Problemy z MyHeritage

Wzajemna pomoc w tworzenie drzewa genealogicznego, dyskusje o genealogicznych programach , opowiadania historyczno-genealogiczne o rodzinie , nasze blogi genealogiczne...

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Wojtek_W

Sympatyk

Re: niezrozumiała polityka firmy MyHeritage

Post autor: Wojtek_W »

Talos pisze:
Wojtek_W pisze:Na koncie o2.pl zmienić mail na gmail (w ustawieniach konta). Wtedy wszystko zacznie działać.
Wiem, Wojtek, że taka opcja zadziała, ale jak pisałem wcześniej: "Ten adres e-mail jest już zajęty. Wybierz inny adres e-mail", gdyż na moim adresie gmail mam inne drzewo... Nie chcę rozszerzać swojej puli adresów mailowych, gdyż mam już ich trochę...
W takim razie pobrać program Family Tree Builder zsynchronizować go z o2 i z niego wyeksportować gedcom.
Wirginia_Worona

Sympatyk

Post autor: Wirginia_Worona »

Dzień dobry :)

Mam problem z MyHeritage. Wylogowało mnie i nie pamiętam hasła. Gdy klikam, by wysłali mi maila z linkiem do przypomnienia/zmiany hasła, to żaden mail do mnie nie dochodzi. Czy wiecie może co z tym fantem zrobić? Na pewno wpisuję dobry adres, bo to ten sam, na który przychodzą mi wszystkie komunikaty z MyHeritage.

Pozdrawiam serdecznie,
Wirginia
pstrzel

Sympatyk
Adept

Post autor: pstrzel »

Witam,
Maile od MyHeritage często idą do spamu. Prosze sprawdzić tam.
Wirginia_Worona

Sympatyk

pstrzel pisze:Witam,
Maile od MyHeritage często idą do spamu. Prosze sprawdzić tam.
Nie mam niczego w spamie. To było pierwsze miejsce, które sprawdziłam :(
Wojtek_W

Sympatyk

Wirginia_Worona pisze:Dzień dobry :)

Mam problem z MyHeritage. Wylogowało mnie i nie pamiętam hasła. Gdy klikam, by wysłali mi maila z linkiem do przypomnienia/zmiany hasła, to żaden mail do mnie nie dochodzi. Czy wiecie może co z tym fantem zrobić? Na pewno wpisuję dobry adres, bo to ten sam, na który przychodzą mi wszystkie komunikaty z MyHeritage.

Pozdrawiam serdecznie,
Wirginia
Jeśli to mail np. na wp to nic nie przyjdzie, trzeba kontaktować się z supportem i zmienić mail na gmail.
Wirginia_Worona

Sympatyk

Wojtek_W pisze: Jeśli to mail np. na wp to nic nie przyjdzie, trzeba kontaktować się z supportem i zmienić mail na gmail.
Mail na o2. Musieli zrobić bez mojej zgody merga z wp, do którego od wielu miesięcy nakłaniali.
Maila do supportu można wysłać tylko po zalogowaniu. Wysłałam ten formularz do kontaktu telefonicznego, więc zobaczymy co z tego wyjdzie.
Wiesz może dlaczego nic na wp nie przychodzi?
Wojtek_W

Sympatyk

Wirginia_Worona pisze:
Wojtek_W pisze: Jeśli to mail np. na wp to nic nie przyjdzie, trzeba kontaktować się z supportem i zmienić mail na gmail.
Mail na o2. Musieli zrobić bez mojej zgody merga z wp, do którego od wielu miesięcy nakłaniali.
Maila do supportu można wysłać tylko po zalogowaniu. Wysłałam ten formularz do kontaktu telefonicznego, więc zobaczymy co z tego wyjdzie.
Wiesz może dlaczego nic na wp nie przychodzi?
Prawdopodobnie jakieś filtry antyspamowe są źle ustawione i niektóre wiadomości są odrzucane.
Awatar użytkownika
Irek_Bartkowski

Sympatyk
Nowicjusz
Kontakt:

Logowanie problem

Post autor: Irek_Bartkowski »

Witam
Mam problem z logowaniem w Programie MyHeritage Family Tree przychodzi informacja:
Twoje hasło wygasło. Ustaw nowe hasło, aby się zalogować. Wysłaliśmy e-mail z instrukcją na adres e-mail.

Problem w tym że na adres e-mail nie dostaję żadnych informacji.
Co z tym można zrobić?
Pozdrawiam
Irek Bartkowski
Poszukuję zgonu Katarzyna Sałkowska vel Bartkowska,Lata 1854-1878 diecezja płocka.
Awatar użytkownika
kaphis

Sympatyk
Adept

Re: Logowanie problem

Post autor: kaphis »

[quote="Irek_Bartkowski"

Problem w tym że na adres e-mail nie dostaję żadnych informacji.
Co z tym można zrobić?[/quote]

Witam

Miałem ten sam problem i wiele miesięcy nie mogłem zmienić hasła. Udało mi się dopiero jak dodałem do swojego profilu nr. telefonu i dostałem SMS z kodem.

Pozdrawiam
Marek Z.
pebro

Sympatyk

Post autor: pebro »

kaphis pisze: Witam

Miałem ten sam problem i wiele miesięcy nie mogłem zmienić hasła. Udało mi się dopiero jak dodałem do swojego profilu nr. telefonu i dostałem SMS z kodem.

Pozdrawiam
Jak można dodać nr telefonu, jeśli nie mogę się zalogować?
Moje hasło zostało zresetowane przez MH i z dnia na dzień nie mogę się dostać do serwisu. :cry:
--
Pozdrawiam Paweł
Wojtek_W

Sympatyk

trzeba kontaktować się z supportem i zmienić mail na gmail
Kate_M

Sympatyk

Post autor: Kate_M »

Sugerowałabym dwie rzeczy:
- sprawdzić folder ze spamem ale po zalogowaniu do poczty z przeglądarki, programy pocztowe na komputerze czy smartfonie często nie pobierają takich maili
- ponowić próbę wysłania maila z linkiem kilkukrotnie, miałam kiedyś podobnie późno w nocy, dopiero 4 czy 5 mail dotarł, tak jakbym wstrzeliła się akurat w jakis backup lub coś innego co unieszkodliwiło na jakiś czas tę usługę
Pozdrawiam
Kasia
Awatar użytkownika
Irek_Bartkowski

Sympatyk
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Irek_Bartkowski »

Witam
Po 5 dniach przyszedł e-mail i udało się zmienić hasło.
Pozdrawiam
Irek Bartkowski
Poszukuję zgonu Katarzyna Sałkowska vel Bartkowska,Lata 1854-1878 diecezja płocka.
juras

Sympatyk

Post autor: juras »

Moi drodzy. Co mogę zrobić z debilem, który przepisał do swojego drzewa całą moją rodzinkę?
Pozdrawiam. juras
Awatar użytkownika
Talos

Sympatyk

Post autor: Talos »

[quote="juras"]Moi drodzy. Co mogę zrobić z debilem, który przepisał do swojego drzewa całą moją rodzinkę?
Pozdrawiam. juras[/quote]

Chyba tylko pozostało zapytać gościa, czy załatwić mu też miejsce w rodzinnym grobowcu...??? Ewentualnie zaprosić go na rodzinny zjazd, niech poczciwiec podzieli się "wspólnymi" rodzinnymi historiami...
Pozdrawiam - Wiesław
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze drzewa, Programy genealogiczne, Monografie o rodzinach”