Podaj mi na pw swój adres e-mail, bo plik ze zdjęciem jest duży (ponad 2 MB) i nie mieści się w ramach załącznika do forumowego pw.
Warszawa-cm. Bródnowski (Bródzieński, Bródno) info, zdjęcia
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
- Zerkowski_Michel

- Kontakt:
-
Mariusz_Formanowicz

- Kontakt:
Dzień dobry !
Uprzejmie proszę osobę mającą możliwość i chęć, o wykonanie fotografii grobu na Cmentarzu Bródnowskim.
KWATERA 5D , RZĄD 6, GRÓB 14,
Szuniewiczowie Barbara i Edward
Może przy okazji zbliżających się Świąt ktoś będzie miał taką okazję. Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
M. Formanowicz
Mój e-mail: mariusz[at]formanowicz.pl
Uprzejmie proszę osobę mającą możliwość i chęć, o wykonanie fotografii grobu na Cmentarzu Bródnowskim.
KWATERA 5D , RZĄD 6, GRÓB 14,
Szuniewiczowie Barbara i Edward
Może przy okazji zbliżających się Świąt ktoś będzie miał taką okazję. Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
M. Formanowicz
Mój e-mail: mariusz[at]formanowicz.pl
-
Wardak_Adam
-
G_Wyrzykowski

Zrobiłem zdjęcie. Proszę podać w wiadomości prywatnej mail, na jaki mam wysłać.Wiesław_F pisze:Witam,
Uprzejmie proszę osobę mającą możliwość i chęć, o wykonanie fotografii grobu na Cmentarzu Bródnowskim (Bródzieńskim).
KWATERA 108o (sto osiem litera "O"), RZĄD 2, GRÓB 27,
Firląg Stanisław
Dziękuję i pozdrawiam,
Wiesław_F
Przepraszam, ale nie zrobiłem zdjęcia. Nie podałeś konkretnej kwatery, a ja dziś byłem na cmentarzu na chwilę. Nie planowałem wizyty.Oliver pisze:Witam,
jeśli ktoś będzie w tych okolicach, uprzejmie proszę o zdjęcie grobu Tomasza Dzikowskiego - kwatera 41, rząd 2, grób 5... dziękuję!
Oliver
Pozdrawiam
Rafał
Poszukuję wszelkich informacji i kontaktu z krewnymi rodzeństwa pradziadków:
Warszawa - Bańkowscy, Kabot.
https://genealodzy.pl/index.php?name=PN ... art=4&ez=2
Rafał
Poszukuję wszelkich informacji i kontaktu z krewnymi rodzeństwa pradziadków:
Warszawa - Bańkowscy, Kabot.
https://genealodzy.pl/index.php?name=PN ... art=4&ez=2
-
Łyżwa_Więch_Damięcki

Witam, będę wdzięczna za zdjęcie grobu znajdującego się na Cmentarzu Bródzieńskim. Z dolnośląskiego mam kawałek ... Zarząd Cmentarza Bródzieńskiego podał mi, że grób znajduje się w kwaterze 12F-1-11. Nie wiem czy to jest w 100% dokładna lokalizacja, bo inni użytkownicy podają tu dosyć dokładne dane z numerem grobu a mi podali 12F-1-11. Chodzi o grób Franciszki Damińskiej, zm. 1985, Franciszka Damińskiego zm. 1944 oraz Zenona Damińskiego zm. 1944. Z góry dziękuję!.
Tym samym mogę się odwdzięczyć w rejonie powiatu jeleniogórskiego, kłodzkiego, wałbrzyskiego i okol.
Pozdrawiam
Sylwia
Tym samym mogę się odwdzięczyć w rejonie powiatu jeleniogórskiego, kłodzkiego, wałbrzyskiego i okol.
Pozdrawiam
Sylwia
Ostatnio zmieniony sob 01 lip 2017, 15:02 przez Łyżwa_Więch_Damięcki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wojciechowska_Ewka

-
Łyżwa_Więch_Damięcki

-
Łyżwa_Więch_Damięcki

Zamieszczam posta jeszcze raz, może jednak ktoś się wybiera 
Będę wdzięczna za zdjęcie grobu znajdującego się na Cmentarzu Bródzieńskim. Z dolnośląskiego mam kawałek ... Zarząd Cmentarza Bródzieńskiego podał mi, że grób znajduje się w kwaterze 12F-1-11. Nie wiem czy to jest w 100% dokładna lokalizacja, bo inni użytkownicy podają tu dosyć dokładne dane z numerem grobu a mi podali 12F-1-11. Chodzi o grób Franciszki Damińskiej, zm. 1985, Franciszka Damińskiego zm. 1944 oraz Zenona Damińskiego zm. 1944. Z góry dziękuję!.
Pozdrawiam
Sylwia
Będę wdzięczna za zdjęcie grobu znajdującego się na Cmentarzu Bródzieńskim. Z dolnośląskiego mam kawałek ... Zarząd Cmentarza Bródzieńskiego podał mi, że grób znajduje się w kwaterze 12F-1-11. Nie wiem czy to jest w 100% dokładna lokalizacja, bo inni użytkownicy podają tu dosyć dokładne dane z numerem grobu a mi podali 12F-1-11. Chodzi o grób Franciszki Damińskiej, zm. 1985, Franciszka Damińskiego zm. 1944 oraz Zenona Damińskiego zm. 1944. Z góry dziękuję!.
Pozdrawiam
Sylwia