Coś mi tu się nie zgadza.
Chronione są tylko dane osób żyjących. Dane osób zmarłych są dostępne, nawet dla osób obcych.
Nie wiem dlaczego niektórzy administratorzy świadomie odznaczają okienka o zgonie żeby informacje te nie były dostępne dla wszystkich. Potrafię to jeszcze zrozumieć gdy dotyczy to dość świeżych przypadków zgonu najbliższych osób ale zgony sprzed ponad 100 lat?
Proszę kliknąć link - https://www.myheritage.pl/site-14888805 ... %82owskich
To pierwsze z drzew o których Pani pisała. Czy rzeczywiście nie ma Pani dostępu do danych osób zmarłych?
Obejrzeć można całe drzewo z wyjątkiem danych osób żyjących a nawet zdjęcia jeśli nie uczynił ich prywatnymi administrator drzewa. Klikając na wizytówkę zmarłej osoby w drzewie może Pani zobaczyć o wiele więcej szczegółów tej osoby w kolumnie po lewej stronie okna. W przypadku osób żyjących dostępne jest tylko nazwisko i napis "Poufne".
Ostatnio zmieniony wt 15 lis 2016, 12:52 przez lukas49, łącznie zmieniany 1 raz.
Emil Skórka
Nie żyje
Członkowie rodziny
Rodzice:
Michał Skórka
Bronisława Skórka (z d. Janos)
1902 - 1978
Rodzeństwo:
Alfred Skórka
1925 - 1987
Danuta Skórka
1938 - 1991
Helena Skórka
1933 - 2012
Stanisława Lewandowska (z d. Skórka)
2)Webmaster
ŁUCJAN SKÓRKA
Emil SkÓrka
Nie żyje
Pochówek:
RUDA SLĄSKA
Członkowie rodziny
Żona:
JADWIGA SkÓrka (z d. Neuman)
Dziecko:
<Poufne> SkÓrka
3)Webmaster
Dalia Nazarewicz
Emil Skórka
Nie żyje
Członkowie rodziny
Dziecko:
<Poufne> Skórka
4)Webmaster
Lucjan Skórka
Emil Skórka
Śmierć:
Ruda śląska
Członkowie rodziny
Żona:
Jadwiga Skórka (z d. Neuman)
Dziecko:
<Poufne> Skórka
Witam,
Bardzo prosze o sprawdzenie rekordu Zofia Kinas (z d. Gawlicka) ur 1809, corka Wojciecha i Ewy.
Interesuja mnie informacje nt. jej brata Stanislawa oraz samych rodzicow Wojciecha i Ewy.
Dziekuje,
Michal
gawlik7 pisze:Witam,
Bardzo prosze o sprawdzenie rekordu Zofia Kinas (z d. Gawlicka) ur 1809, corka Wojciecha i Ewy.
Interesuja mnie informacje nt. jej brata Stanislawa oraz samych rodzicow Wojciecha i Ewy.
Dziekuje,
Michal
Zofia Kinas (z d. Gawlicka)
1809 - ?
Urodziny: 1809
Ślub: Ślub z: Augustyn Kinas
1830
Kunów
Stanisław Gawlicki
Nie żyje
Ślub: Ślub z: Agnieszka Janczarska
1830
Ostrowiec Świętokrzyski
Zatrudnienie: rzeźnik
Pomiędzy 1838 i 1848
Bardzo uprzejmie proszę o skontaktowanie mnie z zarządzającym witryną na My heritage BalukWebSite panem Jackiem Bałukiem, oto link:https://www.myheritage.pl/research?form ... Czermiński. Chodzi o pierwszy profil od góry- ów Jan to brat mojej praprababci. Mój adres mailowy prześlę na pw.
Dziękuję za pomoc.
Janku, jest na to jakaś metoda?
Kilka razy przypadkowo weszłam tak w interesujące mnie drzewo wprost z google, ale może jest sposób na stworzenie takiego linku?
Ze zwykłym kontem widzę tylko numery poprzedzone pp_
Np. Witryna Kinga&Robert Sowińscy pp_91382954 - podstawianie liczb nie działa.
Skąd wziąć numer do wstawienia do adresu w przeglądarce?
Krystyna
*** Szarlip, Zakępscy, Kowszewicz, Broczkowscy - tych nazwisk szukam.
Krystyno, nie ma metody.
W google można znaleźć i wejść nawet bez logowania, do witryn publicznych, takich jak ta z linku Jana.
Witryny całkowicie prywatne, taka jak ta, którą podajesz powyżej, nie są widoczne nawet z kontem Premium.
Ja ją odnalazłam nie po numerze (to jest chyba niewykonalne) a po nazwisku administratora. https://www.myheritage.pl/FP/entry.php?s=77799003
I z logowaniem, i bez logowania widzę tylko tyle.