Piotrze, napisałem Ci maila, ale tu jeszcze potwierdzę - byłbym zainteresowany Gąbinem (PL).
Pozdrawiam,
Marcin
Archiwum Państwowe w Płocku - indeksacja
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Białotarsk
Chętnie podejmę się dalszej indeksacji parafii Maków Mazowiecki, Szwelice, Płoniawy Bramura, Gąsewo. Interesują mnie w sumie wszystkie niezindeksowane i niezeskanowane roczniki. Jeżeli ktoś miałby możliwość zrobienia zdjęć w AD w Płocku to bardzo chętnie będę działać.
bachach
bachach
-
Bereszczyński_Artur

Zagroba
Witam,
mam następujące pytanie: jakie lata UMZ parafii Zagroba są obecnie indeksowane? a jakie czekają na indeksację?
mam następujące pytanie: jakie lata UMZ parafii Zagroba są obecnie indeksowane? a jakie czekają na indeksację?
-
Piotr_Romanowski

Zagroba
Z tego co wiem nikt obecnie Zagroby nie indeksuje. Arturze zerknij w genetece - to czego nie ma jest wolne i można indeksować.
-
mariuszek69

- Kontakt:
Zagroba
Chętnie podjąłbym się indeksacji metryk z parafii Jamno powiat Gostyniński. Interesowałby mnie okres 1871-1882 małżeństwa, zgony.
Pozdrawiam,
Mariusz
Pozdrawiam,
Mariusz
-
Steamroller_Fly

Zagroba
Kończę indeksację par. Goleszyn U 1808-1818, ale w SZWA brakuje dwóch skanów - akty od 257 do 264 z 1817r. Zgłosiłem brak do AP, ale pewnie to potrwa, o ile coś zmieni. Gdyby ktoś miał możliwość zrobienia zdjęcia tych stron byłbym wdzięczny
Radek