Prośba o .. MyHeritage ... cz.1

Informacje genealogiczne dostępne w Internecie – linki do zasobów, których nie ma w Bibliotece cyfrowej w Katalog linków lub w wątkach tematycznych na tym podforum. Przed wysłaniem zapytania o nazwisko lub parafię, proszę sprawdzić wątki na podforum tematycznym: Poszukuję osób, rodzin oraz Poszukuję parafii, miejscowości

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

Balbas

Sympatyk

Post autor: Balbas »

beata_k2 pisze:
Balbas pisze:Witam chciałbym poprosić osobę posiadającą dostęp do myheritage o pomoc w skontaktowaniu się z Wojciechem Rumińskim zarządzającym witryną Bolesław Rumiński 1907-1971.Pomoc miała by polegać na podesłanie mojego maila oraz informacje że "prosiłbym o kontakt" Mój mail ruminski1992(at)o2.pl

Z góry bardzo bardzo dziękuje za pomoc

Pozdrawiam
Łukasz Rumiński

* Moderacja adresu e-mail (c.k) Proszę nie podawać e-mail w wątkach na Forum
Jest kilku Wojciechów Rumińskich. Proszę podesłać link, aby przesłać prośbę o kontakt do właściwej osoby.

@Weronisiadamian - odbierz pocztę

@beatadaniluk - proszę o wskazanie linków do osób, zarządzających interesującym Cię drzewami.

Pozdrawiam,
Beata
Z góry dziękuje za pomoc
oto link
https://www.myheritage.pl/research?form ... th+ey.1907

Pozdrawiam
Łukasz Rumiński
Awatar użytkownika
xtedek

Sympatyk
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: xtedek »

Proszę o jakiekolwiek informacje na temat:

Aleksandra Tetkowska (born Kenigsman)

lub skontaktowanie mnie z kimś kto ma wyżej wymienioną w drzewie, mój mail: xtedek[małpka]gmail.com
Kamil Tetkowski

Zbieram informacje o wszystkich Tetkowskich!
Kasia_Marchlińska

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Kasia_Marchlińska »

Wysłałam na pw.
Kaśka
Kasia Marchlińska
Poszukuję informacji o nazwiskach: Papi, Geysmer, Kimens, Perks, Szwarcenburg-Czerny, Sosnowski, Czerny, Moszczyński-Pętkowski, Rychtarski, de Rozprza Faygel, Lippoman, Sonne, Gotti, Gałęzowski.
Awatar użytkownika
cezar

Sympatyk

Post autor: cezar »

Proszę o skontaktowanie mnie z Henryką Murawską, zarządzającą stroną Gustaw Grotthus.
Cezary
Awatar użytkownika
beata_k2

Sympatyk

Post autor: beata_k2 »

xtedek pisze:Proszę o jakiekolwiek informacje na temat:

Aleksandra Tetkowska (born Kenigsman)

lub skontaktowanie mnie z kimś kto ma wyżej wymienioną w drzewie, mój mail: xtedek[małpka]gmail.com
Aleksandra Tetkowska (z d. Kenigsman)
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Kieniksman-Łabuda, zarządzana przez Izabela Kieniksman-Łabuda
Urodziny: Około 1888
Zgon: Około 1950
Rodzice: Jan Kenigsman, Ewa Kenigsman (z d. Felter)
Rodzeństwo: Piotr Kenigsman, Antoni Kenigsman, Józef Kenigsman, Adam Kenigsman, Władysława Szumiło (z d. Kenigsman), Weronika Skiba (z d. Kenigsman), Marianna Kaplewska (z d. Kenigsman)
Dzieci: Anna Tetkowska, Jan Tetkowski, Kazimiera Tetkowska, Edward Tetkowski

@Łukasz - prośbę do Pana Wojciecha przesłałam

@ Cezary - chętnie pomogę, proszę tylko podesłać na prv adres do kontaktu oraz link do osoby zarządzającej stroną

Pozdrawiam,
Beata
http://historiajednegodrzewa.blogspot.com

Szukam aktu urodz. pradziadka Mikołaja Musztuk (s. Michała i Anny) ur. 12.12.1882 w Szechynie ok. Przemyśla (teraz Ukraina). Brak w parafiach: rzym.kat. w Medyce, grec.kat. w Medyce, grec.kat. dla miejsc. Torki
llezon

Post autor: llezon »

Witam,
Czy mogę liczyć na skontaktowanie mnie z p. Katarzyną Bartkowską zarządzającą drzewem pp_134382069 in Nasza familia - jesteśmy spokrewnieni poprzez Maria Hewryk (z d. Zabłocka), która była moją babcią oraz Krystyna Leżoń (z d. Hewryk) - moją mamę.
Pozdr.
Leszek
poczta.lezon(at)gmail.com

Balbas

Sympatyk

Post autor: Balbas »

dziękuje :D
TomaszDziekanski

Post autor: TomaszDziekanski »

Witam,

Nazywam się Dziekański Tomasz osoba Andrzej Czerwiński (nazwa witryny vw22755631, ) prosiła o kontakt ze mną na myheritage, nie stety nie mam konta premium, moja mama była z domu Czerwińska oraz mamy wiele wspólnych osób w drzewie, prawdopodobnie to mój krewny. Mój e-mail: tomasz_gostyn(at)wp.pl
https://www.myheritage.com/inbox/compos ... -177123725

Zurawski_Henryk

Post autor: Zurawski_Henryk »

Zwracam się z prośbą o skontaktowanie mnie ze Sławomirem Chęć.
Na MyHeritage zarządza drzewem rodziny Chęć.
Jestem z nim spokrewniony przez Andrzeja Żurawskiego i Bartłomieja Zadure.

