Prośba o .. MyHeritage ... cz.1

Informacje genealogiczne dostępne w Internecie – linki do zasobów, których nie ma w Bibliotece cyfrowej w Katalog linków lub w wątkach tematycznych na tym podforum. Przed wysłaniem zapytania o nazwisko lub parafię, proszę sprawdzić wątki na podforum tematycznym: Poszukuję osób, rodzin oraz Poszukuję parafii, miejscowości

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

Ewa_Migdalska

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Ewa_Migdalska »

beata_k2 pisze:
Ewo, chętnie pomogę. Proszę podać adres mailowy. Witryna była aktualizowana 17 lutego br. Jest więc szansa na aktywnego użytkownika.

Pozdrawiam,
Beata
Beatko,
Adres mailowy przesłałam na pw
Pozdrawiam
Ewa
Ka_Marzena

Re: Prośba o wyszukanie w MyHeritage

Post autor: Ka_Marzena »

Bardzo proszę o skontaktowanie mnie z:

Mariusz Gębski, administrator drzewa: Gębski Web Site \ Gębski Family Tree.

Ka_Marzena.
Marzena
Awatar użytkownika
marzanna62

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: marzanna62 »

Ka_Marzena pisze:Bardzo proszę o skontaktowanie mnie z:

Ka_Marzena.

Wile razy juz to bylo poruszane w tym watku MY Heritage nawet posiadaczom platnych kont nie pokazuje kont prywatnych adminów witryn. Mozemy posredniczyc w kontakcie prosze podac mail do kontaktu
Prosze tez podac link do strony admina bo w MH jest 2 adminow o tym iniemniu i nazwisku i tej samej nazwie strony.
Marzanna

Szukam nazwisk Rzemieniec, Rzemieniecki itp
Awatar użytkownika
beata_k2

Sympatyk

Post autor: beata_k2 »

eljotnes pisze:Witam
poszukuję kontaktu z administratorem Witryny rodzinnej, zarządzanej przez Aniela Dec
chodzi o rodziców osoby -Agnieszka Spodobalska (z d. Perdyon) ur ok 1806 r.

pozdrawiam
Grzegorz
Witam,
Tak jak pisała wyżej Marzanna, dobrze byłoby podać link do konkretnego administratora. Ułatwiłoby to odszukanie właściwej osoby, a przede wszystkim zajęłoby mniej czasu. Poza tym niezbędne jest podanie adresu kontaktowego.

Pozdrawiam,
Beata
http://historiajednegodrzewa.blogspot.com

Szukam aktu urodz. pradziadka Mikołaja Musztuk (s. Michała i Anny) ur. 12.12.1882 w Szechynie ok. Przemyśla (teraz Ukraina). Brak w parafiach: rzym.kat. w Medyce, grec.kat. w Medyce, grec.kat. dla miejsc. Torki
Awatar użytkownika
jzbrzezny

Post autor: jzbrzezny »

eljotnes pisze:Witam
poszukuję kontaktu z administratorem Witryny rodzinnej, zarządzanej przez Aniela Dec
chodzi o rodziców osoby -Agnieszka Spodobalska (z d. Perdyon) ur ok 1806 r.

pozdrawiam
Grzegorz
Ojciec - Woyciech Perydyon 1779-1829
Matka - Maryanna Perydyon (Jaguszewska) 1782-1832

* Moderacja (c.k) Zgodnie z Regulaminem prosimy o podpisywanie swoich postów przynajmniej imieniem. Jeżeli każdorazowe podpisywanie postu jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis.
Instrukcja jak to zrobić
Sadaj_Ziółkowska

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Sadaj_Ziółkowska »

Witam,
bardzo proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu ze Stanisławem Skowrońskim zarządzającym drzewem " Hryniawa Web Site " https://www.myheritage.pl/site-201376021/hryniawa mam nadzieje że dobrze skopiowałam link.
mój adres; darek15(małpa)op.pl
Katarzyna
grara

Sympatyk
Adept

Post autor: grara »

Witam i bardzo proszę o nawiązanie kontaktu z Piotrem Szymik zarządzającym drzewem -Witryna rodzinna Web Site
https://www.myheritage.pl/member-224540 ... otr-szymik.
Jeżeli to możliwe, to proszę jemu przekazać ,że proszę o kontakt, gdyż mam pytania sprawie rodziny Nowak z Miasteczka Śląskiego
Mój adres- grarajski(at)gmx.de*

Grazyna Rajski

* Moderacja adresu e-mail (c.k) Proszę nie podawać e-mail w wątkach na Forum
barb_ara.cz

Sympatyk

Post autor: barb_ara.cz »

marzanna62 pisze:

Ka_Marzena.

Wile razy juz to bylo poruszane w tym watku MY Heritage nawet posiadaczom platnych kont nie pokazuje kont prywatnych adminów witryn. Mozemy posredniczyc w kontakcie prosze podac mail do kontaktu
Prosze tez podac link do strony admina bo w MH jest 2 adminow o tym iniemniu i nazwisku i tej samej nazwie strony.
Dla mnie to nie jest prywatne konto - ja wszystko widzę, fotografie, dokumenty - mam konto za 69,99$ miesięcznie...

