GenBaza - Metryki Genpolu
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech, adamgen
- Popkowicz_Bronisław

Pawle(?), dopóki Genbaza nie zacznie normalnie funkcjonować, link przez Ciebie podany u mnie nie działa. Nie wiem o jakie zdjęcie chodzi. Z tego, co piszesz, wygląda na to, że brakuje zdjęcia tej strony (pominięcie strony podczas fotografowania). To, że Tobie zależy na tej stronie, to zrozumiałe. Musisz się jednak uzbroić w cierpliwość, dopóki nie zostanie ten brak uzupełniony.
Pozdrawiam
Bronisław
Pozdrawiam
Bronisław
Tak mam na imię Paweł - po dziadku. Chodzi o AD - Kielce, parafia Ostrowce, katalog
31_1834-1855_zg - zdjęcie 144. Czyli strona jak wcześniej pisałem 272 i 273. Wygląda to jakby się kartki skleiły albo przy wrzucaniu akurat ta jest pominięta. W porządku, czekać muszę bo nie mam innego wyjścia. Pisałem na różne maile, które znalazłem w Internecie dotyczące genbazy ale zero odzewu. Od byłego admina tylko tyle, że on udostępnił serwer i nic w tej sprawie nie zrobi.
Będę tu zaglądał, może coś sie zmieni. Pozdrawiam.
31_1834-1855_zg - zdjęcie 144. Czyli strona jak wcześniej pisałem 272 i 273. Wygląda to jakby się kartki skleiły albo przy wrzucaniu akurat ta jest pominięta. W porządku, czekać muszę bo nie mam innego wyjścia. Pisałem na różne maile, które znalazłem w Internecie dotyczące genbazy ale zero odzewu. Od byłego admina tylko tyle, że on udostępnił serwer i nic w tej sprawie nie zrobi.
Będę tu zaglądał, może coś sie zmieni. Pozdrawiam.
- Ćwikliński_Leszek

- Kontakt:
Gdybyś przeczytał pierwszy mój post w tym temacie i zaproponował swój udział w indeksacji lub innych pracach związanych z dygitalizacją, to pewnie byłby jakiś odzew z naszej strony.pawel1 pisze: Pisałem na różne maile, które znalazłem w Internecie dotyczące genbazy ale zero odzewu. Od byłego admina tylko tyle, że on udostępnił serwer i nic w tej sprawie nie zrobi.
pozdrowienia
Leszek
Re: GenBaza
Witam
Proszę o informację, czy zakończyło się przenoszenie plików na większy serwer.
U mnie pokazuje, że "strona jest niedostępna" i nie wiem czy to to jest u mnie problem.
Pozdrawiam
Elżbieta
Proszę o informację, czy zakończyło się przenoszenie plików na większy serwer.
U mnie pokazuje, że "strona jest niedostępna" i nie wiem czy to to jest u mnie problem.
Pozdrawiam
Elżbieta
Co to oznacza?
Musisz napisać w swojej domowej wyszukiwarce "genbaza", logowanie, w login wpisać bodajże "user", w hasło "haslo" (ja się zarejestrowałam kiedyś, więc mam swoje), zaloguj, po lewej stronie pokażą Ci się AP i AD. Wybierz właściwe. Wybierz miejscowość, wybierz rok i ... powodzenia.
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Co to oznacza?
jeszcze kilka dni temu GenBaza działała , dziś metryki otwierają się tylko po wciśnięciu klawisza " pobierz zdjęcie "
Dlaczego ?
pozdrawiam Anna
Dlaczego ?
pozdrawiam Anna
Re: Co to oznacza?
To chyba było jakieś lewe konto. Ktoś tak się zarejestrował i podał do sieci. Ja zalogowałam się poprzez login i hasło z GENPOLU i jest ok.Bibi pisze:Czy Genbaza już nie działa na user i haslo ?
Basia
Pozdrawiam serdecznie
Janka Fickowska
Poszukiwane nazwiska : Fickowski, Bałaszkiewicz, Dąbrowski, Rudnicki, Kononowicz,Ostaszewski, Rosołowski, Szot, Brzeski, Kosiorkiewicz, Wojtczak, Podstawski, Kononowicz, , Stokowski
Nie lewe,tylko "umowne" chyba.Ze względu na znane trudności zarejestrowania się w Genpolu.Ale nikt nie wypowiedział "umowy".Więc,pytam się,why?
Ewa
Ewa
Jolu,
nie bylo mnie przez pare dni jak rowniez nie mialem czasu szukac, choc probowalem tam wchodzic i to z sukcesem.
Jeszcze raz dzieki.
Zbyszek Maderski
nie bylo mnie przez pare dni jak rowniez nie mialem czasu szukac, choc probowalem tam wchodzic i to z sukcesem.
Jeszcze raz dzieki.
Zbyszek Maderski