Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
-
ryszard_mazurek

Prośba o kontakt
Witam.
Proszę o kontakt z administratorem drzewa genealogicznego "Genealogia Helena Peters". W moim drzewie również występuje rodzina Rachoniów, jestem prawnukiem Teofili Rachoń. Nie mogę się inaczej skontaktować, ponieważ moje drzewo jest w wersji podstawowej.
Pozdrawiam Ryszard.
Proszę o kontakt z administratorem drzewa genealogicznego "Genealogia Helena Peters". W moim drzewie również występuje rodzina Rachoniów, jestem prawnukiem Teofili Rachoń. Nie mogę się inaczej skontaktować, ponieważ moje drzewo jest w wersji podstawowej.
Pozdrawiam Ryszard.
-
Sztejdur_Jacek

Aniu, Ryszard - podajcie jakieś maile zwrotne, by je umieścić w korespondencji.
Jacku - poszło.
Pozdrawiam
Aśka
Jacku - poszło.
Pozdrawiam
Aśka
Pozdrawiam - Joanna
"Nie będziesz wiedział dokąd zmierzasz, jeśli nie wiesz, skąd przybyłeś."
Moja biblioteka jest rodzajem mojej biografii... /"Ma bibliotheque est une sorte d'autobiographie" - Alberto Mangel/
Moja biblioteka jest rodzajem mojej biografii... /"Ma bibliotheque est une sorte d'autobiographie" - Alberto Mangel/
Anetto,
spróbuję, ale - jak mówisz, Ania podała dość mało informacji przy dość popularnym nazwisku
Aniu, podaj nam linka z wyszukiwań albo pokrewieństwo, więcej nazwisk, ewentualnie kto jeszcze mógłby się znaleźć w tym drzewie...
Chętnych do pomocy jest tutaj sporo, ale jak wyskakuje zbyt wiele wyników, to dla nas szukanie igły w stogu siana.
Co konkretnie Ty wpisujesz Aniu w wyszukiwarkę? Szukasz przez MH?
Podaj, proszę, wszelkie ważne szczegóły.
Pozdrawiam
Asia
spróbuję, ale - jak mówisz, Ania podała dość mało informacji przy dość popularnym nazwisku
Aniu, podaj nam linka z wyszukiwań albo pokrewieństwo, więcej nazwisk, ewentualnie kto jeszcze mógłby się znaleźć w tym drzewie...
Chętnych do pomocy jest tutaj sporo, ale jak wyskakuje zbyt wiele wyników, to dla nas szukanie igły w stogu siana.
Co konkretnie Ty wpisujesz Aniu w wyszukiwarkę? Szukasz przez MH?
Podaj, proszę, wszelkie ważne szczegóły.
Pozdrawiam
Asia
Pozdrawiam - Joanna
-
ewa_wojcik
prośba
Czy również mogę skorzystać z pomocy:)?
Bardzo proszę o pomoc w kontakcie z Aleksandra Olejniczak (prowadząca witrynę rodzinną pp 65427321) oraz Julita-Anna Koprukowiak-Adamczyk (prowadząca witrynę rodzinną pp 144196359).
W drzewach genealogicznych obu Pań występuje właściwie cała rodzina mojego męża, a my za nic nie możemy dopasować ich do jego rodziny. Niestety wysłanie wiadomości poprzez myheritage nic nie daje...
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Ewa (ewawwojcik@gmail.com)
Bardzo proszę o pomoc w kontakcie z Aleksandra Olejniczak (prowadząca witrynę rodzinną pp 65427321) oraz Julita-Anna Koprukowiak-Adamczyk (prowadząca witrynę rodzinną pp 144196359).
W drzewach genealogicznych obu Pań występuje właściwie cała rodzina mojego męża, a my za nic nie możemy dopasować ich do jego rodziny. Niestety wysłanie wiadomości poprzez myheritage nic nie daje...
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Ewa (ewawwojcik@gmail.com)
prośba
Ewo, to zdanie jest kluczowe:
My nic innego tutaj nie robimy, tylko właśnie wysyłamy wiadomości w imieniu tych osób, które nie mają właściwego "pakietu" (od Premium w górę) na MH...Niestety wysłanie wiadomości poprzez myheritage nic nie daje...
Pozdrawiam - Joanna
-
Cierżniak_Elżbieta

prośba
Skromnie dopisuję moją prośbę o kontakt z Myherritage - użytkownik Elzbieta Koć-drzewo pp_144121519.
W jej drzewie występuja moi pradziadkowie Stanisław i Marianna Woźniak
Pozdrawiam
Ela
W jej drzewie występuja moi pradziadkowie Stanisław i Marianna Woźniak
Pozdrawiam
Ela
prośba
Elu, podaj więcej informacji. Może nazwisko Marianny z domu? Może miejsce urodzenia?
Na pierwszych stronach w wynikach podani pp. Woźniakowie w ogóle mi nie występują.
Kto jeszcze mógłby znajdować się w tym drzewie?
Na pierwszych stronach w wynikach podani pp. Woźniakowie w ogóle mi nie występują.
Kto jeszcze mógłby znajdować się w tym drzewie?
Pozdrawiam - Joanna