Barbara
Awatar użytkownika
marzanna62

Sympatyk
Nowicjusz

barb_ara.cz pisze:
marzanna62 pisze:

Ka_Marzena.

Dla mnie to nie jest prywatne konto - ja wszystko widzę, fotografie, dokumenty - mam konto za 69,99$ miesięcznie...

barb_ara.cz

Troche dziwna reakcja na próbe pomocy innemu uzytkownikowi...
Ja napisalam WYRAZNIE nie znam ze z innymi adminami moge (mozemy) porozumiewac sie z poziomu MH i napisac z poziomu MH maila z prosba o kontakt z inna osoba i podac adres do kontaktu.

Nie wiem skad taka ironizujaca reakcja na chec pomocy, a ten przelicznik platnosciowy za konto w MH to chyba wziety z sufitu????
Dziwne bo ja nie widzialm takiej informacji o podobnej kwocie za konto w MH.
Marzanna

Awatar użytkownika
beata_k2

Sympatyk

Post autor: beata_k2 »

@ Sadaj_Ziółkowska - prośbę przekazałam. Dobra wiadomość jest taka, że pan Stanisław był aktywny 10 marca 2017 r.

@ grara - prośbę przekazałam. Niestety pan Piotr ostatnio był aktywny ponad 8 lat temu.

@ Marzanno – też zupełnie nie rozumiem tego podejścia.

Pozdrawiam,
Beata
http://historiajednegodrzewa.blogspot.com

Szukam aktu urodz. pradziadka Mikołaja Musztuk (s. Michała i Anny) ur. 12.12.1882 w Szechynie ok. Przemyśla (teraz Ukraina). Brak w parafiach: rzym.kat. w Medyce, grec.kat. w Medyce, grec.kat. dla miejsc. Torki
przemko20161

Sympatyk

Post autor: przemko20161 »

Witam poszukuję kontaktu z użytkownikiem Aleksandra Matras która ma w swoim drzewie Krzysztofa Matrasa który był mężem Joany Prymus . Proszę o pomoc w namierzeniu osoby Aleksandry Matras byłbym wdzięczny za pomoc

Przemek
Sadaj_Ziółkowska

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Sadaj_Ziółkowska »

Bardzo dziękuje Beato
Katarzyna
barb_ara.cz

Sympatyk

Post autor: barb_ara.cz »

marzanna62 pisze: Dla mnie to nie jest prywatne konto - ja wszystko widzę, fotografie, dokumenty - mam konto za 69,99$ miesięcznie...

barb_ara.cz

Ja napisalam WYRAZNIE nie znam ze z innymi adminami moge (mozemy) porozumiewac sie z poziomu MH i napisac z poziomu MH maila z prosba o kontakt z inna osoba i podac adres do kontaktu.

Nie wiem skad taka ironizujaca reakcja na chec pomocy, a ten przelicznik platnosciowy za konto w MH to chyba wziety z sufitu????
To nie jest ironia...
Ty masz średni dostęp - ja mam pełen dostęp... czy to tak trudno zrozunieć?
Chcesz więcej? - zostań mormonem...
Barbara
grara

Sympatyk
Adept

Post autor: grara »

Pani Beatko bardzo dziękuję.
grara
Awatar użytkownika
marzanna62

Sympatyk
Nowicjusz

barb_ara.cz pisze:
marzanna62 pisze: Dla mnie to nie jest prywatne konto - ja wszystko widzę, fotografie, dokumenty - mam konto za 69,99$ miesięcznie...

barb_ara.cz

To nie jest ironia...
Ty masz średni dostęp - ja mam pełen dostęp... czy to tak trudno zrozunieć?
Chcesz więcej? - zostań mormonem...
Jezeli tak rzeczywiscie jest i pelny dostep polega na widocznosci prywatnych adresow mailowych podanych przy zakladaniu konta w MH to mówie SPRAWDZAM. Prosze bardzo moj uzytkownik w MH: Marzanna Sołtysiak prosze napisz maila na konto ktore podalam przy rejestracji w MH jezeli masz rzeczywiscie taki dostep. Czekam.

Pomoglam wielu proszacym w tym watku ale pisalam do innych adminow tylko z poziomu MH nie mialam pojęcia ze jest taki SUPER DOSTEP i po wejsciu w konto danego adres wiedze jego adres mailowy podany przy rejestracji. To mogloby ułatwic kontakt z osobami ktore lata nie odwiedzaja MH ale moze na skrzynke mailowa ktora podali przy rejestracji czasem zagladaja. Jezeli masz taki SUPER DOSTEP napisz do mnie maila na konto ktore podalam przy rejestracji w MH.
Marzanna

Zablokowany

Wróć do „Zasoby internetowe”