Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
-
Kowalska_Jolanta
Szukam kontaktu z:
Drzewa genealogiczne MyHeritage: Krzych i Jadwiga Web Site, zarządzana przez Krzysztof Kowalski [w sprawie rodziny Kowalskich i Kuzików]
Drzewa genealogiczne MyHeritage
pp_55862691 in Witryna rodzinna, zarządzana przez Piotr Pawlak [w sprawie rodziny Kowalskich, Lewickich i Kuzików].
Pozdrawiam
Drzewa genealogiczne MyHeritage: Krzych i Jadwiga Web Site, zarządzana przez Krzysztof Kowalski [w sprawie rodziny Kowalskich i Kuzików]
pp_55862691 in Witryna rodzinna, zarządzana przez Piotr Pawlak [w sprawie rodziny Kowalskich, Lewickich i Kuzików].
Pozdrawiam
- Mirek.Kozak

Wyslalem wiadomosci, ze Jolanta Kowalska prosi o kontakt.Kowalska_Jolanta pisze:Szukam kontaktu z:
Pozdrawiam: MireQ
Parafie: Chodel, Karczmiska, Końskowola, Kazimierz Dolny, Opole Lubelskie, Wąwolnica, Wilków
Parafie: Chodel, Karczmiska, Końskowola, Kazimierz Dolny, Opole Lubelskie, Wąwolnica, Wilków
-
Kowalska_Jolanta
- bozenabalaw

-
kronerhalina

-
Jancarczyk_Piotr

Cześć
Bardzo proszę o kontakt z Panem Wolfdietrich Broda
zarządzający drzewem:
Familienseite der Familien Broda, Sprink pp_147356975
bądź tylko przekazanie mu informacji, gdyż znalazłem datę zgonu jego prapradziadka (ja mam z nim pokrewieństwo przez małżeństwo).
Jego prapradziadek - Johann Cichy, urodzony 19.06.1785 r. w Bobrek (Cieszyn) zmarł 30.10.1851 w Bobrek 67 (Cieszyn).
Jak będzie chciał to niech się ze mną skontaktuje to podeślę mu skan metryki zgonu, (w paru osobach mamy smart match).
Druga prośba, proszę o kontakt z Iwoną Kozik (moja kuzynka)
Zarządza drzewem Kozik pp_153114624 gdyż chcę ją dołączyć do drzewa a nie znam jej e-maila.
Z góry dziękuję
Piotrek
Bardzo proszę o kontakt z Panem Wolfdietrich Broda
zarządzający drzewem:
Familienseite der Familien Broda, Sprink pp_147356975
bądź tylko przekazanie mu informacji, gdyż znalazłem datę zgonu jego prapradziadka (ja mam z nim pokrewieństwo przez małżeństwo).
Jego prapradziadek - Johann Cichy, urodzony 19.06.1785 r. w Bobrek (Cieszyn) zmarł 30.10.1851 w Bobrek 67 (Cieszyn).
Jak będzie chciał to niech się ze mną skontaktuje to podeślę mu skan metryki zgonu, (w paru osobach mamy smart match).
Druga prośba, proszę o kontakt z Iwoną Kozik (moja kuzynka)
Zarządza drzewem Kozik pp_153114624 gdyż chcę ją dołączyć do drzewa a nie znam jej e-maila.
Z góry dziękuję
Piotrek
- Mirek.Kozak

-
Jancarczyk_Piotr

- Mirek.Kozak

Piotrku,
prosbe o kontakt wyslalem do p. Brody.
Natomiast po przeszukaniu 1.000 trafien z nazwiskiem Kozik nie trafilem na Iwone Kozik - MyHeritage pozwala przeszukiwac tylko 10 stron x 100 trafien, potem wyskakuje error.
Jest webmaster Iwona Kozik, ale nie wiem czy to o nia chodzi.
Zreszta od 5 lat nie bylo jej na stronie.
Podaj imie i nazwisko oraz date urodzenia dowolnej osoby z drzewa Iwony - wtedy bede mial pewnosc, ze chodzi o szukana przez Ciebie osobe.
prosbe o kontakt wyslalem do p. Brody.
Natomiast po przeszukaniu 1.000 trafien z nazwiskiem Kozik nie trafilem na Iwone Kozik - MyHeritage pozwala przeszukiwac tylko 10 stron x 100 trafien, potem wyskakuje error.
Jest webmaster Iwona Kozik, ale nie wiem czy to o nia chodzi.
Zreszta od 5 lat nie bylo jej na stronie.
Podaj imie i nazwisko oraz date urodzenia dowolnej osoby z drzewa Iwony - wtedy bede mial pewnosc, ze chodzi o szukana przez Ciebie osobe.
Pozdrawiam: MireQ
- Wójtowicz_Remigiusz

- Mirek.Kozak

-
Sztejdur_Jacek

Witam
Bardzo proszę o kontakt z:
http://www.myheritage.pl/site-200925091/drobot
Strona zarządzana przez Zuzannę Drobot
mój email: jaceks_mi/małpa/wp.pl
Serdecznie dziękuję
Jacek
Bardzo proszę o kontakt z:
http://www.myheritage.pl/site-200925091/drobot
Strona zarządzana przez Zuzannę Drobot
mój email: jaceks_mi/małpa/wp.pl
Serdecznie dziękuję
Jacek
- Mirek.Kozak

- Wójtowicz_Remigiusz

Witam !
Jeżeli byłaby taka możliwość to bardzo proszę o odczytanie danych Tadeusz Kipigroch z MyHeritage,
Witryna rodzinna zarządzana przez Violetta Makowska-Wylegała
http://www.myheritage.pl/research?formI ... 20lnmsrs.1
Pozdrawiam
Włodek
Jeżeli byłaby taka możliwość to bardzo proszę o odczytanie danych Tadeusz Kipigroch z MyHeritage,
Witryna rodzinna zarządzana przez Violetta Makowska-Wylegała
http://www.myheritage.pl/research?formI ... 20lnmsrs.1
Pozdrawiam
Włodek