Prośba o .. MyHeritage ... cz.1

Informacje genealogiczne dostępne w Internecie – linki do zasobów, których nie ma w Bibliotece cyfrowej w Katalog linków lub w wątkach tematycznych na tym podforum. Przed wysłaniem zapytania o nazwisko lub parafię, proszę sprawdzić wątki na podforum tematycznym: Poszukuję osób, rodzin oraz Poszukuję parafii, miejscowości

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

rjancz

Sympatyk
Adept

Post autor: rjancz »

Witam

Może ktoś przeglądać dane z rekordu spisu powszechnego z USA na Myheritage? Bardzo mi zależy, a nie mam tego konta premium...

http://www.myheritage.pl/FP/search-plan ... 1f6834f595

http://www.myheritage.pl/FP/search-plan ... bb9eaf2392

Byłbym bardzo wdzięczny :)

Pozdrawiam,
Rafał
Szukane przeze mnie nazwiska: Janczewski, Zawalich, Lenkiewicz, Kowalczyk, Choromański, Kacprzyński, Kalapeta, Mierzejewski, Mianowski, Dobkowski, Woroniecki, Bednarz, Zyskowski, Kurpiewski, Łukasiewicz, Szyszkowski, Modzelewski, Świerz, Sawicki, Sobolews
Awatar użytkownika
MonikaNJ

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: MonikaNJ »

Witam,
Rafał wrzuć swój email na mój pv
pozdrawiam monika
Awatar użytkownika
reflex1

Sympatyk
Kontakt:

Post autor: reflex1 »

Witam,

Bardzo proszę o pomoc w skontaktowaniu mnie z panią Kazimierą KURCZEWSKĄ /witryna na MyHeritage kurczewski2/

oraz

z panem Tadeuszem KURCZEWSKIM /witryna na MyHeritage pp_162427791/

W swoim drzewie znalazłem wspólnych przodków.
pawel.lemanowicz@gmail.com

Pozdrawiam
Paweł
matix123

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: matix123 »

Witam Wszystkich.

Zwracam się do wszystkich z wielką prosbą o pomoc w skontaktowaniu mnie z dwoma osobami:

Panem Peter Henderson - witryna na MyHeritage to Henderson Web Site.

Z Joanne E. Schiavoni - wirtyna na MyHeritage to Schiavoni Web Site

W dzrewach tych znalazłem współnych przodków. Szczególnie mi zależy na kontakcie z p. Henderson.
Mój email: reczekmati@interia.pl

Pozdrawiam
Mateusz.
Cierżniak_Elżbieta

Sympatyk

Post autor: Cierżniak_Elżbieta »

Witam.
Czy ktoś może mi odpowiedzieć w takiej kwestii?
Kiedy wpisuję w wyszukiwarkę na Myheritage interesujące mnie nazwisko Sofuł wyskakuje mi lista osób -podaję link http://www.myheritage.pl/research?formI ... 20lnmsrs.1
Znajduje się tam zdjęcie, które i ja mam w posiadaniu, a wklejone zostały przez cytuję: "Genealogia 1 in WOŹNIAK Web Site, zarządzana przez KAROL WOŹNIAK". Nie wiem kim jest ta osoba i bardzo bym chciała się z Karolem skontaktować.
Dziwne jest dla mnie to,że pomimo pasującego nazwiska i dat, Myheritage nie wykrywa tej osoby w Smartmatches mojej rodziny, prowadzonej przez Anna Kuncewicz.
Bardzo proszę o pomoc i gorąca prośba o kontakt z Karolem, jesli to możliwe na e-mail: venia1(małpka)poczta.onet.pl
Pozdrawiam
Ela
Ostatnio zmieniony śr 22 maja 2013, 00:16 przez Cierżniak_Elżbieta, łącznie zmieniany 1 raz.
Wojciechowski_Michal

Sympatyk

Post autor: Wojciechowski_Michal »

Elu.

Może dlatego że matka się nie zgadza? U Karola jest Maria Francman (zd. Liszewska)
Napisałem mu wiadomość.

