłanie na adres kozlowskiwm(at)gmail.com.
Bardzo dziękuję i pozdrawiam,
Witold Kozłowski
Kwatera: E-XVII-3, Rząd: 2, Grób: 9
Imię: Zofia
Nazwisko: Kozłowska
Data urodzenia: 22-04-1904
Data zgonu: 10-02-1975
Gdyby ktoś z Państwa wybierał się w najbliższym czasie na Cmentarz Północny, uprzejmie proszę o zrobienie zdjęcia grobu i przesłanie na adres kozlowskiwm(at)gmail.com.
Bardzo dziękuję i pozdrawiam,
Witold Kozłowski
Kwatera: E-XVII-3, Rząd: 2, Grób: 9
Imię: Zofia
Nazwisko: Kozłowska
Data urodzenia: 22-04-1904
Data zgonu: 10-02-1975
Witam
Bardzo proszę o zdjęcie grobu Franciszka Klepińskiego i jego żony Danuty. Kwatera: W-XIV-2
Rząd: 10, Grób: 9
Bardzo proszę o zdjęcie grobu Franciszka Klepińskiego i jego żony Danuty. Kwatera: W-XIV-2
Rząd: 10, Grób: 9
Darek Klepka - Busko Zdrój
Szukam kontaktu z osobami noszącymi nazwisko Sztefko lub Stefko, oraz Brzezińskich z Gostynina.
Szukam kontaktu z osobami noszącymi nazwisko Sztefko lub Stefko, oraz Brzezińskich z Gostynina.
Do qufel
Zdjęcia zrobiłem
są pod tym linkiem do pobrania
https://drive.google.com/drive/folders/ ... share_link
Do kozlowskiw
Wg mnie ten nagrobek nie istnieje. Może został zlikwidowany bo nie był opłacony? Proszę zapytać w kancelarii cmentarza.
filip_em
Sprawa załatwiona przez FB
Pozdrawiam
Krzysiek
Zdjęcia zrobiłem
są pod tym linkiem do pobrania
https://drive.google.com/drive/folders/ ... share_link
Do kozlowskiw
Wg mnie ten nagrobek nie istnieje. Może został zlikwidowany bo nie był opłacony? Proszę zapytać w kancelarii cmentarza.
filip_em
Sprawa załatwiona przez FB
Pozdrawiam
Krzysiek
poszukuję metryki urodzenia Teofili Skolimowskiej ur. ok. 1825r w parafii Mordy(?), córki Wincentego i Marianny.