Patrycjo,
Link nie daje specyficznej witryny lecz mnóstwo różnych Michałów Biegańskich.
Proszę podać dane administratora i nazwę witryny którą on/ona zarządza.
Patrycjo,
Kurczę, u mnie wyświetla jedną osobę. Czy może to oznaczać, że Michał jednak usnął konto na portalu?
Michał jest administratorem Witryna rodziny Parka. Naszym wspólnym przodkiem jest Alexander Czaplok
Patrycjo,
Kurczę, u mnie wyświetla jedną osobę. Czy może to oznaczać, że Michał jednak usnął konto na portalu?
Michał jest administratorem Witryna rodziny Parka. Naszym wspólnym przodkiem jest Alexander Czaplok
Dziękuję za pomoc okazało się że ta osoba posiada tutaj konto i udało nam się szybko skontaktować.
A mam szybkie pytanie o co chodzi z powiadomieniami z drzewa familysearch family tree? Praktycznie przy każdej osobie mam takie powiadomienie
A dokladniej: Władysław Sobiepan, born 1871
Władysław Sobiepan was born in 1871, at birth place, to Karol Sobiepan and Ludwika Sobiepan (born Przybylska).
Karol was born circa 1839, in Krasnystaw, Lublin, Poland.
Ludwika was born on August 20 1849, in Zamość, Lublin akt 101.
Władysław had 7 siblings: Wacław Sobiepan, Julian Sobiepan and 5 other siblings.
Władysław passed away.
Uprzejmie proszę o informacje na temat Jana Kaweckiego, ur.1836 i jego żony Józefiny (Julianny) z drzewa "Drzewa genealogiczne MyHeritageGidaszewscy - Reimus , Jaworscy - Bannach., zarządzana przez Włodzimierz Gidaszewski"
Władysław Sobiepan, urodzony 1871
Władysław Sobiepan urodził się w roku 1871, , Chełm, Lublin akt 11, dla Karol Sobiepan i Ludwika Sobiepan (z d. Przybylska).
Karol urodził się około roku 1839, , Krasnystaw, Lublin, Poland.
Ludwika urodziła się dnia 20 sierpień 1849, , Zamość, Lublin akt 101.
Władysław miał 7 rodzeństwa: Wacław Sobiepan, Julian Sobiepan, Leokadia Zofia Sobiepan, Stefania Sobiepan, Hipolit Sobiepan, Wanda Sobiepan i Stanisław Sobiepan.
Władysław zmarł.
Robercie (diabolito), w rekordach nie ma dat śmierci Andreasa Wittmana, jedynie data jego chrztu.
Dla Michała Ossowskiego:
Imię i nazwisko Jan Kawecki
Narodziny 1836
Ślub Ślub z: <Private>
6 lis 1889
Dąbrowa Chełmińska (Damerau)
Członkowie rodziny
Rodzice
Franciszek Kawecki
Katarzyna Kawecka (z d. Wilczewska)
Żona
Józefina (Julianna) Kawecka (z d. Oczeńska (Osińska))
1835 - 1883
Żona
Wiktoria Kawecka / Karczewska (z d. Kociniewska)
1857 - ?
Dzieci
Teofil Kawecki
1858 - ?
Stanisław Kawecki
1865 - ?
Agata Różycka (z d. Kawecka)
1861 - ?
Władysław Kawecki
1886 - ?
Źródło
Gidaszewscy - Reimus , Jaworscy - Bannach.
Zaktualizowany dnia 26 maj 2021 (dziś)101 896 profilów w 6 drzew genealogicznych8423 zdjęć
Włodzimierz Gidaszewski
Administrator strony