Z góry dziękuję
Henryk Żurawski
Awatar użytkownika
marzanna62

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: marzanna62 »

Tomasz Dziekanski

To jest niewlasciwy link to strona z wykupem abonamentu do MH. W MH nie da sie znalezc drzewa po tym numerze ktory podales a w MH jest kilkanascie czlonkow o tym imieniu i nazwisku nie wiadomo do kogo napisac prośbe. Jedyna rada to szukac kogos z drzewa tamtej osoby wtedy w wynikach wyszukania pojawi sie nazwa witryny lub jej nr. Przejrzalam te strony wszystkich czlonkow ktorzy mi sie wyswietlili i wiekszosc to stare konta i aktywnosc kilka lat temu. Musi byc link do tego admina ktory napisał list z MH.

Henryk Zurawski

Znalazlam tego admina jest tylko 1 w MH byl dzis aktywny prosze podac maila przekaze prosbe o kontakt.

Henryku napisalam juz do tego admina i podałam Twoj adres.
Marzanna

Szukam nazwisk Rzemieniec, Rzemieniecki itp
Kubusia210

Sympatyk

Post autor: Kubusia210 »

Witam!
Zwracam się z prośbą o skontaktowanie mnie z osobą, która posiada w swoim drzewie genealogicznym osobę Irenę Marię Wnęk z d. Wasylowska (1916-2007), nauczycielka, żołnierz AK, c. Bazylego i Marii z d. Konieczna, żona Józefa Wnęka. Niestety ale nie wyświetla mi konkretnej osoby, która tworzy to drzewo i nie wiem czy jest możliwość kontaktu. Prosiłby o przekazane mojego e-mailu z prośbą o kontakt, szukam informacji o działalności Pani Ireny w czasie II WŚ na terenie powiatu jasielskiego lub o podanie mi e-mailu do osoby, która jest administratorem drzewa.
Byłbym wdzięczny za pomoc.
Mój e-mail: jakub-musial4(małpa)wp.pl
Pozdrawiam
Jakub Józef Musiał
greednay

Sympatyk

Post autor: greednay »

Witam,

zawracam się z gorącą prośbą do osób które posiadają konto premium na portalu Myheritage.

W załączniku poniżej znajduję się dane osoby która mnie interesuje. Jest to moja pra(x5)babka.
Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o Niej, więc bardzo proszę o sprawdzenie tej osoby.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
https://drive.google.com/open?id=0B-b3S ... mJvQ1JIckE

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Musial_Michalina »

Marianna SAKWERDA (z d. PLATZEK)
Narodziny: 8 mar 1780
Gardawitz, Pleß, Schlesien, Preußen, Deutschland
Śmierć: Od 1817
Rodzice: Johann PLACEK
Helene PLACEK (z d. NN)
Mąż: Mathias [Matthäus] SAKWERDA
Dzieci: Johann SAKWERDA
Marianna SAKWERDA
Sophia Marianna SAKWERDA
Johanna SAKWERDA
Marianna SAKWERDA

Jeśli dane są interesujące, to wyślę PrtScr z rekordami poszczególnych osób, tylko proszę Dominiku o adres mailowy na PW.

Pozdrawiam,
Michalina
Awatar użytkownika
magda_lena

Sympatyk
Legenda

Post autor: magda_lena »

Dominiku, te dane możesz zobaczyć w drzewie FamilySearch, po zalogowaniu
https://familysearch.org/tree/person/L51V-WS5/details
Pozdrawiam, Magdalena
Awatar użytkownika
beata_k2

Sympatyk

Post autor: beata_k2 »

Kubusia210 pisze:Witam!
Zwracam się z prośbą o skontaktowanie mnie z osobą, która posiada w swoim drzewie genealogicznym osobę Irenę Marię Wnęk z d. Wasylowska (1916-2007), nauczycielka, żołnierz AK, c. Bazylego i Marii z d. Konieczna, żona Józefa Wnęka. Niestety ale nie wyświetla mi konkretnej osoby, która tworzy to drzewo i nie wiem czy jest możliwość kontaktu. Prosiłby o przekazane mojego e-mailu z prośbą o kontakt, szukam informacji o działalności Pani Ireny w czasie II WŚ na terenie powiatu jasielskiego lub o podanie mi e-mailu do osoby, która jest administratorem drzewa.
Byłbym wdzięczny za pomoc.
Mój e-mail: jakub-musial4(małpa)wp.pl
Pozdrawiam
Witaj Jakubie,
Chętnie pomogę, tylko podaj link do Ireny Marii Wnęk z d.Wasylowa, ponieważ w wyszukiwarce Myheritage nie wyświetla się taka osoba.

Pozdrawiam,
Beata
http://historiajednegodrzewa.blogspot.com

Szukam aktu urodz. pradziadka Mikołaja Musztuk (s. Michała i Anny) ur. 12.12.1882 w Szechynie ok. Przemyśla (teraz Ukraina). Brak w parafiach: rzym.kat. w Medyce, grec.kat. w Medyce, grec.kat. dla miejsc. Torki
Zablokowany

Wróć do „Zasoby internetowe”