Jak nadawano nazwiska podrzutkom

Wszystkie sprawy związane z naszą pasją, w tym: FAQ - często zadawane pytania

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Sroczyński_Włodzimierz

Członek PTG
Nowicjusz

Post autor: Sroczyński_Włodzimierz »

I takie właśnie serwisy jak hosting zdjęć, jakieś google+, blogowiska i inne są skierowane do amatorów
Nie wiem jak Ci mogę pomóc, z tego co zrozumiałem wysłałeś maila z załączonym dokumentem do wielu osób, jedna z nich wstawiła, inna odpowiedziała jak wyżej, pewnie kilkoro innych nie odpowiedziało. Po co ciągnąć taką symultanę (wymianę poglądów pomiędzy adresatami Twojej korespondencji) na forum?:)
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
Awatar użytkownika
rybolow

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: rybolow »

Sroczyński_Włodzimierz pisze:I takie właśnie serwisy jak hosting zdjęć, jakieś google+, blogowiska i inne są skierowane do amatorów
Nie wiem jak Ci mogę pomóc, z tego co zrozumiałem wysłałeś maila z załączonym dokumentem do wielu osób, jedna z nich wstawiła, inna odpowiedziała jak wyżej, pewnie kilkoro innych nie odpowiedziało. Po co ciągnąć taką symultanę (wymianę poglądów pomiędzy adresatami Twojej korespondencji) na forum?:)
Wiesz, że akt przesłałem do Ciebie i do administratora. Dwa adresy - TY nie odpowiedziałeś, administrator odmówił publikacji. Coś tu nie działa.
Racja, koniec tematu!
Pozdrawiam, Robert
Sroczyński_Włodzimierz

Członek PTG
Nowicjusz

Post autor: Sroczyński_Włodzimierz »

administratora czego?
Tomek Turniak nie jest administratorem serwisu genealodzy.pl
Ja nie odpowiedziałem? No sorki, ale po tym należy mi się możliwość ustosunkowania się do Twych słów:
13:45 otrzymałem kopie
14:06 poinformowałem (patrz kilka postów wyżej) o publikacji
Co nie działa?
i teraz z mojej strony może być koniec tego tematu, tj tej dziwnej odnogi interesującego tematu.
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
Awatar użytkownika
Urbańska_Katarzyna

Sympatyk
Adept
Kontakt:

Post autor: Urbańska_Katarzyna »

Robercie, napisałam do Ciebie prywatną wiadomość :)
Serdecznie pozdrawiam,
Kasia
http://kasiaurbanskaparanoje.blogspot.com
Szukam aktu małżeństwa Mikołaja Tokarka vel Tokarskiego syna Marcina i Katarzyny z Jadwigą Stelmach, lata ok. 1814-1826 (najprawdopodobniej dzisiejsze woj. łódzkie lub wielkopolskie).
Luziński_Marcin

Sympatyk
Adept

Post autor: Luziński_Marcin »

Może jednak warto wrócić do tematu digitalizacji ksiąg rodowodowych ze Szpitala Dzieciątka Jezus? Ja chętnie się przyłączę w jakiś sposób (jaki potrzebny?), jako potomek dwojga wychowanków tego Szpitala (choć sprzed okresu "rodowodowego").

ML
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ja i Genealogia, wymiana doświadczeń”