GenBaza - Metryki Genpolu
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
-
Sawicki_Julian

Witam i potrzebuję pomocy, wchodzę w Gen- Bazę i już zalogowany, wybieram np. AD Kielce i w tym np. Chęciny, wybieram rok, pokazuje się cały zestaw metryk ukrytych w numerach, wybieram pierwszą z brzegu metrykę - stronę i czekam i czekam na jej otwarcie i nic się nie pokazuje, czy nadal trwa remont, czy czegoś po prostu nie umiem ; pozdrawiam - Julian
spróbuj sposobu z mojego postu powyżej - kilka razy Control i F5
Ostatnio zmieniony śr 30 sty 2013, 10:30 przez JarekK, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Jarek
Jarek
- Małgorzata_Kulwieć

-
Słomińska_Dominika

-
Słomińska_Dominika

- Ćwikliński_Leszek

- Kontakt:
-
Joanna_Lewicka

Witaj, Leszku!
To znowu ja i znów ten sam problem, który tak ładnie rozwiązał się ubiegłej nocy. Teraz loguję się własnym hasłem, przeglądam bez problemów. W nocy ściągnęłam 4 zdjęcia, teraz jeszcze jedno i znów ten komunikat: "Wydaje się nam, że przekroczyłeś dostępny limit. Proszę, zgłoś się do administratora aby zwiększył Twój limit: admin ( ) genpol.com".
Teraz już nie rozumiem. Proszę o pomoc!
Sprawa dotyczy Bełdowa (Łódź), w innych parafiach nie sprawdzałam.
Pozdrawiam-
Joanna
To znowu ja i znów ten sam problem, który tak ładnie rozwiązał się ubiegłej nocy. Teraz loguję się własnym hasłem, przeglądam bez problemów. W nocy ściągnęłam 4 zdjęcia, teraz jeszcze jedno i znów ten komunikat: "Wydaje się nam, że przekroczyłeś dostępny limit. Proszę, zgłoś się do administratora aby zwiększył Twój limit: admin ( ) genpol.com".
Pozdrawiam-
Joanna
-
daniel.buczkiewicz

- Ćwikliński_Leszek

- Kontakt:
- Ćwikliński_Leszek

- Kontakt:
Limity powinny już działać poprawnieJoannaL pisze:Witaj, Leszku!
To znowu ja i znów ten sam problem, który tak ładnie rozwiązał się ubiegłej nocy. Teraz loguję się własnym hasłem, przeglądam bez problemów. W nocy ściągnęłam 4 zdjęcia, teraz jeszcze jedno i znów ten komunikat: "Wydaje się nam, że przekroczyłeś dostępny limit. Proszę, zgłoś się do administratora aby zwiększył Twój limit: admin@genpol.com".Teraz już nie rozumiem. Proszę o pomoc!
Pozdrawiam-
Joanna
pozdrowienia
Leszek
Witam,Ćwikliński_Leszek pisze:Limity powinny już działać poprawnieJoannaL pisze:Witaj, Leszku!
To znowu ja i znów ten sam problem, który tak ładnie rozwiązał się ubiegłej nocy. Teraz loguję się własnym hasłem, przeglądam bez problemów. W nocy ściągnęłam 4 zdjęcia, teraz jeszcze jedno i znów ten komunikat: "Wydaje się nam, że przekroczyłeś dostępny limit. Proszę, zgłoś się do administratora aby zwiększył Twój limit: admin@genpol.com".Teraz już nie rozumiem. Proszę o pomoc!
Pozdrawiam-
Joanna
pozdrowienia
Leszek
limity, hmm, hoho. To coś nowego
Ja bardzo grzecznie proszę określić jakie są te limity : dzienne, tygodniowe, miesięczne itp.
Będę bardzo wdzięczna za uświadomienie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Bożenna
- Ćwikliński_Leszek

- Kontakt:
-
Joanna_Lewicka