Miejmy nadzieję, że serwis będzie już funkcjonował poprawnie, wracamy więc do zaległych spraw.
Dziękuję pięknie Bożennie i Wiesi za słowa pokrzepienia i życzenia zdrowia

. O Waszej życzliwości wiem nie od dzisiaj

.
Krystianie,
zestawienia tego, co jest do ponumerowania raczej nie znajdziesz, trzeba pytać tych, którzy koordynują te akcje w poszczególnych ośrodkach. Ja podjąłem zobowiązanie, że w ramach pomocy będę osobiście numerował te skany, które robimy w AP GM na poszczególnych sesjach. Udało mi się ponumerować już wszystko, co zostalo sfotografowane od początku tego roku. Zostało jeszcze sporo do ponumerowania z sesji ubiegłorocznych. W tym zakresie chętnie skorzystam z pomocy Twojej i wszystkich innych, którzy chcieliby pomóc. W poszczególnych ubiegłorocznych postach w tym wątku podawałem informacje, co na której sesji było sfotografowane. Można z tego skorzystać w celu zorientowania się, co jest jeszcze do ponumerowania. W celu uzgodnienia zakresu pomocy i sposobu przekazania skanów do numeracji proszę kontaktować się ze mną na priva.
Przy okazji dodam, że z pewnymi trudami staram się wznowić sesje w AP GM po wymuszonej przerwie. Zanosi się na to, że niebawem to nastąpi.
Pozdrawiam
Bronisław