Takie roczniki zostaną przekazane do AP z USC dopiero po 100 latach.Chyba że zmieni się ustawa
Tak w skrócie.
Marcin.
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
sowa73 pisze:Witam,
Czy jest może planowane robienie zdjęć metryk po 2010 roku z parafii Koniemłoty w AP w Sandomierzu?
Pozdrawiam
MS
Błąd.nebelek pisze:Witam.
Takie roczniki zostaną przekazane do AP z USC dopiero po 100 latach.Chyba że zmieni się ustawa Smile Poza tym nikt ich nie upubliczni gdyz podlegają pod ustawę o ochronie danych osobowych.
Tak w skrócie.
Marcin.

Witajkondex777 pisze:Witam Serdecznie. Jakie są plany dotyczące akt mojżeszowych z Przedborza ? Dziękuję i pozdrawiam Konrad

Kornelia_Major pisze:Akta metrykalne Strawczyna będa fotografowane w IV kwartale br.katiqq pisze:Dzień dobry.
Poszukuję informacji na temat akt metrykalnych ze Strawczyna. Poszukuję akt z roku 1875. Niestety w Genbazie ich nie ma. Jeżeli nie są zindeksowane, mogę podjąć się jej wykonania.
Pozdrawiam,
Kornelia Major

To oznacza,że parafia Mstyczów też w całości...?Brozek_Oskar pisze:Wszystkie księgi z AP Kielce ze wszystkich parafii są już sfotografowane.
Niezwykłe BRAWA należą się dla Korneli! Sukces niesamowity, potężna praca i doskonałe wykonanie.
chapeau bas Kornelio!
Pozdrawiam,
Oskar Michał Brożek.

Wspaniale! Przyłączam się do BRAW!!!Brozek_Oskar pisze:Niezwykłe BRAWA należą się dla Korneli! Sukces niesamowity, potężna praca i doskonałe wykonanie.
Z Miechowa sa http://metryki.genbaza.pl/genbaza,list,91006,1solec1 pisze:jesli jest ktoś kto indeksuje to się pojawiąWojtek_Gabriel pisze: Czy ktoś wie kiedy na genbazie pojawią sią jakiekolwiek metryki z Kozłowa k/Miechowa?
A z samego MIECHOWA z okresu 1875-1912? (zaspoł 706/0).
Interesuja mnie chrzty w 1882 roku.
Pozdrawiam - Mariusz
Wedle praktyki prawdowodobnie dopiero po zindeksowaniu ( czy ktoś już indeksuje nie wiem )Marszycki pisze:Witam.
Może ktos wie kiedy pojawić sie może w Genbazie Opatowiec sfotografowany prawdopodobnie w AP.w styczniu??
Stefan