Digitalizacja i indeksacja APW o/Mława
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
- gosiagosia2

Witam,
Chciałem się zapytać, czy brak zdjęcia strony w księdzę, która znajduje się w poczekalni, zostanie uzupełniona? Czy ktoś póżniej to sprawdza? Czy księga ta zostanie w przyszłości opracowana bez brakujących stron?
Chodzi konkretnie o Księgę z parafi Cieksyn - rok 1906, strony: 131-132 (akta 35-38).
Z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdrawia
Paweł
Chciałem się zapytać, czy brak zdjęcia strony w księdzę, która znajduje się w poczekalni, zostanie uzupełniona? Czy ktoś póżniej to sprawdza? Czy księga ta zostanie w przyszłości opracowana bez brakujących stron?
Chodzi konkretnie o Księgę z parafi Cieksyn - rok 1906, strony: 131-132 (akta 35-38).
Z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdrawia
Paweł
-
Płowik_Hubert

Witam, Chciałam dopytać czy wiadomo coś o małżeństwach z Glinojecka w roku 1851?, w genbazie jest ksiega tylko brakuje stronic z małzenstwami - a podejrzewam ze mże tam być interesujące mnie malżenstwo bo 1950 umiera dziecko wraz z matką a rok później ten sam mężczyzna ma dziecko z inną kobietą i domniemywam że powtórnie się ożenił.
Pozdrwiam
Paulina
Szukam aktu ślubu Aleksandra Kluszewskiego ur. około 1838 i Marianny z Glińskich /potomstwo rodzi się w Żukowie, Rokitnie,Błoniu, Pass, Brwinowie
czyszczenie anty-UBeckie
Ostatnio zmieniony wt 30 maja 2017, 18:56 przez Emkael, łącznie zmieniany 1 raz.
- Markowski_Maciej

- Kontakt:
czyszczenie anty-UBeckie
Ostatnio zmieniony wt 30 maja 2017, 18:55 przez Emkael, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zofia_Brzeska

Poczekalnia - parafia Baboszewo
Witam!
Nie wiem, czy we właściwym miejscu to zgłaszam.
W "Poczekalni" AP Mława > Baboszewo > 1886
są akta z parafii Bieżuń.
Brak akt z roku 1886 parafii Baboszewo.
http://poczekalnia.genealodzy.pl/pliki/ ... _UMZ-1886/
Zofia Brzeska
Nie wiem, czy we właściwym miejscu to zgłaszam.
W "Poczekalni" AP Mława > Baboszewo > 1886
są akta z parafii Bieżuń.
Brak akt z roku 1886 parafii Baboszewo.
http://poczekalnia.genealodzy.pl/pliki/ ... _UMZ-1886/
Zofia Brzeska
- Skrzeczkowski_Jacek
- Kontakt:
Poczekalnia - parafia Baboszewo
Witam,
Czy moze ktoś wie, czy istnieją metryki dla Zukowo za okres II połowa 1810 - I połowa 1811 r. gdyż w poczekalni jest dziura, a w bazie PRADZIAD żadna luka za ten okres nie jest ujawniona.
Pozdrawiam
Jacek Skrzeczkowski
Czy moze ktoś wie, czy istnieją metryki dla Zukowo za okres II połowa 1810 - I połowa 1811 r. gdyż w poczekalni jest dziura, a w bazie PRADZIAD żadna luka za ten okres nie jest ujawniona.
Pozdrawiam
Jacek Skrzeczkowski
Nie wiem czy znacie ten link. Wygląda na to, że niektóre księgi z Koziczynka powędrowały gdzieś w Polskę. Informację to przysłała mi dzisiaj nieoceniona Christa ze Stanów: https://familysearch.org/pal:/MM9.3.1/T ... 1,33422901
Przemek Kisielewski