Pogadaj z dzisiejszymi migrantami:)
albo wczorajszymi (w rozumieniu sprzed kilku, kilkunastu czy 30) lat..to trochę zmienia perspektywę na "a dlaczego"
w makroskali, po jakimś zagregowaniu pewnie można i trendy i przyczyny, ale indywidualne..chaos, panie, chaos i przypadek:) "tak wyszło"
Feldman, nie mam pomysłu
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Sroczyński_Włodzimierz

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Adrianie,
Twoja babcia nie miała sporządzonego aktu chrztu (urodzenia). Musiała go odtworzyć już jako kobieta w średnim wieku na podstawie postanowienia sądu. W aktach zbiorczych w USC, które poprowadzą Cię do akt sądowych, znajdziesz więcej informacji o okolicznościach. Szkoda Twojego szukania w ciemno, bo rok odtworzenia, numer aktu i USC znajdziesz jak zrobisz jak pisałem we wcześniejszym poście.
Pozdrawiam,
Dominik
Twoja babcia nie miała sporządzonego aktu chrztu (urodzenia). Musiała go odtworzyć już jako kobieta w średnim wieku na podstawie postanowienia sądu. W aktach zbiorczych w USC, które poprowadzą Cię do akt sądowych, znajdziesz więcej informacji o okolicznościach. Szkoda Twojego szukania w ciemno, bo rok odtworzenia, numer aktu i USC znajdziesz jak zrobisz jak pisałem we wcześniejszym poście.
Pozdrawiam,
Dominik