Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
Re: Prośba o pomoc w skontaktowaniu się z adminem witryny:
Anetto,
podaje osoby z drzewa Pana Jacka
Marianna Dymek z domu Groch corka Wojciecha i Magdaleny ur. 1819
Jakub Dymek ur. 1819
Wojciech Groch ur.1793
Poydrawiam
Henryk
Jakub Dymek ur. 1819
Wojciech Groch ur.1793
Poydrawiam
Henryk
Re: Prośba o pomoc w skontaktowaniu się z adminem witryny:
Witaj Henryku,henrykm pisze:Anetto,
Jakub Dymek ur. 1819
Wojciech Groch ur.1793
Poydrawiam
Henryk
próbowałam na różne sposoby odnaleźć to drzewo i nie udało mi się. Może wskażesz mi jeszcze jakieś inne osoby jeśli nie tu to na priva. Chętnie sprawdzę raz jeszcze widzę twoje drzewo jak sądzę ale Jacka niestety nie mam.
Daj znać.
Anetta.
-
BartekStróżyk

Witamredie pisze:Witam,
i ja bym prosił o pomoc w kontakcie a administratorem drzewa.
Witryna rodzinna: Stępień Web Site
Administrator: Arkadiusz Stępień
Osób w drzewie: 129
Dwie osoby w drzewie które znalazł smart matches:
Antoni Durlik i jego żona Marianna Półtorak
Proszę o podanie maila tu lub na priv jaki mam przekazać Panu Arkadiuszowi.
2013-03-14 Mail został przekazany.
Pozdrawiam
Krzysztof
-
Górski_Jarosław

Prośba o sprawdzenie na MyHeritage
Witam!
Bardzo proszę o kontakt do osoby o nazwisku Clement Piotrowski. Zamieścił on dużo danych o Pytlińskich, którzy są moimi krewnymi.
Family tree (Piotrowski-Wimer Family Genealogy & Hist) in Family site (BackupMyTree), zarządzana przez Clement Piotrowski
Poza tym proszę także o kontakt do osoby o nazwisku Angela Zychinski. Zamieściła ona dużo danych o moich krewnych Trudzińskich.
Zychinski(Zyczynski) Family Website, zarządzana przez Angela Zychinski
Pozdrawiam
Jarek
Bardzo proszę o kontakt do osoby o nazwisku Clement Piotrowski. Zamieścił on dużo danych o Pytlińskich, którzy są moimi krewnymi.
Family tree (Piotrowski-Wimer Family Genealogy & Hist) in Family site (BackupMyTree), zarządzana przez Clement Piotrowski
Poza tym proszę także o kontakt do osoby o nazwisku Angela Zychinski. Zamieściła ona dużo danych o moich krewnych Trudzińskich.
Pozdrawiam
Jarek
Re: Prośba o sprawdzenie na MyHeritage
Witam,Górski_Jarosław pisze:Witam!
Pozdrawiam
Jarek
Prosze o podanie maila tu lub na priv w celu przekazania Clementowi i Angeli.
POzdrawiam
Krzysiek
-
Górski_Jarosław

Witam!klotocki pisze:Witam,Górski_Jarosław pisze:Witam!
Pozdrawiam
Jarek
POzdrawiam
Krzysiek
Dziękuję bardzo za chęć pomocy. Na priv podałem szczegóły.
Pozdrawiam
Jarek
-
Górski_Jarosław

Gdyby była jeszcze możliwość skontaktowania mnie z osobą o nazwisku Patrik Rebeck, to także byłbym bardzo wdzięczny. Ma on w swoim drzewie Pytlińskich, którzy są spokrewnieni z moimi Pytlińskimi.Górski_Jarosław pisze:Witam!klotocki pisze:Witam,Górski_Jarosław pisze:Witam!
Pozdrawiam
Jarek
POzdrawiam
Krzysiek
Dziękuję bardzo za chęć pomocy. Na priv podałem szczegóły.
Pozdrawiam
Jarek
Frances Czajkowski (zd. Pytlinski)
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Patrick Rebeck, zarządzana przez Patrick Rebeck
Pozdrawiam
Jarek
Witaj Jarku,
Informacja została wysłana do tych trzech osób (Clement Piotrowski, Angela Zychinski, Patrick Rebeck).
Mam nadzieje że się odezwą.
Pozdrawiam
Krzysiek
Informacja została wysłana do tych trzech osób (Clement Piotrowski, Angela Zychinski, Patrick Rebeck).
Pozdrawiam
Krzysiek
-
Górski_Jarosław

Witaj Krzysiek,klotocki pisze:Witaj Jarku,
Pozdrawiam
Krzysiek
Dzięki! Kilkanaście minut temu otrzymałem maila od Angeli Zychinski. Już odpowiedziałem jej. Mam nadzieję, że pozostali też odezwą się do mnie.
Pozdrawiam
Jarek
- dorocik133

A ja prosiłabym o kontakt z Panem Jarosławem Wójcikiem administratorem Witryn rodziny Wójcik \ WOJCIK_JAR. Ma on w drzewie osobę o nazwisku Waleria Kompert, która jest Jego prababką. Oraz administratorem Witryny W Badoń \ pp_146470359 - panem Leszkiem Badoniem, chodzi o tę samą osobę, czyli Walerię Kompert
Pozdrawiam
Dorota
Pozdrawiam
Dorota
- Stradowski_Jacek

Witam użytkowników „My Heritage” z płatną funkcją premium (na którą mnie nie stać).
Czy moglibyście pomóc mi skontaktować się z paroma administratorami drzew genealogicznych? Zależy mi na nawiązaniu z nimi kontaktów, współpracy, ponieważ mają oni w swych witrynach rodzinnych osoby, których poszukuję o nazwisku Stradowski/-a.
Oto oni:
- Jakub Mrugała
- Bogdan Kazimierz Kwiecień
- Konrad Judkowiak
- Ewa Zychowicz (zd. Kłosowska)
Z góry dziękuję!
Mój adres: jastrad@wp.pl
Jacek Stradowski
Czy moglibyście pomóc mi skontaktować się z paroma administratorami drzew genealogicznych? Zależy mi na nawiązaniu z nimi kontaktów, współpracy, ponieważ mają oni w swych witrynach rodzinnych osoby, których poszukuję o nazwisku Stradowski/-a.
Oto oni:
- Jakub Mrugała
- Bogdan Kazimierz Kwiecień
- Konrad Judkowiak
- Ewa Zychowicz (zd. Kłosowska)
Z góry dziękuję!
Mój adres: jastrad@wp.pl
Jacek Stradowski
Witaj,dorocik133 pisze:A ja prosiłabym o kontakt z Panem Jarosławem Wójcikiem administratorem Witryn rodziny Wójcik \ WOJCIK_JAR. Ma on w drzewie osobę o nazwisku Waleria Kompert, która jest Jego prababką. Oraz administratorem Witryny W Badoń \ pp_146470359 - panem Leszkiem Badoniem, chodzi o tę samą osobę, czyli Walerię Kompert
Pozdrawiam
Dorota
Podaj proszę tu lub na PW swój adres mailowy, który przekazac tym osobom jak tylko je znajdę.
Radku,redie pisze:Prosiłbym o pomoc w kontakcie z użytkownikiem myHeritage:
Administrator witryny: Ewa Adamska
Drzewo: pp_74027459
Dopasowane osoby: Edward Pająk i Stanisława Półtorak
Mój email: redie[maupa]tlen.pl
Radek
mail z prośbą został wysłany do Ewy.
pozdrawiam
Krzysiek