Cmentarz Powązkowski-zmarli i ich rodziny, Stanisław Szenica
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Re: Cmentarz Powązkowski
Witaj Dorotko
Proszę sprawdź czy występują w III tomie Barańscy: Teofila, Michał i Tadeusz: Napiórkowscy: Tadeusz, Edmund i Walenty.
Przypuszczam, że może ich nie być gdyż zmarli w 1919r i później. Z góry serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam Elżbieta
Proszę sprawdź czy występują w III tomie Barańscy: Teofila, Michał i Tadeusz: Napiórkowscy: Tadeusz, Edmund i Walenty.
Przypuszczam, że może ich nie być gdyż zmarli w 1919r i później. Z góry serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam Elżbieta
- Dorota_Mazurek

- Kontakt:
Witaj Elu, niestety ani Barańskich ani Napiórkowskich nie ma w książce.
Pozdrawiam
Dorota
Pozdrawiam
Dorota
- Kostkowski

Witam serdecznieMissagent0 pisze:Posiadam pierwszy tom książki Stanisława Szenica pt. "Cmentarz Powązkowski - zmarli i ich rodziny", lata 1790-1850.
Chętnie pomogę w odszukaniu interesujących nazwisk.
Pozdrawiam
Justyna
Bardzo proszę o wypisanie mi z książki o cmentarzu powązkowskim występujących tam Kostkowskich i Kotkowskich. Kilka lat temu telefonicznie uzyskałem odpowiedź o jednym z nich, ale straciłem dane na dysku mechanicznie uszkodzonym i nawet nie wiem o kogo wówczas pytałem. Później odnośnie innego Kostkowskiego też gdzieś przeczytałem, że pochowany na cmentarzu powązkowskim.
Pozdrawiam serdecznie
Z najlepszymi życzeniami wszelkiej pomyślności
Władysław Edward Kostkowski
- Dorota_Mazurek

- Kontakt:
Przykro mi, ale ani Kotkowskich, ani Kostkowskich nie ma w książkach...
Pozdrawiam
Dorota
Pozdrawiam
Dorota
- Kostkowski

Dziękuję za sprawdzenie i szybką odpowiedźDorota_Mazurek pisze:Przykro mi, ale ani Kotkowskich, ani Kostkowskich nie ma w książkach...
Pozdrawiam
Dorota
Z najlepszymi życzeniami wszelkiej pomyślności
-
Węgrzyn_Ania

Witam, czy możesz sprawdzić nazwisko Chawłowska/ski?
Pozdrawiam Ania
Skap Chawłowscy Kamińscy Zień Popowicz Przybylscy Jakubowscy Dworzyńscy Moch Sawicz Wrześniewscy Milczarek Łuczkowscy Moch Ciurapińscy Godlewscy Mączyńscy Okraszewscy Pampuch Malonek
Skap Chawłowscy Kamińscy Zień Popowicz Przybylscy Jakubowscy Dworzyńscy Moch Sawicz Wrześniewscy Milczarek Łuczkowscy Moch Ciurapińscy Godlewscy Mączyńscy Okraszewscy Pampuch Malonek
Dzień dobry,
Poproszę o sprawdzenie nazwisk Misiewicz i Kęsicki (a)
Pozdrawiam Dorota
Poproszę o sprawdzenie nazwisk Misiewicz i Kęsicki (a)
Pozdrawiam Dorota
- Dorota_Mazurek

- Kontakt:
Sprawdzę Wam te nazwiska, ale dopiero w niedzielę. Chwilkę cierpliwości...
Pozdrawiam
Dorota
Pozdrawiam
Dorota
-
Węgrzyn_Ania

Okej nie ma pośpiechu. 
Pozdrawiam Ania
- Dorota_Mazurek

- Kontakt:
Do Ani: Chawłowskich niestety nie ma w żadnym z tomów.
Do Doroty: W drugim tomie na str 340 jest inf. o Zofii Grudzińskiej z Misiewiczów. W trzeci tomie zaś na str. 331 jest Teodozja Wiśnicka z Kęszyckich. Nazwisko brzmi podobnie. Jeśli jesteś zainteresowana to poproszę mejla na priw, wyślę skan.
Pozdrawiam
Dorota
Do Doroty: W drugim tomie na str 340 jest inf. o Zofii Grudzińskiej z Misiewiczów. W trzeci tomie zaś na str. 331 jest Teodozja Wiśnicka z Kęszyckich. Nazwisko brzmi podobnie. Jeśli jesteś zainteresowana to poproszę mejla na priw, wyślę skan.
Pozdrawiam
Dorota
Dobry wieczór Pani Doroto,
Dopiero teraz mogę podziękować za sprawdzenie interesujących mnie nazwisk. Niestety żadna z tych osób nie pochodzi z "moich" rodzin. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam
Dorota Przysowa
Dopiero teraz mogę podziękować za sprawdzenie interesujących mnie nazwisk. Niestety żadna z tych osób nie pochodzi z "moich" rodzin. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam
Dorota Przysowa
witam
czy jest tam nazwsko Pniewski lub Pniewska?
czy jest tam nazwsko Pniewski lub Pniewska?
-
lipski1818

Witam
Czy w wolnej chwili mogłabyś zerknąć na nazwiska
Rudziński, Lipski, Łabędzki,Michniewicz
Z góry dziękuję
Paweł
Czy w wolnej chwili mogłabyś zerknąć na nazwiska
Rudziński, Lipski, Łabędzki,Michniewicz
Z góry dziękuję
Paweł