Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
Witaj Piotrze,piotrj pisze:Witam,
bardzo proszę o kontakt z Ewą Całus - jak się okazuje jesteśmy dość bliską rodziną. Przesyłam link: pierwszy wynik wyszukiwania: Michalina Całus (zd. Całus Z D. Miklus) - Ewa zarządza tym drzewem Całus.
http://www.myheritage.pl/research?formI ... =&rlmode=1
Mój mail - piotrjaruga@wp.pl
Pozdrawiam,
Piotr
wiadomość do Ewy została wysłana.
Snifer wiadomość w sprawie ks. Patykiewicza została wysłana.
Tomasz wiadomość w sprawie nazwiska Grajewski została wysłana do Lecha Nowaka.
Mateusss wiadomość do Zuzanny Nasim została wysłana (czy na pewno podałeś właściwy adres mailowy, jeśli nie to napisz do mnie poprawię wiadomość do Zuzanny).
Zbirus wiadomość do Teresy Pawlak została wysłana.
Pozdrawiam,
Anetta.
-
Górski_Jarosław

Witam!
Bardzo proszę o skontaktowanie mnie z Zenonem Szmańdą. Antonina Kozanecka z d. Trudzińska jest w moim drzewie. Tworzę drzewo Trudzińskich.
Antonina Kozanecka (zd. Trudzinska)
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Szmańda, zarządzana przez Zenon Szmańda
Urodziny: Dzień Miesiąc 1864 - Miejsce
Śmierć: Dzień Miesiąc 1938 - Miejsce
Interesuje mnie też kontakt z Marianem Kobzą, który ma w drzewie tę sama osobę.
Antonina Kozanecka (zd. Trudzinski)
0q0d22_6058342m2p0472dzevd6fc in Kobza Marian i okolica, zarządzana przez marian kobza
Poza tym jestem zainteresowany kontaktem z Markiem Muszakiem, który ma w drzewie Katarzynę Cieślicką (zd. Trudzińską). Jest ona także w moim drzewie.
Witryna rodzinna, zarządzana przez Marek Muszak
Urodziny: Dzień Miesiąc 1830 - Miejsce
Śmierć: Dzień Miesiąc 1920 - Miejsce
Pozdrawiam
Jarek
Bardzo proszę o skontaktowanie mnie z Zenonem Szmańdą. Antonina Kozanecka z d. Trudzińska jest w moim drzewie. Tworzę drzewo Trudzińskich.
Antonina Kozanecka (zd. Trudzinska)
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Szmańda, zarządzana przez Zenon Szmańda
Urodziny: Dzień Miesiąc 1864 - Miejsce
Śmierć: Dzień Miesiąc 1938 - Miejsce
Interesuje mnie też kontakt z Marianem Kobzą, który ma w drzewie tę sama osobę.
Antonina Kozanecka (zd. Trudzinski)
0q0d22_6058342m2p0472dzevd6fc in Kobza Marian i okolica, zarządzana przez marian kobza
Poza tym jestem zainteresowany kontaktem z Markiem Muszakiem, który ma w drzewie Katarzynę Cieślicką (zd. Trudzińską). Jest ona także w moim drzewie.
Witryna rodzinna, zarządzana przez Marek Muszak
Urodziny: Dzień Miesiąc 1830 - Miejsce
Śmierć: Dzień Miesiąc 1920 - Miejsce
Pozdrawiam
Jarek
Bardzo proszę o skontaktowanie mnie z panem Bogdanem Bartczakiem ze strony bart in Klan. Chodzi o rodzinę Pakielewiczów.
Znalazłam ten namiar w Google; All resultz Pakielewicz. Żadnych numerów nie ma. Jedynie w funtach każą płacić za udostępnienie.
Znalazłam ten namiar w Google; All resultz Pakielewicz. Żadnych numerów nie ma. Jedynie w funtach każą płacić za udostępnienie.
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Witam,
Ponawiam swój post sprzed 2-ch tygodni:
Mam ogromną prośbę o pomoc w skontaktowaniu się z Tomaszem Żółtowskim, administratorem Witryny rodzinnej pp_94083928. Mamy z Panem Tomaszem wspólnego przodka - Szymona.
Mój adres mailowy: jmzolt@poczta.onet.pl lub jmzolt@gmail.com/
Z góry dziękuję Smile
Joanna Małgorzata Żółtowska
Mam ogromną prośbę o pomoc w skontaktowaniu się z Tomaszem Żółtowskim, administratorem Witryny rodzinnej pp_94083928. Mamy z Panem Tomaszem wspólnego przodka - Szymona.
Z góry dziękuję Smile
Witaj Joanno,jmzolt pisze:Witam,
Z góry dziękuję Smile
czy możesz podać nazwisko Szymona czy nazwisko to Żółtowski? To może przyspieszyć przeszukiwanie bazy.
Pozdrawiam,
Anetta.
-
Górski_Jarosław