Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie, adamgen
-
Sadaj_Ziółkowska

-
Izabela_Czaplicka

Re: Myheritage poszukuje osoby z kontem premium
Proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z Panią Wandą Korzeniewska administratorem witryny na myheritage : pp_149717604 Witryna rodziny Pułaskich, Podstolskich, Janta-Połczyńskich, Korzeniewskich,
oraz Panią Jolantą Wiśniewską zarządzającą Drzewa genealogiczne MyHeritage Wiśniewskich
Z góry dziękuje za każdą pomoc
Izabela Czaplicka mój e-mail: rodzina797(at)wp.pl *
* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać jawnie e-mail w wątkach na Forum – > Regulamin
oraz Panią Jolantą Wiśniewską zarządzającą Drzewa genealogiczne MyHeritage Wiśniewskich
Z góry dziękuje za każdą pomoc
Izabela Czaplicka mój e-mail: rodzina797(at)wp.pl *
* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać jawnie e-mail w wątkach na Forum – > Regulamin
-
Pawłowska_Ledke_Elżbieta

- Podziękował: 11 times
- Otrzymał podziękowania: 1 time
Witaj Izabelo!Izabela_Czaplicka pisze:Proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z Panią Wandą Korzeniewska administratorem witryny na myheritage : pp_149717604 Witryna rodziny Pułaskich, Podstolskich, Janta-Połczyńskich, Korzeniewskich,
Czaplicka mój e-mail: rodzina797(at)wp.pl *
Wysłałam mail w tej sprawie do pani Wandy Korzeniewskiej, na pocztę prywatną.
Pozdrawiam serdecznie.
Elżbieta
Poszukuję akt śl. z Mazowsza:
Jan Krajewski i Wiktoria Skalińska przed 1813, Roman Morawski/Murawski i Salomea p.1804, z Podkarpacia, Galicji: Paweł Pawłowski i Marianna p. 1813, rodzice Aleksandra ur. 1813 Sieniawa
Jan Krajewski i Wiktoria Skalińska przed 1813, Roman Morawski/Murawski i Salomea p.1804, z Podkarpacia, Galicji: Paweł Pawłowski i Marianna p. 1813, rodzice Aleksandra ur. 1813 Sieniawa
Wysłałem prośby o kontakt do Zbigniewa Makarewicza i Eweliny Kułak-Iwańskiej.melian pisze:Paweł Żukowskitomasz.n pisze:Który Paweł prosi o kontakt?
Z góry dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
Pozdrawiam,
Tomasz
* Moderacja wpisu
Tomasz
* Moderacja wpisu
-
Izabela_Czaplicka

Witaj Elżbieto!
Bardzo dziękuję.
A przy okazji chciałam się spytać czy w twoim drzewie Genealogicznym występuje nazwisko Grzybowski.
Pozdrawiam
Izabela Czaplicka
Bardzo dziękuję.
A przy okazji chciałam się spytać czy w twoim drzewie Genealogicznym występuje nazwisko Grzybowski.
Pozdrawiam
Izabela Czaplicka
Dostałem majla od Zbigniewa z jego adresem majlowym - jutro Ci podam.
O ile ten psotnik po moderacji jest prawidłowy.
Pozdrawiam,
Tomasz
* Moderacja wpisu
Tomasz
* Moderacja wpisu
- rzeczycka_katarzyna

