Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
-
Barbara_Rajska

Chciałabym wiedzieć dlaczego pani Edyta Łuksza, zarządzająca drzewem Lasek Web Site Family Tree ma w nim dane mojego dziadka (nawet ze zdjęciem, którego ja nie umieszczałam, ale łatwo znaleźć w necie)- co mi wyrzuciły SmartMatches. Czy to jakaś nieznana krewna, czy tylko podszywa się?
Prosiłabym o kontakt z nią. I jak ta pani jest z Adamem Wodziczko spokrewniona?
Nina2 – nina.orlow(at)wp.pl *
* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać w jawnej postaci adresów e-mail w wątkach na Forum > Regulamin
Prosiłabym o kontakt z nią. I jak ta pani jest z Adamem Wodziczko spokrewniona?
Nina2 – nina.orlow(at)wp.pl *
* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać w jawnej postaci adresów e-mail w wątkach na Forum > Regulamin
-
Barbara_Rajska

Niestety nie ma za duzo informacjiloreii pisze:Bardzo proszę o odczytanie danych Wiktorii Derdzińskiej(z d.Bilik) z drzewa zarządzanego przez Ryszard Derdziński.
Była to prawdopodobnie siostra mojego pradziadka i byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś rzucił okiem na znajdujące się tam informacje i zdjęcia.
Wiktoria Derdzińska (z d. Bilik)
Nie żyje
Miejsce zamieszkania: za Dworcem od strony ul. Lubicz
Kraków
Członkowie rodziny
Rodzice:
Nieznane Bilik
Maria (Marysia) Bilik (z d. Paździor)
Mąż:
Jan Derdziński
poydrawiam
Barbara Rajska
Bardzo dziękuje !Barbara_Rajska pisze:Niestety nie ma za duzo informacjiloreii pisze:Bardzo proszę o odczytanie danych Wiktorii Derdzińskiej(z d.Bilik) z drzewa zarządzanego przez Ryszard Derdziński.
Była to prawdopodobnie siostra mojego pradziadka i byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś rzucił okiem na znajdujące się tam informacje i zdjęcia.
Wiktoria Derdzińska (z d. Bilik)
Nie żyje
Miejsce zamieszkania: za Dworcem od strony ul. Lubicz
Kraków
Członkowie rodziny
Rodzice:
Nieznane Bilik
Maria (Marysia) Bilik (z d. Paździor)
Mąż:
Jan Derdziński
poydrawiam
Barbara Rajska
Po tych informacjach i dopsaowaniu reszty układanki którą posiadam wszystko wskazuje że jest to siostra mojego pradziadka.
Czy jest tam gdzieś namiar na osobę która prowadzi to drzewo ?
-
Barbara_Rajska

Pakiet Premium plus daje nam możliwosć kontaktu z administratorami innych witryn,ale nie pokazuje nam e-maila tej osoby.Trzeba wysłać do takiej osoby prośbę o kontakt wraz ze swoimi namiarami. Większość osób odpowiada na taką prośbę.
pozdrawiam
Barbara rajska
ps.Mamy tu taki zwyczaj na forum ,że się przedstawiamy.Lepiej prowadzić korepondencję z osobą znaną chociaż z imienia ,niż z "anonimem"
pozdrawiam
Barbara rajska
ps.Mamy tu taki zwyczaj na forum ,że się przedstawiamy.Lepiej prowadzić korepondencję z osobą znaną chociaż z imienia ,niż z "anonimem"
-
Barbara_Rajska

Prośba została wysłana,ale p.Ryszard nie zagląda zbyt często na swoją stronę. Ostatnia wizyta była w kwietniu 2011.Jeżeli nie ma ustawionego automatycznego powiadamiania na e-mail to może potrwać zanim się zorientuje ,że czeka na niego wiadomość.loreii pisze:Jeśli to nie jest problem to prosiłabym o wysłanie takiej prośby.
O przedstawianiu się nie wiedziałam,poprawię się na przyszłość.
mój email: ogrodniczka21(at)gmail.com
Monika Smoter
Barbara R.
Dziękuje w każdym razieBarbara_Rajska pisze:Prośba została wysłana,ale p.Ryszard nie zagląda zbyt często na swoją stronę. Ostatnia wizyta była w kwietniu 2011.Jeżeli nie ma ustawionego automatycznego powiadamiania na e-mail to może potrwać zanim się zorientuje ,że czeka na niego wiadomość.loreii pisze:Jeśli to nie jest problem to prosiłabym o wysłanie takiej prośby.
O przedstawianiu się nie wiedziałam,poprawię się na przyszłość.
mój email: ogrodniczka21(at)gmail.com
Monika Smoter
Barbara R.
-
Janeczko_Mirek

- Bialas_Malgorzata

-
Janeczko_Mirek

- jurek.solecki

Witryna jest zamknieta dla gości.Nina2 pisze:To i ja się przedstawię: nazywam się Janina Orlow nina.orlow(at)wp.pl i szukam kontaktu z panią Edytą Łuksza, zarządzającą drzewem Lasek Web Site Family Tree . Chciałam zapytać o jej pokrewieństwo z moim dziadkiem Adamem Wodziczko.
Prośbę przekazałem wraz z adresem
Jurek Solecki
- Bialas_Malgorzata