Prośba o .. MyHeritage ... cz.1

Informacje genealogiczne dostępne w Internecie – linki do zasobów, których nie ma w Bibliotece cyfrowej w Katalog linków lub w wątkach tematycznych na tym podforum. Przed wysłaniem zapytania o nazwisko lub parafię, proszę sprawdzić wątki na podforum tematycznym: Poszukuję osób, rodzin oraz Poszukuję parafii, miejscowości

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

Awatar użytkownika
Pastuszko_Patryk

Sympatyk

Post autor: Pastuszko_Patryk »

Prosiłbym o kontakt z z administratorem witryny Porębski family tree: http://www.myheritage.pl/FP/tree-matche ... lyTreeID=1

W tym drzewie występują Kudlińscy i Świątkiewicze, z którymi jestem spokrewniony.
Awatar użytkownika
Pastuszko_Patryk

Sympatyk

Re: Prośba o wyszukanie w MyHeritage.

Czy ktoś kto ma premium mógłby/mogłaby odczytać dane Antonich Orłowskich, bo jest prawdopodobieństwo, że któyś z nich mógł byc moim 3xpradziadkiem. Mój Antoni miał żonę Antoninę moją przodkinię urodził się w ok. 1799 roku, w 1859 roku w Zalesiu rodzi się córka Ludwika Orłowska, a w 1864 Karol a następnie umiera w 1865. Miał jeszcze jakąś starszą córkę, ale jej imienia nie znam, tylko tyle że mieszkała w Podole/Podolanach. Sam Antoni i jego małżonka Antonina zmarli kilka lat przed ślubem swojej córki Ludwiki w 1878 (ślub).

http://www.myheritage.pl/research/indiv ... 3&rfr=tree Chcę sie upewnić czy któryś z tych Orłowskich Antonich to mój przodek.

Pozdrawiam Patryk
smn

Sympatyk

Post autor: smn »

Witam! Poszukuję kontaktu z Martą Najda, zarządzającą witryną rodzinną Kulas Najda. Mamy wspólnego prapra... Pawła. Mój adres e- mail znajduje się na stronie MyHeritage Kowal- Jastrzębski. Z góry dziękuję. Małgorzata Jastrzębska
Awatar użytkownika
katiqq

Sympatyk

Post autor: katiqq »

Jest to:
Antoni Orłowski
pp_93038232 in Witryna rodzinna, zarządzana przez Jolanta Pikura
Urodziny: Około 1799
Śmierć: Pomiędzy 1868 i 1878
Żona: Antonina Orłowska (zd. Piotrowska)
Dzieci: Ludwika Pastuszka (zd. Orłowska), Mikołaj Orłowski, Nieznana Orłowska

Antoni Orłowski
pp_78160181 in Moje Dziedzictwo, zarządzana przez Sławomir Wilk
Urodziny: Około 1799
Żona: Antonina Orłowska (zd. Piotrowska)
Córka: Ludwika Pastuszka, z Zalesia (zd. Orłowska)

Drzewo na które się powołujesz to jest prywatna witryna rodzinna zamknięta dla osób nie będących członkami.
Twoją prośbę do P.Porębskiego przesłałam.
Pastuszko_Patryk pisze:Czy ktoś kto ma premium mógłby/mogłaby odczytać dane Antonich Orłowskich, bo jest prawdopodobieństwo, że któyś z nich mógł byc moim 3xpradziadkiem. Mój Antoni miał żonę Antoninę moją przodkinię urodził się w ok. 1799 roku, w 1859 roku w Zalesiu rodzi się córka Ludwika Orłowska, a w 1864 Karol a następnie umiera w 1865. Miał jeszcze jakąś starszą córkę, ale jej imienia nie znam, tylko tyle że mieszkała w Podole/Podolanach. Sam Antoni i jego małżonka Antonina zmarli kilka lat przed ślubem swojej córki Ludwiki w 1878 (ślub).

http://www.myheritage.pl/research/indiv ... 3&rfr=tree Chcę sie upewnić czy któryś z tych Orłowskich Antonich to mój przodek.

