Witam,
mam prośbę o pomoc w kontakcie z osobą zarządzającą poniższym kontem:
Oczekujące podobieństwa (145) z drzewa „588798_40521153i87g9zc586b9j9 Family Tree”,
którym zarządza Krzysztof Wesołowski, Polska
Szukam aktu urodz. pradziadka Mikołaja Musztuk (s. Michała i Anny) ur. 12.12.1882 w Szechynie ok. Przemyśla (teraz Ukraina). Brak w parafiach: rzym.kat. w Medyce, grec.kat. w Medyce, grec.kat. dla miejsc. Torki
To ja kolejny raz wspomnę, że aby ułatwić kontakt osobom bez konta premium możemy dodać adres email do naszego nazwisko albo imienia lub nazwy drzewa, lub wstawić adres email w opisie widocznym na naszym koncie.
To bedzie raczej trudne w obu przypadkach osoby ktore zalozyly to konto byly na nim 7 lat temu. Prosze napisac tekst do tego kontaktu.........chetnie pomoge. Pozdrawiam Alina
7 lat temu to witryny zostały założone.
Anna zmieniała drzewo ostatnio 2.06.2011 a Justyna 11.04.2011.
Moge do nich napisać, że prosisz o kontakt, jeśli podasz adres majlowy.
W profilu bowiem go nie ma. Wypada również podać imię i nazwisko, gdyż na wiadomość, że "Lukas1212" szuka kontaktu, ja bym nie odpowiedziała.
rysiu pisze:Witam,
proszę o kontakt ze stroną zarządzaną przez Eberhard Bönchendorf . Poszukuję Elisabeth Stobbe zd.Zbylicka .
Ryszard Szamocki .
Witam,
Proszę o podanie adresu kontaktowego oraz treści wiadomości w j. niemieckim. Zarządca strony pochodzi z Niemiec. Ostatnio był aktywny 14 marca br.
Szukam aktu urodz. pradziadka Mikołaja Musztuk (s. Michała i Anny) ur. 12.12.1882 w Szechynie ok. Przemyśla (teraz Ukraina). Brak w parafiach: rzym.kat. w Medyce, grec.kat. w Medyce, grec.kat. dla miejsc. Torki