Wielka Genealogia Minakowskiego
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- Tomasz_Mierzejek

- Kontakt:
Jest tylkoTomasz_Mierzejek pisze:Witam. Czy może ktoś z Państwa sprawdzić czy są w WGM te osoby:
-Albin Jabłoński
-Marcin Trzciński syn Gabriela
-August Ulążka
-Leopold Zajk
Marcin Trzciński
urodzony prawdopodobnie w roku 1690
żona (ślub: około 1710): Magdalena Łuszczewska z Łuszczewa h. Pierzchała (Roch III) 1700, (
rodzice : Stanisław Łuszczewski z Łuszczewa h. Pierzchała (Roch III) 1630 & ? ? )
pozdrawiam Marta
- Tomasz_Mierzejek

- Kontakt:
Dobry wieczor,
Mozna sprawdzic w sieci osoby wystepujace w WGM.
Abonament jest potrzebny, zeby sprawdzic szczegoly i powiazania rodzinne.
Nie ma wiec powodu, zebyscie pytali czy dana osoba wystepuje w WGM.
Mozecie sami to znalesc.
WGM jest wlasnoscia Marka Minakowskiego i to jest platna strona. Abonament kosztuje 49 zlotych na rok.
Osoby posiadajace abonament moga troche pomoc, pokierowac, ale przepisywanie tutaj calych galezi rodziny, to byloby nie fair wobec Marka.
Serdecznosci,
Bozenna
Mozna sprawdzic w sieci osoby wystepujace w WGM.
Abonament jest potrzebny, zeby sprawdzic szczegoly i powiazania rodzinne.
Nie ma wiec powodu, zebyscie pytali czy dana osoba wystepuje w WGM.
Mozecie sami to znalesc.
WGM jest wlasnoscia Marka Minakowskiego i to jest platna strona. Abonament kosztuje 49 zlotych na rok.
Osoby posiadajace abonament moga troche pomoc, pokierowac, ale przepisywanie tutaj calych galezi rodziny, to byloby nie fair wobec Marka.
Serdecznosci,
Bozenna
Mam pytanie do osób, które ostatnio wykupiły abonament na stronie. Mieliście jakieś problemy z płatnością za pomocą karty? Strona wyrzuca mi błąd, a nie chcę próbować kilka razy, by nie zablokować sobie karty.
Ewa
Poszukuje nazwisk: Sudwoj, Rębosz. Wszelkie informacje o Chromińskich z okolic Warszawy również mile widziane.
Poszukuje nazwisk: Sudwoj, Rębosz. Wszelkie informacje o Chromińskich z okolic Warszawy również mile widziane.
- Małgorzata_Kulwieć

No i fajnie, ale po co przy zakupie dostępu do WGM (bez faktury) mam podawać swoje dane, w tym adres? Przeciez on jest zupełnie niepotrzebny.
No i chciałam zapłacić przez PayPala, ale jest tylko możliwość zapłaty przez kartę.
Czyli wynika mi z tego, że nie mam możliwosci wykupienia abonamentu i zobaczenia czy sa tam jacys moi!
No i chciałam zapłacić przez PayPala, ale jest tylko możliwość zapłaty przez kartę.
Czyli wynika mi z tego, że nie mam możliwosci wykupienia abonamentu i zobaczenia czy sa tam jacys moi!
pozdrawiam
Małgorzata_Kulwieć
Szukam wszelkich informacji o: wszystkich Kulwiec(i)ach; Babińskich i Steckich z Lubelszczyzny, Warszawy, Włocławka i Turku; Sadochach i Knapach z okolic Mińska Maz.
Małgorzata_Kulwieć
Szukam wszelkich informacji o: wszystkich Kulwiec(i)ach; Babińskich i Steckich z Lubelszczyzny, Warszawy, Włocławka i Turku; Sadochach i Knapach z okolic Mińska Maz.
Re: Wielka Genealogia Minakowskiego
Ja dwa tygodnie temu płaciłem normalnie ze swojego salda PayPal.Małgorzata_Kulwieć pisze:No i fajnie, ale po co przy zakupie dostępu do WGM (bez faktury) mam podawać swoje dane, w tym adres? Przeciez on jest zupełnie niepotrzebny.
- Małgorzata_Kulwieć

Re: Wielka Genealogia Minakowskiego
Tak, ale zapewne masz dodaną kartę, a ja nie. I chciało żebym tę kartę dodała.
pozdrawiam
Małgorzata_Kulwieć
Małgorzata_Kulwieć
-
kasiakozłowska

Witam. Czy ktoś z Państwa zakupił dostęp do strony a go nie otrzymał ?
Edit. Już wszystko ok
Edit. Już wszystko ok
Pozdrawiam Kasia
- Tomasz_Mierzejek

- Kontakt:
Chorzele
Witam. Czy mogę prosić uprzejmą osobę która może wysłać mi skan aktu M nr 53 z 1924 roku z parafii Chorzele? Skan znajduje się na stronie WGM lecz niestety nie posiadam abonamentu. Dziękuję za pomoc.
Link do strony: http://www.sejm-wielki.pl/s/miejsca.php?parafia=544
Link do strony: http://www.sejm-wielki.pl/s/miejsca.php?parafia=544
TomekM
Pozdrawiam i dziękuję.
Pozdrawiam i dziękuję.
Chorzele
Nie musisz wchodzić na stronę WGM tylko na Genbazę:
http://metryki.genbaza.pl/genbaza,detail,236279,27
Pozdrawiam
Baśka
Pozdrawiam
Baśka
Nazwiska w kręgu zainteresowań: Obidzińscy, Rutkowscy, Goździewscy, Trętowscy, Ponikiewscy, Szczepkowscy, Gutowscy. Miejsca: okolice Ciechanowa i Różana.
- Tomasz_Lenczewski

- Kontakt:
Chorzele
Najważniejsze w WGM jest adnotacja do źródeł w przypisach.
- Tomasz_Mierzejek

- Kontakt:
Re: Chorzele
Obidka pisze:Nie musisz wchodzić na stronę WGM tylko na Genbazę:
Pozdrawiam
Baśka
Jednak to są metryki zgonu a ja potrzebuje slubu.
Lecz dziękuję za chęć pomocy.
TomekM
Pozdrawiam i dziękuję.
Pozdrawiam i dziękuję.
-
Arek_Bereza

Re: Chorzele
Tomku zadaj sobie trud 
W genbazie są śluby z par. Chorzele z 1924 a nawet alegata
W genbazie są śluby z par. Chorzele z 1924 a nawet alegata