Czy coś juz wiadomo o Skawinie? Mamy chętną osobę do indeksowania Skawiny ale nie wiemy czy jest co opracowywać
miłego Iza
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

Super! Jak tylko coś będzie wiadome, mam chętną osobę z łódzkiego, ale Skawina z racji koligacji rodzinnych też jest bardzo poszukiwana, do indeksacji. Przekaże info do indeksujacejAdamus_P pisze:Dzień dobry,
nie pytana, ale pomyślałam że się wtrącę. Już od dłuższego czasu zamierzam zrobić zdjęcia ksiąg ze Skawiny w AN Kraków jak tylko czytelnia zostanie otwarta z myślą o ich przekazaniu do publikacji w Poczekalni. Więc myślę że w krótkim czasie powinniśmy ten materiał mieć. Informacje o zasobach do indeksacji przekażę oczywiście Administratorom Geneteki, ale można się do mnie odezwać wcześniej.
Pozdrawiam,
Patrycja

Dobry wieczór Pani Izoziobrovska pisze:Dzień Dobry Pani Renato
Czy coś juz wiadomo o Skawinie? Mamy chętną osobę do indeksowania Skawiny ale nie wiemy czy jest co opracowywać
miłego Iza

Dobry wieczór Pani OluAleksandra_Klimas pisze:Witam Pani Renato,
Bardzo się cieszę, że zgadza się Pani, bym indeksowała Skawinę, dziękujęW takim razie czekam z niecierpliwością, aż Archiwum zostanie otwarte i będę mogła zacząć indeksację
Iza, spokojnie, nie musisz mnie "oddawać", ja wrócę
Pozdrawiam wszystkich i jak coś się ruszy, to proszę o informację
Hello - yes please I would love to see metrics of Rzozów, gmina Skawinaziobrovska pisze:Dzień Dobry Pani Renato
miłego Iza