Litwa - zasoby

Tematy o kresach, w tym: Baza Miejscowości Kresowych oraz Biblioteka zasobów kresowych strona Biblioteka kresowa

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

PawelGosie

Sympatyk

Post autor: PawelGosie »

piotr_nojszewski pisze:
jurek.solecki pisze: W Wilnie są metrykalia Owanty (Alunta, Alanta) ale chyba nie publikowane.
Dostałem kiedyś metryki ślubów Kosińskich 1865r i 1871r. Dostałem je na zasadzie, znajomy, znajomego co kogoś zna. Był w Wilnie i szukał swoich i przy okazji trafił na moje 2 metryki. Jurek Solecki
Ponieważ szukam metryk z Owanty (Alunta, Alanta) mam pytanie gdzie one w Wilnie moga byc?
mam na myśli metryki z XIX wieku.
Czy udało się Panu dotrzeć do metryk z Owanty?

Poszukuję metryk urodzin z 1883 roku.

Czy może są już gdzieś dostępne online?

Pozdrawiam,
Paweł
Awatar użytkownika
Małgorzata_Kulwieć

Sympatyk

Post autor: Małgorzata_Kulwieć »

Tutaj Alanta (Owanta) - https://eais.archyvai.lt/repo-ext/searc ... ageIndex=0

PawelGosie pisze:
piotr_nojszewski pisze:
jurek.solecki pisze: W Wilnie są metrykalia Owanty (Alunta, Alanta) ale chyba nie publikowane.
Dostałem kiedyś metryki ślubów Kosińskich 1865r i 1871r. Dostałem je na zasadzie, znajomy, znajomego co kogoś zna. Był w Wilnie i szukał swoich i przy okazji trafił na moje 2 metryki. Jurek Solecki
Ponieważ szukam metryk z Owanty (Alunta, Alanta) mam pytanie gdzie one w Wilnie moga byc?
mam na myśli metryki z XIX wieku.
Czy udało się Panu dotrzeć do metryk z Owanty?

Poszukuję metryk urodzin z 1883 roku.

Czy może są już gdzieś dostępne online?

Pozdrawiam,
Paweł
pozdrawiam
Małgorzata_Kulwieć
Szukam wszelkich informacji o: wszystkich Kulwiec(i)ach; Babińskich i Steckich z Lubelszczyzny, Warszawy, Włocławka i Turku; Sadochach i Knapach z okolic Mińska Maz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Genealogia kresowa”