Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
-
Nowocin_Beata

Re: pomoc w myheritage
Witam!
Potrzebuję Waszej pomocy w kontakcie z Sylwestrem Bogusławem Kuropka, który ma niedostępne drzewo na:
http://www.myheritage.pl/member-2313758 ... aw-kuropka
Mamy wiele wspólnych osób wywodzących się z Parafii Boglewice, Błędów i okolice, m.in. Maroszek, Małachowski, Łubiński, Górski, Wójcik.
Nie wiem dlaczego, ale zniknęły na mojej stronie wszystkie podobieństwa mimo, że mieliśmy nawet po 100%.
Proszę o przekazanie mu mojej prośby o kontakt na e-maila: sun70(@)onet.eu
Pozdrawiam, Beata
Potrzebuję Waszej pomocy w kontakcie z Sylwestrem Bogusławem Kuropka, który ma niedostępne drzewo na:
http://www.myheritage.pl/member-2313758 ... aw-kuropka
Mamy wiele wspólnych osób wywodzących się z Parafii Boglewice, Błędów i okolice, m.in. Maroszek, Małachowski, Łubiński, Górski, Wójcik.
Nie wiem dlaczego, ale zniknęły na mojej stronie wszystkie podobieństwa mimo, że mieliśmy nawet po 100%.
Proszę o przekazanie mu mojej prośby o kontakt na e-maila: sun70(@)onet.eu
Pozdrawiam, Beata
Ostatnio zmieniony pt 30 sty 2015, 17:41 przez Nowocin_Beata, łącznie zmieniany 1 raz.
info. zostało wyslane do p.Kuropka
-
Nowocin_Beata

Pięknie dziękuję.zolo pisze:info. zostało wyslane do p.Kuropka
Pozdrawiam, Beata.
Pozdrawiam, Beata.
-
Piotr_Pizoń

Witam
czy mogę prosić o kontakt z Witryna rodzinna (Bliscy), zarządzana przez JOLANTA GRZESZKIEWICZ odnośnie Władysława Osowskiego
Bardzo dziękuję Piotr
czy mogę prosić o kontakt z Witryna rodzinna (Bliscy), zarządzana przez JOLANTA GRZESZKIEWICZ odnośnie Władysława Osowskiego
Bardzo dziękuję Piotr
- Kajkowski_bogdan

Witam,
Czy mógłbym poprosić o kontakt ze Stanisławem Błażejewskim
http://www.myheritage.pl/member-4417857 ... %BCejewski
To na 100% mój kuzyn (drugi), ale nie mam z nim kontaktu.
Z góry dziękuję.
Bogdan Kajkowski
Z góry dziękuję.
Bogdan Kajkowski
-
Piotr_Pizoń

Witam
Bardzo proszę o pomoc osobą mającą dostęp do wyszukiwarki i kontakt z Witryna rodzinna, zarządzana przez Bogumiła Gadzińska odnośnie Agnieszka Florek (zd. Chmiel)
mój e-mail ppl55@poczta.fm
Pozdrawiam Piotr
Bardzo proszę o pomoc osobą mającą dostęp do wyszukiwarki i kontakt z Witryna rodzinna, zarządzana przez Bogumiła Gadzińska odnośnie Agnieszka Florek (zd. Chmiel)
Pozdrawiam Piotr
Cześć Piotrze,
czy ktos odpowiedział (pomógł Ci) na twój post dzisiaj i z 19/09/2012 bo nie wiem czy przekazywać wiadomosc na Myheritage?
Anetta.
czy ktos odpowiedział (pomógł Ci) na twój post dzisiaj i z 19/09/2012 bo nie wiem czy przekazywać wiadomosc na Myheritage?
Anetta.
Piotr_Pizoń pisze:Witam
Pozdrawiam Piotr
Cześć,
Bogdanie możesz podać tu lub na priva swojego maila aby przekazać go do Stanisława?
Anetta.
Bogdanie możesz podać tu lub na priva swojego maila aby przekazać go do Stanisława?
Anetta.
Kajkowski_bogdan pisze:Witam,
Z góry dziękuję.
Bogdan Kajkowski
-
Piotr_Pizoń

Niestety nikt nie przekazał informacji. Będę wdzięczny za pomocAnetta_72 pisze:Cześć Piotrze,
Anetta.
Pozdrawiam Piotr
Pozdrawiam Piotr
Cześć Piotrze,
wiadomości do obu pań zostały wyslane. Mam nadzieję że odezwą się do Ciebie.
Pozdrawiam,
Anetta.
wiadomości do obu pań zostały wyslane. Mam nadzieję że odezwą się do Ciebie.
Pozdrawiam,
Anetta.
Piotr_Pizoń pisze:Niestety nikt nie przekazał informacji. Będę wdzięczny za pomocAnetta_72 pisze:Cześć Piotrze,
Anetta.
Pozdrawiam Piotr
Pozdrawiam Piotr
Witam
Zwracam sie z prośbą o kontakt z administratorem witryny Anna Winnicką odnosnie nazwiska Mościcki?
Z góry dziekuję za pomoc.
Pozdr Agnieszka.
Zwracam sie z prośbą o kontakt z administratorem witryny Anna Winnicką odnosnie nazwiska Mościcki?
Pozdr Agnieszka.
Cześć,
Agnieszko możesz podać tu lub na priva swojego maila. Tak jest prościej przekazywać Wasze wiadomości.
Pozdrawiam,
Anetta.
Agnieszko możesz podać tu lub na priva swojego maila. Tak jest prościej przekazywać Wasze wiadomości.
Pozdrawiam,
Anetta.
algaa pisze:Witam
Pozdr Agnieszka.
Agnieszko jeszcze jedno jeśli mam pomóc możesz napisać o kogo konkretnie chodzi (Mościcki), jest kilka witryn prowadzonych przez Annę Winnicką więc musze jakoś dotrzeć do tej o którą Ci chodzi.
Anetta.
quote="algaa"]Witam
Pozdr Agnieszka.[/quote]
Anetta.
quote="algaa"]Witam
Pozdr Agnieszka.[/quote]
Anetto
Ddokładnie chodzi mi o Józef Mościcki, Wawrzyniec Moscicki,oraz Antonina Moscicka zd Madalińska.
Agnieszka.
Ddokładnie chodzi mi o Józef Mościcki, Wawrzyniec Moscicki,oraz Antonina Moscicka zd Madalińska.
Agnieszka.
-
Gransztof_Anna

Witam,
proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z Sławomirem Spernackim, administratorem witryny rodzinnej Spernacki oraz Moniką Rosik, która w swoim drzewie ma Janinę Woroniecką z domu Spernacką - rodzoną siostrę mojego dziadka.
Dziękuję i pozdrawiam,
Anna Gransztof (Spernacka)
proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z Sławomirem Spernackim, administratorem witryny rodzinnej Spernacki oraz Moniką Rosik, która w swoim drzewie ma Janinę Woroniecką z domu Spernacką - rodzoną siostrę mojego dziadka.
Dziękuję i pozdrawiam,
Anna Gransztof (Spernacka)
Ostatnio zmieniony czw 11 paź 2012, 10:02 przez Gransztof_Anna, łącznie zmieniany 1 raz.