Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
-
Sobczyńska_Katarzyna

Opłata na My Heritage
Witam Ja mam konto premium od niedawna. Wysłałam maila i tą samą drogą zostałam poproszona o numer telefonu. Oddzwonił do mnie miły pan, z którym trochę ponegocjowałam i dostałam dosyć korzystną dla mnie cenę. Opłata jest jednorazowa za rok. Ja mam z góry ustalone, że konto jest tylko na rok. Jeśli się tego nie przypilnuje, to chyba się przedłuża automatycznie. Tak zrozumiałam. Nie wiem jak jest z rezygnacją. Ja akurat jestem zadowolona. Poznałam kilka osób z bliskiej rodziny,których nie znałam wcześniej.
Dodatkowo powiem, że kilka razy miałam jakiś problem, czegoś nie rozumiałam i zawsze dosyć szybko odpisują, tłumaczą i starają się pomóc.
Kasia
Dodatkowo powiem, że kilka razy miałam jakiś problem, czegoś nie rozumiałam i zawsze dosyć szybko odpisują, tłumaczą i starają się pomóc.
Kasia
Miałam konto na rok, które właśnie się skończyło i dostałam maila z ofertą promocyjnej ceny na następny rok. Nie robię tam drzewa, ale posiadanie konta ułatwia poszukiwania, bo bez tego nie wszystko widać. Niektóre informacje są tylko dla zalogowanych. Ale próba kontaktu z osobami posiadającymi interesujące mnie dane to już inna historia. Jedna osoba mi nie odpowiedziała, a inna napisała, że już nie pamięta skąd ma te dane i jakie mają związek z jej rodziną. Ale jednak jest to kopalnia wiedzy, szczególnie osób zza oceanu
pozdrawiam
Teresa
pozdrawiam
Teresa
- Bialas_Malgorzata

Re: Prośba o wyszukanie w MyHeritage.
Witam,
bardzo proszę o pomoc w odczytaniu miejsca zamieszkania Julia von Siemiątkowska/Kokociński ur. 1867 r. w My Heritage
pozdrawiam
Małgorzata:)
bardzo proszę o pomoc w odczytaniu miejsca zamieszkania Julia von Siemiątkowska/Kokociński ur. 1867 r. w My Heritage
pozdrawiam
Małgorzata:)
-
Kasia_Marchlińska

1891 - 44 Barrington Road, Lambeth, London, England
Kaśka
Kaśka
Kasia Marchlińska
Poszukuję informacji o nazwiskach: Papi, Geysmer, Kimens, Perks, Szwarcenburg-Czerny, Sosnowski, Czerny, Moszczyński-Pętkowski, Rychtarski, de Rozprza Faygel, Lippoman, Sonne, Gotti, Gałęzowski.
Poszukuję informacji o nazwiskach: Papi, Geysmer, Kimens, Perks, Szwarcenburg-Czerny, Sosnowski, Czerny, Moszczyński-Pętkowski, Rychtarski, de Rozprza Faygel, Lippoman, Sonne, Gotti, Gałęzowski.
- Bialas_Malgorzata

wielkie dzięki Kasiu
M.
M.
Witam,
czy Ktoś z Państwa ( z dostępem do wersji Premium) może mi przesłać tekst dotyczący Bernarda Senwickiego - Newport Daily News - Newport, Rhode Island - 4 maj 1970
https://www.myheritage.pl/matchingresul ... 36e9230d2e
z góry dziękuję,
Krzysztof.
czy Ktoś z Państwa ( z dostępem do wersji Premium) może mi przesłać tekst dotyczący Bernarda Senwickiego - Newport Daily News - Newport, Rhode Island - 4 maj 1970
https://www.myheritage.pl/matchingresul ... 36e9230d2e
z góry dziękuję,
Krzysztof.
-
Kasia_Marchlińska

tekst wyciagnięty:
"...BernardSenwicki, 20, of the Polish trawler Biala, who was taken from the ship to Newport Hospital Saturday night by the Castle Hill Coast Guard, was reported in good condition today, following a hand ..."
obrazek - nie udało mi się lepszej jakości osiągnąć:
https://drive.google.com/file/d/0B35mh_ ... sp=sharing
Kaśka
"...BernardSenwicki, 20, of the Polish trawler Biala, who was taken from the ship to Newport Hospital Saturday night by the Castle Hill Coast Guard, was reported in good condition today, following a hand ..."
Kaśka
Kasia Marchlińska
Kasiu - Bardzo dziękujęKasia_Marchlińska pisze:tekst wyciagnięty:
Kaśka
Krzysztof.
- Stanikowski