Pozdrawiam Patryk
Awatar użytkownika
Pastuszko_Patryk

Sympatyk

Do witryny Sławomira Wilka i Jolanty Pikury już należę, bo tam dodałem Orłowskich. A pozostałe profile Orłowskich pasują, bo widzę że tam u niektóych rok urodzen się zgadza tylko nie wiem czy którys z tych Anotnich poniżej miał Ludwikę córkę i żonę Antoninę z Piotrowskich. Nie wykluczam takiej opcji, że Antoni w chwili slubu mógł być wdowcem, więc moze ktoś odnalażł Antoniego ale moze nie doszedł do etapu jego zycia jak ożenił się z Antoniną, moje wnioski płyną z tego, że był starszy od Antoniny o ponad 20 lat.
renked4

Nieaktywny

Post autor: renked4 »

Witam.
Prosze o kontakt z P. Lucjanem Modzelewskim - w jego drzewie znajduje sie Zygmunt Kędzierski ur. w Smolewie 1912 r.
Zembrzuski_J

Post autor: Zembrzuski_J »

Witam
Mam prośbę o członkostwo w Witryna rodziny Baranowski, Kowalczyk, Smoliński i Biernacki oraz rodzin spokrewnionych i spowinowaconych!
http://www.myheritage.pl/site-228683481 ... rewnionych ewentualnie kontakt z p. Robertem Baranowskim, który zarządza tą witryną
Mój mail: jaroz13(at)wp.pl *
Jarek

* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Uprzejmie proszę nie podawać w jawnej postaci adresów e-mail w wątkach na Forum > Regulamin
aga1732

Sympatyk

Post autor: aga1732 »

Witam
Mam pytanie czy jest jakas szansa na uzyskanie informacji z drzewa genealogicznego jednego z czlonkow rodziny ma konto na my heritage
http://www.myheritage.pl/FP/entry.php?s=77961243

ja niestety nie posiadam wersii premium a potrzebuje znalesc kilka osob czy jest mozliwosc jakiegos zrzutu albo zapisania w pliku przez kogos tego drzewa
polon300

Sympatyk

Post autor: polon300 »

W linku poniżej powinien się pojawić m.in. Joseph Karmansky który się urodził w 1769 r. Niestety nie ma uprawnień do odczytania dnia, miesiąca i miesjca urodzenia.
Prosze o pomoc w odczytaniu tych informacji. Dziekuję.

http://www.myheritage.pl/research?formI ... th+ey.1769
robiqx

Sympatyk

Prośba o kontakt

Post autor: robiqx »

Witam

Potrzebowałbym się skontaktować z jedną osobą z Niemiec, jednak nie mam wykupionego abonamentu Premium na myheritage. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóć to proszę o wiadomość na priv.

Pozdrawiam
Paweł
niedomnie

Sympatyk

przekazanie informacji

Post autor: niedomnie »

prosze kogos z premium na myheritage.com o przekazanie do osoby

http://www.myheritage.pl/member-2537885 ... a-kosowska

namiaru:

"Mamy wspolnych przodków, prosze o kontakt
niedomnie (malpiszon) gmail.com"

z gory dziekuje za okazana pomoc
wiwisniewski

Sympatyk
Kontakt:

Prośba o skontaktowanie się z użytkownikiem MyHeritage

Post autor: wiwisniewski »

Dzień dobry,

Czy ktoś z Was ma może konto Premium na portalu MyHeritage i mógłby przekazać ode mnie wiadomość tej użytkowniczce:

http://www.myheritage.pl/member-4531966 ... i%C5%84ska

Z osobą która mogłaby mi pomóc skontaktuje się za pomocą PW.

Z góry dziękuję
Witold Wiśniewski
Szukam informacji o:
- Brudzew/Kiełczew Górny: Wiśniewski / Wiśniewscy
- Warszawa: Wiśniewski / Wiśniewscy | Kasprzykowski / Kasprzykowscy | Strybel | Teleżyński / Teleżyńscy;
- Andrychów (Roczyny): Mrzygłód
MartaOku

proszę o pomoc w kontaktach w abonamencie Premium MyHeritage

Post autor: MartaOku »

Witam,
również bardzo proszę o pomoc w kontakcie z użytkownikiem konta premium.
Czesław Kamiński ma w swoim drzewie wiele informacji o rodzinie Łuszczakiewiczów.
Bardzo proszę o jakąkolwiek możliwość kontaktu z nim.

Mój mail: m.okuniewska(małpka)wp.pl

Z góry dziękuję
Ceborski_Krzysztof

Sympatyk
Adept

Post autor: Ceborski_Krzysztof »

czesc,
przekazałem.
jak podeślesz mail do siebie to będzie łatwiej. Może tu nie mieć konta.
Pozdrawiam,
Krzysztof
wiwisniewski

Sympatyk
Kontakt:

Post autor: wiwisniewski »

Jasne dziękuję serdecznie, już piszę na PW.
Szukam informacji o:
- Brudzew/Kiełczew Górny: Wiśniewski / Wiśniewscy
- Warszawa: Wiśniewski / Wiśniewscy | Kasprzykowski / Kasprzykowscy | Strybel | Teleżyński / Teleżyńscy;
- Andrychów (Roczyny): Mrzygłód
Zablokowany

Wróć do „Zasoby internetowe”