Witam serdecznie,
bardzo proszę o udostępnienie mi danych z rekordu dotyczącego Aleksandra Biedrzyckiego. Witryna zarządzana przez Monikę Biedrzycką.
https://www.myheritage.pl/research/indi ... 3&rfr=tree
Dziękuję i pozdrawiam,
Kasia
bardzo proszę o udostępnienie mi danych z rekordu dotyczącego Aleksandra Biedrzyckiego. Witryna zarządzana przez Monikę Biedrzycką.
https://www.myheritage.pl/research/indi ... 3&rfr=tree
Dziękuję i pozdrawiam,
Kasia
Witam,
będę bardzo wdzięczna za przekazanie wiadomości pani Bożenie Erbel, w której drzewie znajdują się Antonina Wojcierowska z domu Płachucka, Ludwik Wojcierowski i Helena Zdziech z domu Wojcierowska:
Witam serdecznie,
Przeglądając myheritage zauważyłam, że w pani drzewie znajdują się Antonina Płachucka i Ludwik Wojcierowski. Obydwoje są moim przodkami, rodzicami Stanisława Feliksa urodzonego w Ciepielowie, którego syn Kazimierz był moim pradziadkiem. O wspomnianej wcześniej parze przodków wiem niewiele, ponieważ w mojej rodzinie nie znalazły się żadne wspomnienia o nich, a wszystkie posiadane informacje znalazłam w księgach parafialnych. Jeżeli jest pani zainteresowana rozmową i wymienieniem informacji będzie mi bardzo miło. Nie ukrywam, że jest to gałąź rodziny szczególnie bliska sercu mojemu i mojej mamy. Podaję mojego emaila: gosia.julia.zuk[małpa]gmail.com. Jeżeli preferuje pani kontakt telefoniczny również mogę podać numer
Pozdrawiam i liczę na odzew
Małgorzata Żuk
Będę bardzo wdzięczna osobie, która przekaże wiadomość. Z góry dziękuję i przepraszam za kłopot
Gosia
będę bardzo wdzięczna za przekazanie wiadomości pani Bożenie Erbel, w której drzewie znajdują się Antonina Wojcierowska z domu Płachucka, Ludwik Wojcierowski i Helena Zdziech z domu Wojcierowska:
Witam serdecznie,
Przeglądając myheritage zauważyłam, że w pani drzewie znajdują się Antonina Płachucka i Ludwik Wojcierowski. Obydwoje są moim przodkami, rodzicami Stanisława Feliksa urodzonego w Ciepielowie, którego syn Kazimierz był moim pradziadkiem. O wspomnianej wcześniej parze przodków wiem niewiele, ponieważ w mojej rodzinie nie znalazły się żadne wspomnienia o nich, a wszystkie posiadane informacje znalazłam w księgach parafialnych. Jeżeli jest pani zainteresowana rozmową i wymienieniem informacji będzie mi bardzo miło. Nie ukrywam, że jest to gałąź rodziny szczególnie bliska sercu mojemu i mojej mamy. Podaję mojego emaila: gosia.julia.zuk[małpa]gmail.com. Jeżeli preferuje pani kontakt telefoniczny również mogę podać numer
Pozdrawiam i liczę na odzew
Małgorzata Żuk
Będę bardzo wdzięczna osobie, która przekaże wiadomość. Z góry dziękuję i przepraszam za kłopot
Gosia
Dziekuje bardzo za pomoctomasz.n pisze:Dostałem majla od Zbigniewa z jego adresem majlowym - jutro Ci podam.
psotnik_87[małpa]op.pl
-
Sadaj_Ziółkowska

Jeszcze raz bardzo dziękuje ,Pan Mirek odezwał się do mnie.marzanna62 pisze:Sadaj_Ziółkowska
Wysłałam prośbe o kontakt do admina strony.
Zieliński Rajmund
Wysłałam prośbe o kontakt do admina strony ostatnio odwiedzal MH w maju br.
Pozdrawiam bardzo serdeczni
Katarzyna
Wysłałem majla!melian pisze:Dziekuje bardzo za pomocl
Pozdrawiam,
Tomasz
* Moderacja wpisu
Tomasz
* Moderacja wpisu
- marzanna62

[quote="mina107"]Witam,
będę bardzo wdzięczna za przekazanie wiadomości pani Bożenie Erbel.
Napisałam maila do Bożeny Erbel
Marzanna
Szukam nazwisk Rzemieniec, Rzemieniecki itp
Szukam nazwisk Rzemieniec, Rzemieniecki itp
-
karolina.paulina

Witam serdecznie bardzo proszę o prośby o kontakt do
- Andrzej Gromadziński ( drzewo gromadziński)
- Paweł Słupski
Dotyczy Ludwika Traczyk i Moniki ( jestem praprapra wnuczką Leona)
karolina.paulina.p(at)gmail.com *
Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie
- Paweł Słupski
Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie
marzanna62 pisze:Dziekuje bardzomina107 pisze:Witam,
Można prosić o nazwisko szanownej Agnieszki Pauliny?karolina.paulina pisze:Witam serdecznie bardzo proszę o prośby o kontakt do
- Paweł Słupski
...
Pozdrawiam,
Tomasz
* Moderacja wpisu
Tomasz
* Moderacja wpisu