Maria Zielenkiewicz
madjek pisze:Mam ogromną prośbę o informacje o:
Maria Zielenkiewicz (z d. Skorupska)
https://www.myheritage.pl/research?form ... =&rlmode=1
Drzewa genealogiczne MyHeritage pp_97327070 in Witryna rodzinna, zarządzana przez Marcin Bonicki
Urodziny: 1924
Śmierć: 2000
Rodzice: <Prywatne> Niewiadomski, <Prywatne> Juszkalisz
Rodzeństwo: <Prywatne> Skorupski i nazwiska 3 kolejnych rodzeństwo
Mąż: Nazwisko mąż
Mąż: Nazwisko mąż
Dzieci: Leszek Zielenkiewicz i nazwiska 2 kolejnych dzieci
Pozdrawiam
Maciek
Urodziny: 1924
Śmierć: 2000
Rodzice: <Prywatne> Niewiadomski, <Prywatne> Juszkalisz
Rodzeństwo: <Prywatne> Skorupski, <Prywatne> Niewiadomski, <Prywatne> Niewiadomski, <Prywatne> Niewiadomski
Mąż: Rajmund Zielenkiewicz
Mąż: Franciszek Niewiadomski
Dzieci: <Prywatne> Moga (z d. Zielenkiewicz), Leszek Zielenkiewicz, <Prywatne> Zielenkiewicz
//Przemek
Maria Zielenkiewicz
Bardzo dziękuję Przemek.
Pozdrawiam
Maciek
Pozdrawiam
Maciek
Jurkiewicze - .myheritage
I ja mam wielką prośbę.
Chodzi mi o:
Roch Jurkiewicz
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Drzewo genealogiczne 162354303 in Witryna rodziny Rentflejsz i ich rodzin, zarządzana przez Krystyna Rentflejsz
Urodziny: 1783 - Miejsce
Śmierć: Dzień Miesiąc 1857 - Miejsce
Rodzice: Imiona obojga rodziców
Rodzeństwo: Piotr Jurkiewicz i nazwisko jeszcze jednego brat/siostra
Żona: Nazwisko Żona
Dzieci: Katarzyna Jurkiewicz i nazwiska 10 kolejnych dzieci
===========
Może uda się coś więcej z tego wpisu wyciągnąć.
Stefan
Chodzi mi o:
Roch Jurkiewicz
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Drzewo genealogiczne 162354303 in Witryna rodziny Rentflejsz i ich rodzin, zarządzana przez Krystyna Rentflejsz
Urodziny: 1783 - Miejsce
Śmierć: Dzień Miesiąc 1857 - Miejsce
Rodzice: Imiona obojga rodziców
Rodzeństwo: Piotr Jurkiewicz i nazwisko jeszcze jednego brat/siostra
Dzieci: Katarzyna Jurkiewicz i nazwiska 10 kolejnych dzieci
===========
Może uda się coś więcej z tego wpisu wyciągnąć.
Stefan
- Stanikowski

Urodziny: 1783 - Szymborno
Śmierć: 7 gru 1857 - Smogorzewiec parafia Osiek n/w
Rodzice: Tomasz Jurkiewicz, Marianna Nn
Rodzeństwo: Piotr Jurkiewicz, Nn Jurkiewicz
Żona: Magdalena Buller
Żona: Tekla Zamoyska
Dzieci: Katarzyna Jurkiewicz, Roch Kanty Jurkiewicz, Maycher Jurkiewicz, Maryanna Jurkiewicz, Agnieszka Jurkiewicz, Barbara Jurkiewicz, Franciszka Jurkiewicz, Filip Jurkiewicz, Józefa Jurkiewicz, Franciszek Jurkiewicz, Piotr Jurkiewicz
Pozdrawiam
Przemek
Śmierć: 7 gru 1857 - Smogorzewiec parafia Osiek n/w
Rodzice: Tomasz Jurkiewicz, Marianna Nn
Rodzeństwo: Piotr Jurkiewicz, Nn Jurkiewicz
Żona: Magdalena Buller
Żona: Tekla Zamoyska
Dzieci: Katarzyna Jurkiewicz, Roch Kanty Jurkiewicz, Maycher Jurkiewicz, Maryanna Jurkiewicz, Agnieszka Jurkiewicz, Barbara Jurkiewicz, Franciszka Jurkiewicz, Filip Jurkiewicz, Józefa Jurkiewicz, Franciszek Jurkiewicz, Piotr Jurkiewicz
Pozdrawiam
Przemek
-
a.brodowicz

myheritage - kontakt z zarządzającym Czesław Kamiński
Witam,
czy ktoś mógłby mi pomóc w skontaktowaniu się z zarządzającym witryną rodzinną Czesławem Kamińskim. Niestety nie wyświetlają się żadne dodatkowe cyfry w celu identyfikacji (pewnie ograniczono dostępność). W tym drzewie odnajduję moich przodków, na których ślad dopiero natrafiłam. Chodzi o: Paweł Gaładyk, Marianna Kolwicz (z d.Gaładyk), Weronika Mass.
Będę baaaardzo wdzięczna.
czy ktoś mógłby mi pomóc w skontaktowaniu się z zarządzającym witryną rodzinną Czesławem Kamińskim. Niestety nie wyświetlają się żadne dodatkowe cyfry w celu identyfikacji (pewnie ograniczono dostępność). W tym drzewie odnajduję moich przodków, na których ślad dopiero natrafiłam. Chodzi o: Paweł Gaładyk, Marianna Kolwicz (z d.Gaładyk), Weronika Mass.
Będę baaaardzo wdzięczna.
-
Janusz_Brodowicz

myheritage - kontakt z zarządzającym Czesław Kamiński
Witam,
Zauważyłem nazwisko Brodowicz w Pani nicku. Mogę prosić o jakieś szczegóły?
pozdrawiam
J. B.
Zauważyłem nazwisko Brodowicz w Pani nicku. Mogę prosić o jakieś szczegóły?
pozdrawiam
J. B.
Poszukuję aktu małżeństwa Michała Brodowicza rodziców niewiadomych, parafii nieznanej i Marianny Sulak córki Jana i Franciszki Gowinów urodzonej w parafii Wrociszew. Małżeństwo zostało zawarte między rokiem 1830 a 1833.