Problem ze stoną genealodzy.pl i forum - aktualizacja

Zgłaszanie i pomoc w rozwiązywaniu problemów technicznych na naszej stronie w tym Rejestracja - brak hasła

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Awatar użytkownika
olmek

Sympatyk

Re: Problem ze stoną genealodzy.pl i forum - aktualizacja

Post autor: olmek »

Tak ja to widzę ale oczywiście "moim zdaniem" jest to nieergonomiczne". Skoro logujesz się to znaczy, że chcesz być w swoim obszarze forum. Porónując do logowania do poczty na jakimś portalu. Logujesz się do poczty , potem szukasz ikonek, wchodzisz w nie i dalej szukasz ikonek do swojej poczty.
Popraw mnie jeśli źle coś robię.
1. Loguje się do forum.
2. Klikam w kopertę po prawej na górze nad forum
3. Następnie w zakładkach na forum klikam w Ogólne
4 . W wyświetlonym aplecie Ogólne wyszukuję treść linkująca do moich postów - "Wyświetl moje posty"

Moje pytanie dotyczy tego czy nie można zwyczajnie zrobić skrótu - ikony bezpośrednio ze strony po zalogowaniu na forum właśnie do strony >>>wyświetl moje posty?
Po co wykonywać 4 ruchy w tym celu?
Pozdrawiam
Jacek

Felix Grochowski ur. ~ 1740 (gdzie?) - zm. 1806 w Gnieźnie. Napisz do mnie gdy gdziekolwiek zobaczysz wpis o Felixie Grochowskim przed 1773 rokiem.
Zofia_Brzeska

Sympatyk

Post autor: Zofia_Brzeska »

Nie potrafię poruszać się po tej nowej wersji forum.
Jacek napisał:
1. Loguje się do forum.
2. Klikam w kopertę po prawej na górze nad forum
3. Następnie w zakładkach na forum klikam w Ogólne
4 . W wyświetlonym aplecie Ogólne wyszukuję treść linkująca do moich postów - "Wyświetl moje posty"

Gdzie jest ta koperta nad forum? Ja jej nie widzę.

Pozdrawiam
Z. B.
Awatar użytkownika
olmek

Sympatyk

Post autor: olmek »

Pod szukaj w prawym, górnym rogu są ikonki = od lewej> znak zapytania, książka, ludzik, i po nim koperta, Ja powoli przyzwyczajam się do poruszania i mam tylko uwagi ergonomiczne. Bardziej dokucza mi brak czytelności strony. Te różne odcienie, ozdobniki, wolałbym jednolite i wyrazista treść. Te ciemne przyciski walące po oczach, ważniejsze od treści mnie rozpraszają ...no ale "De gustibus non est disputandum" ....
Pozdrawiam
Jacek

Felix Grochowski ur. ~ 1740 (gdzie?) - zm. 1806 w Gnieźnie. Napisz do mnie gdy gdziekolwiek zobaczysz wpis o Felixie Grochowskim przed 1773 rokiem.
Zofia_Brzeska

Sympatyk

Post autor: Zofia_Brzeska »

Dziękuję Jacku. Znalazłam.
Jak się ma prawie osiemdziesiąt lat to trudniej już opanować różne zmiany. Ale na razie daję radę (czasem przy pomocy życzliwych dusz).

Pozdrawiam
Zosia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy techniczne”