Teraz będę się starał uzyskać informację gdzie są pochowani.
Pozdrawiam
Marek
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

W ponizszym linku jest Helena i Maria Dobrowolski z NJcorrado pisze:a da sie poszukac czy ma on jakiegos emaila albo cos, bo według tej strony Holly ma 71 lat , wiec jezeli to prawda to raczej ona nie jest jego córka

Witaj Krysiu!krystyna_domańska pisze:Witam.
Poszukuję informacji o moim prapradziadku Józefie Frankowskim urodzonym w Ludwikowie obecnie gmina Bytoń w 1881/ 1882 r.Rodzice Józef Katarzyna Rybacka (z domu Januszewska)
Jego żona Marjanna Walczak 1884 również urodzona w Ludwikowie .Dzieci Cecylia ,Marjanna , Józef ,Wacław .Wyjechał w latach 1914 - 1920 ? z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje .

Krysiu,spróbuj w poniższych linkach poszukać:krystyna_domańska pisze:Jeszcze mam jedno zapytanie czy jest możliwość odnalezienia
miejsca pochówku w.w osób ?

Witaj,bogusi123 pisze:Pani Joanno mam troche więcej informacji o Akeksandrze Dobrowolskim. Urodził się w 1936 roku wieś Grądy poczta Krasnosielc w Polsce. Jego rodzice to Helena i Józef Dobrowolscy. Ma dwie córki między 40a 50 lat. Jest to Karolina i Halina żona ma na imię Janina (Janka) też urodzona w Polsce chyba pochodzi z pomorza Alex wyjechał z Polski mając ok.8lat z ojcem jego matka i rodzeństwo zostało w Polsce. Ich iniona Czesłwa Donata o Kazimierzu może nie wiedzieć. Myślę że nie wie że jego rodzina żyje