Archiwum Diecezjalne w Łomży
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Kazmierczak_Slawomir

-
Kazmierczak_Slawomir

Bardzo dziękuję.Kazmierczak_Slawomir pisze:Dzień dobry,
akt ślubu Józefa i Wiktorii:
https://drive.google.com/open?id=1VXAwW ... LbavYrQ-eG
Pozdrawiam
Sławomir
Ślub 5.7.1856. Data z aktu śmierci choć bliska to jednak innego wydarzenia musi dotyczyć.
Akt ślubu bardzo cenny. Podaje ostatnią, brakującą mi parę 3xpradziadków (choć bez nazwiska panieńskiego 3xprababki) Zbyszka Cybulskiego.
Pozdrawiam
Hubert
-
Kazmierczak_Slawomir

-
Marek_Wysocki

Podobny problem jest z lat 1852-1860 w aktach małżeństw z parafii Nidzwiadna, w AD Łomża nie ma tych akt, w AP Łomża też jest luka z tych lat a w parafii dostałem informacje że są akta od 1945 roku
chyba już wszystkie możliwości wyczerpałem:(
chyba już wszystkie możliwości wyczerpałem:(
Poszukuję informacji o nazwiskach:
Wysocki, Arciszewski, Starszewski, Dziakowicz
Pozdrawiam
Marek W.
Wysocki, Arciszewski, Starszewski, Dziakowicz
Pozdrawiam
Marek W.
-
Panasiuk_Radosław

Witam, mam ogromną prośbę do osób odwiedzających AD w Łomży. Interesuje mnie akt małżeństwa nr 29 z roku 1899 parafia Kuczyn pomiędzy Bronisławem Antoniakiem a Wiktorią Kędzierską. Marzeniem byłyby także akty ich urodzenia oboje urodzili się ok 1876 roku w parafii Kuczyn. Moja prośba o ile istnieje taka możliwość to wykonanie fotokopii aktu małżeństwa.
Pozdrawiam
Radek
Radek
Witam
Szukam informacji dot.małżeństw w parafii Łomża z zakresu 1848-1850 (biała plama w genetece) czy nie ma tych ksiąg w AD czy są, ale niezindeksowane?
Szukam ślubu Marianny Charytańskiej z Adamem Pogorzelskim, ona pochodziła z Lubelszczyzny (tam jej ślubu nie ma) a tu widzę jej młodszego brata Michała (co prawda dużo później)
z góry dziękuję za info
pozdrawiam
Basia Sikorska
Szukam informacji dot.małżeństw w parafii Łomża z zakresu 1848-1850 (biała plama w genetece) czy nie ma tych ksiąg w AD czy są, ale niezindeksowane?
Szukam ślubu Marianny Charytańskiej z Adamem Pogorzelskim, ona pochodziła z Lubelszczyzny (tam jej ślubu nie ma) a tu widzę jej młodszego brata Michała (co prawda dużo później)
z góry dziękuję za info
pozdrawiam
Basia Sikorska
pozdrawiam
BasiaS
BasiaS
-
Kazmierczak_Slawomir

-
Kazmierczak_Slawomir

-
Kazmierczak_Slawomir