Archiwa w Kielcach digitalizacja i indeksacja
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Dziękuję Kornelio,
No to jest trochę pracy.
Pozdrawiam Marek
No to jest trochę pracy.
Pozdrawiam Marek
Zapraszam na stronę rodzinną: http://sites.google.com/site/malobecki/
- Kornelia_Major

- Kontakt:
- Kornelia_Major

- Kontakt:
- Kornelia_Major

- Kontakt:
Natychmiast je dostaniesz jak tylko Leszek przygotuje do indeksowania.Łucja pisze:Oczywiście, że interesują.Kornelia_Major pisze:A Koszyce z A.D. Kielce Cię nie interesują ?Łucja pisze:Koszyce - AP w Kielcach Oddział w Pińczowie
Łucja
Są sfotografowane i wkrótce będą do indeksowania- zapraszam :
lata 1826 -1850
Pozdrawiam ,Kornelia
Łucja
Proszę podaj Twój aktualny adres mailowy na :
www.swietogen.kielce@op.pl
Pozdrawiam, Kornelia
- bozenabalaw

- Kornelia_Major

- Kontakt:
Kornelia_Major pisze:Natychmiast je dostaniesz jak tylko Leszek przygotuje do indeksowania.Łucja pisze:Oczywiście, że interesują.Kornelia_Major pisze: A Koszyce z A.D. Kielce Cię nie interesują ?
Są sfotografowane i wkrótce będą do indeksowania- zapraszam :
lata 1826 -1850
Pozdrawiam ,Kornelia
Łucja
Proszę podaj Twój aktualny adres mailowy na :
www.swietogen.kielce@op.pl
Pozdrawiam, Kornelia
Wysłałam na adres: swietogen.kielce@op.pl, 20 stycznia, jak nie doszło to podaję tutaj adres: lwierzycka@wp.pl
Łucja
- Gandalf_de_Grey

Salvete,
Przepraszam, moze juz sie pytalem, ale gdzies mi sie zapodzial moj post.
Swego czasu szukalem moich w AP Kielce, ale doszdlem do dead end... Chodzilo mi o miejscowosc Machocice Kapitulne. Chyba to podlega pod parafie Leszczyny? Jesli tak to na stronie odnosnie AD Kielce jest info, ze sa jakies strasze niz 1806 rok tzn to co ma AP Kielce. I dalej, z genetyki dowiedzialem sie , ze osoby o tym samym nazwisku -tj Galera, wystepuja tez w Daleszycachi Koniomlotach. To zupelna dla mnie nowosc. w AD Kielce o Daleszycach sa nawet staruszki z XVII wieku! i Teraz pytanie - do kogo mam sie zwrocic czy do AP Kielce czy AD Kielce o poszukiwania?
Pozdrawiam
Przepraszam, moze juz sie pytalem, ale gdzies mi sie zapodzial moj post.
Swego czasu szukalem moich w AP Kielce, ale doszdlem do dead end... Chodzilo mi o miejscowosc Machocice Kapitulne. Chyba to podlega pod parafie Leszczyny? Jesli tak to na stronie odnosnie AD Kielce jest info, ze sa jakies strasze niz 1806 rok tzn to co ma AP Kielce. I dalej, z genetyki dowiedzialem sie , ze osoby o tym samym nazwisku -tj Galera, wystepuja tez w Daleszycachi Koniomlotach. To zupelna dla mnie nowosc. w AD Kielce o Daleszycach sa nawet staruszki z XVII wieku! i Teraz pytanie - do kogo mam sie zwrocic czy do AP Kielce czy AD Kielce o poszukiwania?
Pozdrawiam
-
Sawicki_Julian

Witam , jest tu trochę metryk z Daleszyc tu w necie ( metryki w Świętokrzyskim i pow. Kielce ) od 1810 do 1909 r. inne parafie w AP Kielce trzeba zamawiać poczta elektroniczna ale kopie przysyłają po jej opłaceniu poczta zwykłą w liście i są metryki do 1810 roku jako najstarsze ,natomiast w AD Kielce są metryki nawet do lat 1600 ale szuka się samemu i robi się zdjęcia nie ksero czy skan tym metrykom lub komuś zlecić szukanie ; pozdrawiam - Julian
-
Rzeszotek_Łukasz

- Gandalf_de_Grey

- Kornelia_Major

- Kontakt: