Prośba o .. MyHeritage ... cz.1

Informacje genealogiczne dostępne w Internecie – linki do zasobów, których nie ma w Bibliotece cyfrowej w Katalog linków lub w wątkach tematycznych na tym podforum. Przed wysłaniem zapytania o nazwisko lub parafię, proszę sprawdzić wątki na podforum tematycznym: Poszukuję osób, rodzin oraz Poszukuję parafii, miejscowości

Moderatorzy: elgra, maria.j.nie, adamgen

Awatar użytkownika
marzanna62

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: marzanna62 »

Tomku

W My heritage sa dwie administratorki o tym imieniu i nazwisku nie wiem o ktora chodzi prosze podac linka do strony osoby ktora jestes zainteresowany i dodac kim z tamtego drzewa jestes zanteesowanytakie pisanie w ciemno raczej nie przynosi efektu.

Irku

Prosze podac maila do kontaktu jest tylko 1 admin o tym imieniu i nazwisku był w MH w 2015 najlepiej byloby dodac kim z tamtego drzewa jestes zainteresowany to moze zachecic do odpowiedzi na maila.
Marzanna

Szukam nazwisk Rzemieniec, Rzemieniecki itp
Lubryczyński_Ireneusz

Sympatyk

Post autor: Lubryczyński_Ireneusz »

Dzięki, za pomoc wysłałem Ci wiadomość na pw pozdrawiam Irek
tomekpn

Sympatyk
Mistrz

Post autor: tomekpn »

marzanna62 pisze:Tomku

W My heritage sa dwie administratorki o tym imieniu i nazwisku nie wiem o ktora chodzi prosze podac linka do strony osoby ktora jestes zainteresowany i dodac kim z tamtego drzewa jestes zanteesowanytakie pisanie w ciemno raczej nie przynosi efektu.
Bardzo dziękuję za informację. Witryna o którą mi chodzi to https://www.myheritage.pl/site-79173643 ... a-rodzinna , a osoby to Franciszek Sadowski i jego wstępni.

Z góry dziękuję za dalszą pomoc
Pozdrawiam
Tomek
Awatar użytkownika
marzanna62

Sympatyk
Nowicjusz

tomekpn pisze:
marzanna62 pisze:Tomku

Bardzo dziękuję za informację. Witryna o którą mi chodzi to https://www.myheritage.pl/site-79173643 ... a-rodzinna , a osoby to Franciszek Sadowski i jego wstępni.

Z góry dziękuję za dalszą pomoc
Z takiego linku nie da sie wejsc na strone nawet majac konto Premium to był link do strony prywatnej z dostepem tylko dla jej czlonkow. Na szczescie byly tylko 2 admnki o tym nazwisku i imieniu wiec udalo mi sie ustalic o ktora chodzi. Na przyszlosc prosze nie dawac takich linkow do strony z zablokowanym dostepem bo nie jestesmy w stanie wtedy pomoc musimy sami szukac tego admina przy popularnym nazwisku adminow moze byc kilkudziesieciu. Napisalam do tej adminki ale na jej koncie jest info ze wchodzila do MH w 2010 wiec chyba nie ma szans na kontakt.
Marzanna

tomekpn

Sympatyk
Mistrz

Post autor: tomekpn »

marzanna62 pisze:
Z takiego linku nie da sie wejsc na strone nawet majac konto Premium to był link do strony prywatnej z dostepem tylko dla jej czlonkow. Na szczescie byly tylko 2 admnki o tym nazwisku i imieniu wiec udalo mi sie ustalic o ktora chodzi. Na przyszlosc prosze nie dawac takich linkow do strony z zablokowanym dostepem bo nie jestesmy w stanie wtedy pomoc musimy sami szukac tego admina przy popularnym nazwisku adminow moze byc kilkudziesieciu. Napisalam do tej adminki ale na jej koncie jest info ze wchodzila do MH w 2010 wiec chyba nie ma szans na kontakt.
Dziękuję :-)
Z konta z minimalnym dostępem na MH nie udało mi się "wyciągnąć" więcej informacji.
Pozdrawiam
Tomek
Awatar użytkownika
marzanna62

