Witam serdecznie bardzo proszę o prośby o kontakt do
- Andrzej Gromadziński ( drzewo gromadziński)
- Paweł Słupski
Dotyczy Ludwika Traczyk i Moniki ( jestem praprapra wnuczką Leona)
karolina.paulina.p(at)gmail.com *
karolina.paulina pisze:Witam serdecznie bardzo proszę o prośby o kontakt do
- Paweł Słupski
...
Można prosić o nazwisko szanownej Agnieszki Pauliny?
karolina.paulina pisze:Witam serdecznie bardzo proszę o prośby o kontakt do
- Paweł Słupski
...
Można prosić o nazwisko szanownej Agnieszki Pauliny?
Karolina Paulina Półtorak prapra wnuczka Feliksa i Jadwigi z Traczewskich c. Leona i Marianny z Ruteckich, małżonków Sawickich
Sadaj_Ziółkowska pisze:Witam
Bardzo Państwa proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z Panem Mirosławem Jakubowskim administratorem witryny na myheritage : Witryna rodziny Jakubowskich ,Rodzina_drzewo 1-02012014
Z góry dziękuje za każdą pomoc
Katarzyna Wiśniewska mój e-mail darek15małpaop.pl
Jeszcze raz proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z Panem Mirkiem ,niestety ten który się odezwał to nie ten .
Pozdrawiam i proszę pomóżcie
Katarzyna
Sadaj_Ziółkowska pisze:Witam
Bardzo Państwa proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z Panem Mirosławem Jakubowskim administratorem witryny na myheritage : Witryna rodziny Jakubowskich ,Rodzina_drzewo 1-02012014
Z góry dziękuje za każdą pomoc
Katarzyna Wiśniewska mój e-mail darek15małpaop.pl
Jeszcze raz proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z Panem Mirkiem ,niestety ten który się odezwał to nie ten .
Pozdrawiam i proszę pomóżcie
Katarzyna
Sprawdzalam wtedy administratorow i niestety jest conajmniej kilku o tym imieniu i nazwisku i prowadza witryne rodziny Jakubowskich. Niestety nr strony nic mi nie daje ja nie umiem znalezc po nr strony. Prosze wyszukac w MH tego admina i podac tu link do niego wtedy napisze maila.
To jest strona Ziołkowska a nie do tego admina. Niestety bez linku do tego admina pana MIroslawa Jakubowskiego nic nie pomoge. Wyszukujac admina Miroslaw Jakubowski znalazlam 6 osob prowadza strone Jakubowski nie wiem do ktorej z tych osob napisac.
Sprawdziłam jeszce raz zaden administrator MIROSŁAW JAKUBOWSKI nie ma zdjecia.
Jezeli Pani widzi jego strone ze zdjeciem to prosze mi wysłac linka do tej strony ja naprawde nie widze takiej osoby ani jeden Mirosław Jakubowski nie ma zdjecia. Chyba ze ten Miroslaw Jakubowski nie jest czlonkiem My Heritage. Prosze mi poakazc jak Pani dotarla do tego admina.
Pani Marzanno bardzo dziękuje za poświęcony czas dla mnie ,
w jaki sposób widzę tego Pana jak wchodzę na swoje drzewo na myheritage Ziólkowska.....to wyświetlają mi się tzw smart matches i tam widzę że Mirosław Jakubowski ma 35 dopasowań do mojego drzewa i teraz odkryłam że przy znaczku flagi ma też koronę co oznacza że jest członek premium jeśli to coś pomoże to bardzo proszę o pomoc jeśli nie to BARDZO dziękuje i przepraszam za kłopot
Pozdrawiam
Katarzyna