bozenabalaw pisze:Ja mam inną prośbę. Mam duże drzewo w MyHeritage. Do zeszłego tygodnia było tam wpisanych ponad 40 000 osób. Na dzień dzisiejszy jest nie cale 17 000 w tego co zostało brakuje wiele zdjęć. Nie wiem co się stało. Jak odzyskać wszystko? To jest wiele lat mojej pracy. Jak skontaktować się z Nimi.Proszę o pomoc. Pozdrawiam Bożena Balawender
Pani Bożeno,
pierwszą rzeczą którą polecam zrobić to wykonanie kopii tego co znajduje się tam obecnie. Będzie to pewnego rodzaju zabezpieczenie przed ew. dalszą utratą danych.
1. Proszę w menu u samej góry ekranu wybrać "Drzewo" a następnie "Zarządzaj drzewami"
2. W tabeli z drzewami, proszę dla odpowiedniego drzewa w kolumnie "czynności" wybrać "eksport do GEDCOM"
3. Na kolejnym ekranie proszę wybrać "rozpocznij eksport"
4. Proszę poczekać na wiadomość e-mail z instrukcją pobrania danych
Jeśli chodzi o wsparcie, niestety MyHeritage nie wspiera języka polskiego. Wspierane języki i metody kontaktu znajdują się tutaj (tabela z numerami telefonów):
Proszę uważać na pierwszy telefon - ten numer to albo Stany Zjednoczone albo Kanada, ze wszelkimi związanymi z tym opłatami, obsługa zapewne jedynie w języku angielskim. Niestety nie jestem w stanie więcej pomóc.
Gottlieb Kelm (Kielm)
1809 - 1858
Narodziny: Około 1809
Dąbrowy, Polen
Śmierć: er starb mit 49 J. und hinterlässt Ehefrau Karolina und 7 Kinder
22 lut 1858
Olechow
Członkowie rodziny
Rodzice:
Paul Kelm (Kielm)
? - 1857
Anna Christina Kelm (Kielm) (geb. Nikel (Nickel))
? - 1857
Żona:
Anna Karoline Kelm (Kielm)
Dzieci:
Julianna Offenhammer (geb. Kelm (Kielm))
1835 - ?
Anna Wilhelmine Glass (Glas) (geb. Kelm (Kielm))
1841 - ?
Christian Kelm (Kielm)
Gottlieb Kelm (Kielm)
Anna Christine Kelm (Kielm)
1839 - ?
Gottfried Gottlieb Kelm (Kielm)
1849 - 1878
Luisa Kelm (Kielm)
Johann Jakob Bauer
1814 - ?
Narodziny: 18 mar 1814
Lachen, Neustadt an der Weinstraße, Rheinland-Pfalz, Deutschland
Członkowie rodziny
Rodzice:
Johann Nikolaus Bauer
1765 - ?
Anna Margaretha Bauer (born Fischer)
1774 - ?
Rodzeństwo:
Gertraude Bauer
1797 - ?
Maria Elisabeth Bauer
1810 - ?
Franz Bauer
1802 - ?
Źródło
Witryna rodziny:
Copper site
Zaktualizowany dnia 20 mar 2019 (1 dni temu)3 477 profilów w jedno drzewo genealogiczne385 zdjęć
Wyświetl pełny profil w tej witrynie
Zarządca strony:
Roger Thauland
Kontakt z Roger
Johann Jakob Bauer
1814 - ?
Narodziny: 18 mar 1814
Lachen, Neustadt an der Weinstraße, Rheinland-Pfalz, Deutschland
Członkowie rodziny
Rodzice:
Johann Nikolaus Bauer
1765 - ?
Anna Margaretha Bauer (geb. Fischer)
1774 - ?
Rodzeństwo:
Gertraude Bauer
1797 - ?
Maria Elisabeth Bauer
1810 - ?
Franz Bauer
1802 - ?
Źródło
Witryna rodziny:
FrankSauter Web Site
Zaktualizowany dnia 3 mar 2019 (18 dni temu)5 413 profilów w jedno drzewo genealogiczne73 zdjęć
Wyświetl pełny profil w tej witrynie
Zarządca strony:
Bardzo dziekuje!!!! Moge wyslac na priv do Pani emaila z wiadomoscia z prosba o kontakt? Napisalabym po niemiecku. Bylaby szansa zeby Pani wyslala do nich wiadomosc?
Witam. Czy mogą Państwo skontaktować mnie z Panią Monika która utworzyła profil tej osoby na MyHeritage?
Klara Jedwabnik
MyHeritage Family Trees
Jedwabnik, managed by Monika Jedwabnik
Husband: Name of husband
Children: <Private> Rolińska (z d. Jedwabnnik) and names of 4 more children
mpelczynska pisze:Bardzo dziekuje!!!! Moge wyslac na priv do Pani emaila z wiadomoscia z prosba o kontakt? Napisalabym po niemiecku. Bylaby szansa zeby Pani wyslala do nich wiadomosc?
mpelczynska pisze:Bardzo dziekuje!!!! Moge wyslac na priv do Pani emaila z wiadomoscia z prosba o kontakt? Napisalabym po niemiecku. Bylaby szansa zeby Pani wyslala do nich wiadomosc?
Dzień dobry!
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś mi odnalazł, czy w jakimś drzewie na my heritage jest Baltazar Orzeszyna, zwany także Balcerem. Urodzony w 1835 chyba w ganie. Parafia Praszka. Chciałbym wiedzieć, jakie są o nim informacje. Ewentualnie chciałbym jeszcze spytać, czy w jakim kolwiek drzewie jest Jan Ślęzak urodzony w 1870. Ojciec Mariana.