Sympatyk
Nowicjusz

Tomku

Jeszcze raz jezeli strona jest zablokowana to nic nie daje podawanie adresu do niej. Rada na przyszlosc podawaj konkretna osobe z drugiego drzewa i nazwisko i imie admina wtedy pomagajacy znajdzie wlasciwego. Jezeli i strona nie jest zablokowana to mozesz dać link do tej strony wtedy szukanie jest najprostsze.
Marzanna

greednay

Sympatyk

Post autor: greednay »

Dzień Dobry,
Bardzo proszę Państwa o sprawdzenie drzewa genealogicznego na Myheritage, na którym zarządcą jest Martin Christian Frenzel. Interesuje mnie osoba Franz Sakwerda 1888-1954. A także osoba Franc Sakwerda gdzie osobą zarządzającą jest Zofia Haneczok.

https://www.myheritage.pl/research?form ... rda+lnmo.3

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
lauraignatowicz

Sympatyk

Re: Prośba o wyszukanie w MyHeritage.

Post autor: lauraignatowicz »

proszę by ktoś mogl napisac do Opial i podac mój email lauraignatowicz@gmail.com wychodzi na to ze ma kogos w drzewie o nazwisku Drwiega kto tez był w mojej rodzinie. dziekuje!
Sztejdur_Jacek

Sympatyk

Post autor: Sztejdur_Jacek »

Witam
Bardzo proszę o pomoc. Interesuje mnie kontakt z witryną:
Kosiorek Web Site, zarządzana przez Małgorzata Kosiorek
mamy wspólną osobę: Helena Chrustowska (z d. Wesołowska)
jaceks_mi@wp.pl
Pozdrawiam Jacek
Awatar użytkownika
marzanna62

Sympatyk
Nowicjusz

Sztejdur_Jacek pisze:Witam
Bardzo proszę o pomoc. Interesuje mnie kontakt z witryną:
Kosiorek Web Site, zarządzana przez Małgorzata Kosiorek
mamy wspólną osobę: Helena Chrustowska (z d. Wesołowska)
jaceks_mi@wp.pl
Pozdrawiam Jacek
Napisałam do admina tej strony. Byla w MH w styczniu 2016 wiec moze jest szansa.
Marzanna

Awatar użytkownika
Marsylka

Sympatyk

Premium na MyHeritage

Post autor: Marsylka »

Dzień dobry,

czy ktoś, ktoma premium na MyHeritage, moglby mi sprawdzić: Anna Górska (z d. Charubin)? Tzn. chodzi mi o wszystko,co się da o niej, jej rodzinie, dzieciach itp? Albo najlepiej pomóc złapać kontakt z prowadzącym drzewo? Anna Górska to moja pra.... babka.

Z góry dzięki,
Ada z Wiśniewskich
wlokar

Sympatyk

Prośba o wyszukanie w MyHeritage.

Post autor: wlokar »

Witam !

Bardzo proszę o sprawdzenie drzewa genealogicznego MyHeritage Heinzmann, zarządzana przez Franz Heinzmann
interesują mnie informacje o Franciszek Karasek, prawdopodobnie może to być brat mojego dziadka
https://www.myheritage.pl/research?form ... ln.Karasek

oraz proszę o sprawdzenie drzewa genealogicznego MyHeritage Karasek, zarządzana przez Tomasz Karasek
interesuje mnie dane Anna Karasek z d. Kuśmierz
https://www.myheritage.pl/research?form ... 20lnmsrs.1

Pozdrawiam
Włodek
Lewicki_Przemysław

Sympatyk

Premium na MyHeritage

Post autor: Lewicki_Przemysław »

Mam nadzieję, że o tę osobę chodziło :) .

http://i.imgur.com/V3r1cLx.png
http://i.imgur.com/2We9iZx.png
Pozdrawiam, Przemysław
Awatar użytkownika
Marsylka

Sympatyk

Premium na MyHeritage

Post autor: Marsylka »

Tak, o tę. Dziękuję!
Lewicki_Przemysław

Sympatyk

Premium na MyHeritage

Post autor: Lewicki_Przemysław »

Proszę o podanie danych kontaktowych, wyślę je administratorowi strony na MyHeritage i może uda się wejść w kontakt :) .
Pozdrawiam, Przemysław
Zablokowany

Wróć do „Zasoby internetowe”