"Biorac pod uwage Panstwa wymagania co do stabilnosci oraz szybkosci naszych uslug uprzejmie informujemy, ze serwer o oznaczeniu s2 na ktorym znajduje sie Panstwa konto zostanie przeniesione dzisiaj na nowa platforme oparta o markowe serwery IBM. Dodatkowo informujemy, ze na nowej platformie zaszlo wiele zmian w oprogramowaniu ktore powinny pozytywnie wplynac na funkcjonowanie Panstwa serwisow. Ufamy, ze po przenosinach beda Panstwo zadowoleni jak nigdy dotad."
Informacja od usługodawcy. Myślę, że problemy z dostępem do strony będą chwilowe. Dokładam wszelkich starań by jak najszybciej przywrócić stronę do normalnego stanu używalności.
george pisze:
Chyba jednak się mylisz. O godz. 20:10 dla adresu http://forgen.pl/
mam: Not Found
Wchodze bez problemu, nawet klikajac na Twoj link.
Elzbieta
Elu,
wszystko rozgrywa się w czasie.
Nie podajesz godziny, o której testowałaś dostępność forgenu a to sprawa kluczowa w takich wypadkach. Kilku użytkowników stwierdziło, że wystąpiły problemy. Admin forgenu to potwierdził. Z faktu, że są użytkownicy którzy mieli szczęście skorzystać z forum kiedy działało nie wynika, że problemy nie wystąpiły. Dostępność danego serwisu internetowego testuje się korzystając z jego adresu. Linki bywają zawodne.
Alez Jurku,
moja intencja nie bylo udawadniac Ci ze sie mylisz.
Chcialam wylacznie zasygnalizowac, ze ja osobiscie (tak jak Bozena), nie mam problemow z wejsciem na Fogen nawet klikajac na link. Krotko mowiac, zwyczajna wymiana informacji.
Co się stało z adresem do strony internetowej Forgenu?
W tej chwili jest tam inny portal CS-Shoter.pl
Przynajmniej u mnie tak jest.
Czy ktoś ma podobny dylemat? Chyba, że ja czegoś nie rozumiem.
Uaktualniłam wszystkie podlinkowane "nazwy" : Forgen , Forgenie .
Dlaczego w Zakładce -> Menu Główne w pozycji Forgen jest inny adres pomimo aktualizacji, zobaczę jutro.
W zakładce -> Menu główne pozycja Forgen , pokazuje stronę Forum
Wszystkie linki pokazują komunikat o błędzie wewnętrznym. Zastanawiające jest milczenie administracji. Może wyjechali na weekend i nic nie wiedzą o zaistniałej sytuacji.