Anetta_72 pisze:Witaj Piotrze,
wiadomość została wysłana, nie podałeś maila więc czekamy aż odezwie się do i przekaże kontakt do siebie.
Pozdrawiam,
Anetta.
Przepraszam za bark meila
jak coś - ppl55@poczta.fm
Cześć Adrian,
wyświetla się następująca informacja:
Orłowski
Strona, której szukasz jest częścią Orłowski.
Jednak to jest prywatna witryna rodzinna zamknięta dla osób nie będących członkami.
Do tej strony mają dostęp tylko jej członkowie i administrator. Nie znaczenia czy masz Premium czy Premium Plus.
Mogę spróbować podglądnąć konkretną osobę z tego drzewa jeśli takowa Cię interesuje.
Pozdrawiam,
Anetta.
Anetta_72 pisze:Witaj Piotrze,
wiadomość została wysłana, nie podałeś maila więc czekamy aż odezwie się do i przekaże kontakt do siebie.
Pozdrawiam,
Anetta.
Przepraszam za bark meila
jak coś - ppl55@poczta.fm
Pozdrawiam Piotr
Piotrze mail zostal przekazany.
Pozdrawiam,
Anetta.
Anetto,
Jeszcze raz prosze o pomoc. Szukam kontaktu z administratorem strony: Wierzbicki \ pp_48831261 Site manager: Michał Wierzbicki. Na 90% mamy wspolnych przodkow: Stanislaw Wierzbicki, maz Janiny Rudzkiej to prawie na pewno brat mojego pradziadka, Jana Ewarysta Wierzbickiego urodzonego w Pultusku. Dzielimy wiec pra-pradziadkow. Mam sporo informacji o tej stronie rodziny - chetnie podziele sie z Michalem. Serdecznie prosze o kontakt na majawojdalski[at]hotmail.com.
Witam ! Proszę o umożliwienie mi kontaktu z osobą, która w swoim drzewie ma Władysławę Ciszewską (Born Frysztacka). Na google strona www. familylink.com wyskakuje mi, że ktoś prowadzi drzewo ale nie mogę (bądź nie umiem) jej znaleźć. Z góry dziękuję Alina Dąbkowska (adabkowska@op.pl)
Witaj Alino,
czy chodzi Ci o Władysławę Ciszewską urodzoną 10 kwietnia 1898 r. i zmarłą 13 listopada 1968 r. córkę Franciszka i Heleny zd. Ryt, żonę Emanuela Ciszewskiego? Jeśli tak do daj mi znać, witryna nie jest zablokowana i mogę przesłać wiadomość do administratora strony - Kraiński Family Tree in Kraiński Web Site, zarządzana przez Roman Kraiński lub podejrzeć pewne informacje z drzewa. Napisz na mojego priva jakiej treści wiadomość chcesz abym przesłała do Romana.
Pozdrawiam,
Anetta.
Dzień Dobry,
Bardzo proszę o kontakt z administatorem strony Weryszko-Jasik 90029013, zarządzaną przez Joannę Weryszko. Mój mail viki28@poczta.fm
Z góry dziękuję i pozdrawiam, Ania
Dąbkowska_Alina pisze:Witam ! Proszę o umożliwienie mi kontaktu z osobą, która w swoim drzewie ma Władysławę Ciszewską (Born Frysztacka). Na google strona www. familylink.com wyskakuje mi, że ktoś prowadzi drzewo ale nie mogę (bądź nie umiem) jej znaleźć. Z góry dziękuję Alina Dąbkowska (adabkowska@op.pl)
Alino wiadomość do Romana została wyslana. Daj znać czy udało się nawiązać z nim kontakt. Powodzenia.
Anetta.
viki28 pisze:Dzień Dobry,
Bardzo proszę o kontakt z administatorem strony Weryszko-Jasik 90029013, zarządzaną przez Joannę Weryszko. Mój mail viki28@poczta.fm
Z góry dziękuję i pozdrawiam, Ania
Witaj Aniu,
chciałabym Ci pomóc ale niestety akurat ten administrator ma takie uprawnienia jak ja i podobnie jak w kilku innych podobnych przypadkach strona blokuje mi dostęp z uwagi na błąd jaki jest w systemie. Został już on przeze mnie zgłoszony do MyHeritage ale nadal czekam na rozwiązanie. Może jednak mogłabym Ci pomóc wysyłając wiadomość do Joanny przez kogoś innego w drzewie albo mogę Ci odczytać coś z drzewa. Jeśli wyrażasz zgodę mogę spróbować przesłać wiadomość przez kogoś innego ale wskazanego przez Ciebie. Daj mi znać czy ruszać temat czy może ktoś inny się zgłosił aby Ci pomóc.
Pozdrawiam,
Anetta.
Anetto dziękuję ślicznie. Drzewo jest chyba częściowo jawne, widzę osoby i dane. A ponieważ najstarsze pokolenia pochodzą z tego samego rejonu, co moi bliscy, chciałam nawiązać kontakt mailowy. Proszę wyślij wiadomość do któregoś z krewnych Joanny, kto loguje się w miarę często. Może się uda nawiązać kontakt z Joanną. Pozdrawiam, Ania Weryszko
Witam,
potrzebuję pomocy w kontakcie z osobą prowadzącą drzewo: Romanowski Web Site, zarządzana przez Bog Romanowski.
Ma w drzewie Wojciecha Romanowskiego ur. ok 1802r. i syna Jana. Przypuszczam, że to mój przodek i chciałabym nawiązać z nim kontakt. Proszę o pomoc.
Z góry dziękuję
Agnieszka
Witam,
wiadomość do Bog Romanowski została wysłana. Nie podałaś adresu mailowego więc trzeba poczekać aż skontaktuje się ze mną lub jeśli chcesz może podać mi swój adres na mojego priva.
Pozdrawiam,
Anetta.