Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
Re: Myheritage- Mikołaj Reginiewicz i Andrzej Pakulski
Fatto
Jacku!
Pozdrawiam - Joanna
"Nie będziesz wiedział dokąd zmierzasz, jeśli nie wiesz, skąd przybyłeś."
Moja biblioteka jest rodzajem mojej biografii... /"Ma bibliotheque est une sorte d'autobiographie" - Alberto Mangel/
Moja biblioteka jest rodzajem mojej biografii... /"Ma bibliotheque est une sorte d'autobiographie" - Alberto Mangel/
-
Florek_Jacek

Di niente
Pani Elżbieta napisała do mnie, że Ci odpowiedziała, więc efekty są. Che gioia! 
Pozdrawiam - Joanna
-
Florek_Jacek

Tak! Udało się porozumieć. Jeszcze raz serdeczne dzięki!
Pozdrawiam
Jacek Florek
Jacek Florek
-
Bednarczyk_Kamil

Dzień dobry, proszę o skontaktowanie mnie z Ryszardem Szczęsnym: http://www.myheritage.pl/FP/tree-matche ... de=pending
Dane: Witryna rodzinna: Szczęsny
Drzewo genealogiczne: pp_147994410
Osób w drzewie: 71
Ostatnio aktualizowane: 18 paź 2012
Mamy kilka podobieństw, jestem pewien że to ktoś z dalszej rodziny
Pozdrawiam
PS: Mój email: kamil.bed@o2.pl
Dane: Witryna rodzinna: Szczęsny
Drzewo genealogiczne: pp_147994410
Osób w drzewie: 71
Ostatnio aktualizowane: 18 paź 2012
Mamy kilka podobieństw, jestem pewien że to ktoś z dalszej rodziny
PS: Mój email: kamil.bed@o2.pl
-
Krzysieksaf

-
Piotr_Pizoń

Antonina z Sobków Smolarska
wojtek3322 pisze:proszę o informacje o osobie Antonina Anna Smolarska (zd. Sobek) na mój email.
Wojtek
Witaj Wojtku!
wysłałem wiadomość na priv.
pozdrawiam Mikołaj
- Marek_Staszak

Re: Prośba o wyszukanie w MyHeritage.
Witaj Anetko
Ponawiam swoją prośbę o kontakt z Tomaszem Karolak( z Heritage)
Wyslałem do Tomka dwa maile na wskazane konto ale nie dostałem żadnej wiadomości zwrotnej.
Nie wiem czy doszły.
Jeśli mogłabyś pomóc w ponownym znalezieniu kontaktu z Tomkiem byłbym Ci wdzięczny.
Pozdrawiam
Marek
Wyslałem do Tomka dwa maile na wskazane konto ale nie dostałem żadnej wiadomości zwrotnej.
Nie wiem czy doszły.
Jeśli mogłabyś pomóc w ponownym znalezieniu kontaktu z Tomkiem byłbym Ci wdzięczny.
Pozdrawiam
Marek
Po kolei:
- prośba Piotra - wysłana,
- prośba Krzyśka wysłana, ale tylko do p. Mariana; pania Natalię odnajduję jako właścicielkę drzewa, ale nie pokazuje mi przy niej nazwiska Safernów, więc --> jak poniżej:
- prośba Marka zbyt ogólna, żebym mogła pomóc - wyskakuje zbyt wielu Tomaszów Karolaków; podobnie z Kamilem - podany link prowadzi Kamilu do Twojej witryny, a nie do p. Ryszarda.
Najprościej podać imię i nazwisko, które się powtarza w obu drzewach oraz właściciela strony; z całym szacunkiem - nie mogę prowadzić dochodzenia kto jest kim i dlaczego
Pozdrawiam, chętnie pomoge przy pełniejszych informacjach
Aśka
- prośba Piotra - wysłana,
- prośba Krzyśka wysłana, ale tylko do p. Mariana; pania Natalię odnajduję jako właścicielkę drzewa, ale nie pokazuje mi przy niej nazwiska Safernów, więc --> jak poniżej:
- prośba Marka zbyt ogólna, żebym mogła pomóc - wyskakuje zbyt wielu Tomaszów Karolaków; podobnie z Kamilem - podany link prowadzi Kamilu do Twojej witryny, a nie do p. Ryszarda.
Najprościej podać imię i nazwisko, które się powtarza w obu drzewach oraz właściciela strony; z całym szacunkiem - nie mogę prowadzić dochodzenia kto jest kim i dlaczego
Pozdrawiam, chętnie pomoge przy pełniejszych informacjach
Aśka
Pozdrawiam - Joanna
Cześć Marku,Marek_Staszak pisze:Witaj Anetko
Nie wiem czy doszły.
Pozdrawiam
Marek
wysłałam raz jeszcze wiadomość do Tomasza, może tym razem się odezwie.
Trzymam kciuki i pozdrawiam.
Anetta.
-
Bednarczyk_Kamil

Witam ponownie
Więc tak:
Osoba która powtarza się w obu drzewach: Elżbieta Wojtyra zd. Szczęsna, urodzona w 1946 roku, zmarła w 2003 roku. Administratorem witryny jest Ryszard Szczęsny. Mam nadzieję że to wystarczy
Pozdrawiam, Kamil Bednarczyk.
Proszę także o próbę nawiązania kontaktu z Piotrem Kowalczykiem, administratorem witryny Kowalczyk Web Site. Osoby które powtarzają się w naszych drzewach: Stanisław Jezierski, Alina Kowalczyk i Czesława Jezierska.
Z góry dziękuję
Osoba która powtarza się w obu drzewach: Elżbieta Wojtyra zd. Szczęsna, urodzona w 1946 roku, zmarła w 2003 roku. Administratorem witryny jest Ryszard Szczęsny. Mam nadzieję że to wystarczy
Pozdrawiam, Kamil Bednarczyk.
Proszę także o próbę nawiązania kontaktu z Piotrem Kowalczykiem, administratorem witryny Kowalczyk Web Site. Osoby które powtarzają się w naszych drzewach: Stanisław Jezierski, Alina Kowalczyk i Czesława Jezierska.
Z góry dziękuję
Witam serdecznie,
W ramach poszukiwań powiazań rodzinnych utknąłem przy próbie odnalezienia Adelajdy Purskiej zd. Dursien (zm. 1943 Ostrów Mazowiecki).
Występuje ona w drzewie rodowym pp_82851241, którego administratorem jest: Jadwiga Starzyńska.
Bardzo prosiłbym o pomoc w nawiązaniu z nią kontaktu.
Z góry dziękuję - Tomasz Budzisz
e-mail: tomaszbudzisz@poczta.onet.pl
W ramach poszukiwań powiazań rodzinnych utknąłem przy próbie odnalezienia Adelajdy Purskiej zd. Dursien (zm. 1943 Ostrów Mazowiecki).
Występuje ona w drzewie rodowym pp_82851241, którego administratorem jest: Jadwiga Starzyńska.
Bardzo prosiłbym o pomoc w nawiązaniu z nią kontaktu.
Z góry dziękuję - Tomasz Budzisz
e-mail: tomaszbudzisz@poczta.onet.pl