Pozdr.
Michał
reflex1 pisze: Bardzo proszę o pomoc w skontaktowaniu mnie z panią Kazimierą KURCZEWSKĄ /witryna na MyHeritage kurczewski2/

oraz

z panem Tadeuszem KURCZEWSKIM /witryna na MyHeritage pp_162427791/

W swoim drzewie znalazłem wspólnych przodków.
pawel.lemanowicz@gmail.com
Kazimierę powiadomiłem ale Tadeusza nie znalazłem. Wyślij mi może jakiś link...
matix123 pisze:Zwracam się do wszystkich z wielką prosbą o pomoc w skontaktowaniu mnie z dwoma osobami:
Niestety nie udało mi się znaleźć tych drzew. Może wyślesz mi linka do tej strony lub do jakiś wspólnych członków?
Cierżniak_Elżbieta

Sympatyk

Michał-wielkie, wielkie dzięki! Poczekamy, zobaczymy ;)
Czy moge jeszcze skorzystać z Twojej uprzejmości i prosić o sprawdzenie osoby(oraz mile widziany kontakt) z administratorem :Witryna rodzinna: Ozimek, Drzewo genealogiczne: pp_161369971, panią Małgorzatą Ozimek. Z mojej wiedzy i połączeń na MH jest ona wnuczką mojej ciotecznej babci. Okrężną nieco drogą szukam kontaktu z rodziną Jankowski - W. i K. Pisałam już w tej sprawie nieco wyżej, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuję
Ela,
Ostatnio zmieniony śr 22 maja 2013, 00:16 przez Cierżniak_Elżbieta, łącznie zmieniany 1 raz.
Wojciechowski_Michal

Sympatyk

Chyba brakuje mi umiejętności ale nie umiem na tej podstawie znaleźć tego drzewa. Znalazłem jakąś Małgorzatę Ozimek ale nie widzę jej jako członka wspominanego drzewa.
Możesz dać jakiegoś linka?

Pozdr.
Michał
Cierżniak_Elżbieta

Sympatyk

Michał- Chyba taki link będzie dobry? Na razie nie mam innego pomysłu :( http://www.myheritage.pl/FP/entry.php?s=89704354
Ela
Awatar użytkownika
reflex1

Sympatyk
Kontakt:

Post autor: reflex1 »

Michał bardzo dziękuję :D Tadeusz już się ze mną skontaktował.
Pozdrawiam
Paweł
Wojciechowski_Michal

Sympatyk

Ela,

Czy to ta osoba?
Obrazek

Pozdr.
Michal
Guzowska_Adrianna

Sympatyk

Post autor: Guzowska_Adrianna »

Szymanik, Macniak, Gawlik, Ziajka, Guzowski, Miśkowicz,
Luziński_Marcin

Sympatyk
Adept

Post autor: Luziński_Marcin »

Dzień dobry,

Jeśli ktoś ma wersję premium, to uprzejmie prosiłbym o kontakt do tej osoby: http://www.myheritage.pl/member-4518983 ... a%C5kowska, wszystko wskazuje na to, że to moja kuzynka.

Z góry dziękuję,

Marcin Luziński
Awatar użytkownika
MonikaNJ

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: MonikaNJ »

Witam,
Adrianna podaj proszę imię i nazwisko osoby z którą chcesz się skontaktować bo link tego nie pokazuje. Po naciśnięciu "kontakt z webmasterem" wyskakuje Adrianna Guzowska.

Marcin napisz proszę swój adres ale tak jak sugeruje admin zamiast @ np. (at) lub ( anty spam).

pozdrawiam monika
Ostatnio zmieniony śr 22 maja 2013, 18:21 przez MonikaNJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Wojciechowski_Michal

Sympatyk

Luziński_Marcin pisze: Jeśli ktoś ma wersję premium, to uprzejmie prosiłbym o kontakt do tej osoby: http://www.myheritage.pl/member-4518983 ... a%C5kowska, wszystko wskazuje na to, że to moja kuzynka.
Marcin: Podaj adres email który mam przesłać Katarzynie. Może być na PRV.
Zablokowany

Wróć do „Zasoby internetowe”