Metryki - Problemy techniczne... Wyszukiwarka, skany
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
-
Sroczyński_Włodzimierz

- Otrzymał podziękowania: 5 times
-
Szczepański_Edmund

-
Sułkowski_Jacek

- Podziękował: 3 times
-
Sułkowski_Jacek

- Podziękował: 3 times
Darku
To nie było pytanie do Włodka - tylko ewentualnie do tego kto te pliki umieścił.
Jeżeli sa umieszczone to w jakims celu.
Jeżeli maja rozszerzenie .djvu - to powinny się otwierać za pomocą do tego stworzonych programów.
A poza tym wszystkiego najleoszego z okazji nadchodzących Świąt.
pozdrawiam
Jacek
To nie było pytanie do Włodka - tylko ewentualnie do tego kto te pliki umieścił.
Jeżeli sa umieszczone to w jakims celu.
Jeżeli maja rozszerzenie .djvu - to powinny się otwierać za pomocą do tego stworzonych programów.
A poza tym wszystkiego najleoszego z okazji nadchodzących Świąt.
pozdrawiam
Jacek
Sugestia? Gdzieś ją widzisz? Ja się tylko nieodmiennie dziwię, że niezależnie od wnoszonego problemu schodzisz zawsze na "łapanie" nowych duszyczek do projektu, w ogóle nie zauważając problemów, które zgłaszają. Może są one błahe, ale jednak skoro zgłaszają, to po to by doprowadzić do ich usunięcia.Sroczyński_Włodzimierz pisze:Skąd sugestia, ze to ma być dla mnie problem do rozwiązania?
Gdyby zgłaszającemu chodziło wyłącznie o obejrzenie kopii ASC, to już dawno by obejrzał, dostał wiadomość gdzie szukać. Widać jednak nie tylko o to mu chodziło, czego już nie raczyłeś zauważyć, stąd mój głos w temacie, wcale nie taki błyskawiczny.Ale cieszę się, że zgłaszający potrzebę obejrzenia kopii ASC Małżeństw ze Św. Jana otrzymał tak silne błyskawiczne wsparcie np od Ciebie;)))
Zwłaszcza jak odpowiadający nie zauważa tego, o co faktycznie pytający pyta.wszak pytania często więcej o pytającym niz odpowiadającym
Pozdrawiam nieświątecznie i bez okazji.
Ostatnio zmieniony czw 05 kwie 2012, 22:10 przez dpawlak, łącznie zmieniany 1 raz.
Cynik jest łajdakiem, który perfidnie postrzega świat takim, jaki jest, a nie takim, jaki być powinien.
-
Sroczyński_Włodzimierz

[]
zmiana wątku, więc post bez sensu -usunąłem
zmiana wątku, więc post bez sensu -usunąłem
Ostatnio zmieniony śr 09 maja 2012, 10:10 przez Sroczyński_Włodzimierz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ambrozja100

Co jest w trakcie indeksacji?Księgi parafialne - kontynuacja
Witam! A ja nie mogę wejść w skany do indeksacji w Programie indeksacji. Żadnej pozycji nie mogę otworzyć - otwiera się komunikat - strona nie może być otwarta ponieważ ...........zawiera błędy. Czy ktoś może mi pomóc ? Będę wdzięczna. Danuta Skowroń
Dokładnie to mam taki komunikat:
Obrazek " http://metryki.genealodzy.pl/metryka.ph ... =07-10.jpg " nie może zostać wyświetlony, ponieważ zawiera błędy.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Przepraszam, jeśli nie w tym wątku - ale nie wiedziałam,gdzie się wpisać. Danuta Skowroń
danutaskowron@wp.pl
Dokładnie to mam taki komunikat:
Obrazek " http://metryki.genealodzy.pl/metryka.ph ... =07-10.jpg " nie może zostać wyświetlony, ponieważ zawiera błędy.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Przepraszam, jeśli nie w tym wątku - ale nie wiedziałam,gdzie się wpisać. Danuta Skowroń
danutaskowron@wp.pl
-
Sroczyński_Włodzimierz

metryki - blad przy ladowaniu - server error
Bardzo prosze o sprawdzenie dlaczego metryki z zespolu
1566/D- Akta stanu cywilnego Parafii Ewangelicko-Augsburskiej św. Trójcy w Łodzi
nie otwieraja sie.
Server error
The website encountered an error while retrieving http://metryki.genealodzy.pl/metryka.ph ... 3-0004.jpg. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.
1566/D- Akta stanu cywilnego Parafii Ewangelicko-Augsburskiej św. Trójcy w Łodzi
nie otwieraja sie.
Server error
The website encountered an error while retrieving http://metryki.genealodzy.pl/metryka.ph ... 3-0004.jpg. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.
Pozdrawiam,
kasiek
szukam:
Lange, Freundt, Schachtschneider, Wundersee, Lucius - Lodz, Tomaszow, Piotrkow i okolice
Broll, Kus, Pyka - Slask, opolskie
Stryczek, Zuchnicki - Krakow i okolice
kasiek
szukam:
Lange, Freundt, Schachtschneider, Wundersee, Lucius - Lodz, Tomaszow, Piotrkow i okolice
Broll, Kus, Pyka - Slask, opolskie
Stryczek, Zuchnicki - Krakow i okolice
-
sebastian_gasiorek

- Kontakt:
metryki - blad przy ladowaniu - server error
Witaj Kasiek,
Poprawiłem ładowanie wskazanego przez Ciebie zdjęcia i innych z tego zespołu.
Poprawiłem ładowanie wskazanego przez Ciebie zdjęcia i innych z tego zespołu.
Pozdrawiam,
Sebastian Gąsiorek
http://genrod.eu - największe opracowanie Kwiatkowskich (6 tys. osób)
Sebastian Gąsiorek
http://genrod.eu - największe opracowanie Kwiatkowskich (6 tys. osób)
-
Rutar

- Podziękował: 1 time
- Otrzymał podziękowania: 1 time
metryki.genealodzy
Witam,
mam pytanie próbuję otworzyć skan metryki z parafii Wiskitki z 1905 roku.
Naciskam i otwiera się pusta karta. Ktoś wie może czemu?
Pozdrawiam,
Rutar
mam pytanie próbuję otworzyć skan metryki z parafii Wiskitki z 1905 roku.
Naciskam i otwiera się pusta karta. Ktoś wie może czemu?
Pozdrawiam,
Rutar
-
Rzeszotek_Łukasz

- Podziękował: 4 times