"Nie będziesz wiedział dokąd zmierzasz, jeśli nie wiesz, skąd przybyłeś."
Moja biblioteka jest rodzajem mojej biografii... /"Ma bibliotheque est une sorte d'autobiographie" - Alberto Mangel/
Szanowni Państwo,
Ja również mam prośbę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z użytkownikiem MyHeritage: Katarzyną Tomkowiak. Witryna rodziny Bielickich, Matysiaków, Puławskich, Miszczaków, Gawrońskich, Łabędowiczów/Rudzcy2010. Proszę podać mój adres jflorek53@gmail.com
Żebym mogła Panu pomóc, Panie Jacku, to poproszę jednak o dane typu - kogo mam szukać w drzewie pomnianej Katarzyny, bo wedłgu powyższego kryterium jakieś dziwne wyniki mi wyskakują, pozdrawiam
A.
Pozdrawiam - Joanna
Moja biblioteka jest rodzajem mojej biografii... /"Ma bibliotheque est une sorte d'autobiographie" - Alberto Mangel/
Jacek, Mira - wyślę Wasze zapytania, ale dziś wieczorem - mamy awarię sieci i przerwy w dostawie a ja z kolei mam teraz trochę zajęć i nie chcę robić tego "na gwałt", do wieczora
Joanna
Ostatnio zmieniony śr 10 paź 2012, 22:27 przez eneanka, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo proszę o pomoc w skontaktowaniu się z Andrzejem Biernackim. Mamy bardzo dużo podobieństw w naszych drzewach lecz chodzi mi o Faustyna Biernackiego i jego żonę Bronisławę z domu Skap. Wiem, że mieli syna Stanisława, a jego żona nazywała się Hanka. Ich znałam z dzieciństwa i znalazłam ich zdjęcia o reszcie nic nie wiem.
Proszę o kontakt na priv.
Ostatnio zmieniony pt 12 paź 2012, 10:54 przez Węgrzyn_Ania, łącznie zmieniany 1 raz.
Aniu, chętnie pomogę, ale - jak mniemam - Tobie takie podobieństwa pokazują smart matches; ja przez zakładkę "Badania" w ten sposób wyszukać nie mogę.
Podeślij mi, proszę, na PW blizsze informacje - albo zrzut ekranu, albo nazwę drzewa lub nr drzewa...
Pozdrawiam
Asia
Pozdrawiam - Joanna
Witam. Mam ponownie prośbę do uczestników forum. Czy ktoś z Państwa może pomóc w nawiązaniu kontaktu na MyHeritage z Elżbietą Wiśniewską.
Wstawiam skan wyniku jaki jest wyświetlany po wpisaniu nazwiska Otolia Vieweger w nowej wyszukiwarce (zakładka "Badania"). http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/901 ... ec65d.html
Proszę podać mój adres jflorek53@gmail.com