Krzysiu już poprawili, [ bo ich zmitygowałem] i wszyscy mogą korzystać z ich zasobów.Krzysztof_Wasyluk pisze:Ale czeski błąd przy dacie urodzenia porucznika Wojtyły przepuścili.
Krzysztof
Przy okazji podali notatkę SB, że św. JP II znał te dokumenty.
Co najmniej od września, 1979 Czyli jak ktoś pisze Np dziennikarze, że JP II nie znał daty urodzin Olgi lub jej imienia to sam sobie zaprzecza i co najmniej mija się z prawdą.
Nadal Pracuję nad historią, Lipnika Myślałem, że pójdzie szybciej, ale
jest tyle błędów w opracowaniach Naukowców też rozmijają się sie z dokumentami, że trochę czasu zajmuje ściąganie oryginałów dla strony. Czytaj pozyskanie dokumentów do publikacji zajmuje najczęściej 2-3 miesiące. że jestem opóźniony w budowie strony. •Pewnie dobuduję moduł z historią miejscowości dopiero na 1 rocznicę kanonizacji. Co zrobić jak Historycy czytają tylko swoje opracowania a nie faktyczne dokumenty? I jeszcze liczą, że nie da sie legalnie pozyskać fotografi z Wawelu. Czekam w tej chwili na zapisy o Lipniku przez Kanonika Jana Długosza. I chyba będę jedynym, który opublikuję legalnie zdjęcia z ksiąg uposażeń biskupów krakowskich. Z tego, co mam informację to dyrektor archiwum podpisał już zgodę na moja publikacje
i Może w poniedziałek nagrają cedrom i podeślą pocztą.
Dla zainteresowanych, Np swoimi miejscowościami koszt wykonania do publikacji zdjęcia to 100 zł i trochę czasu, bo u mnie to już 2 miesiące oczekiwania, ale to Archiwum Kapituły Krakowskiej i trochę pomału działają, ale bardzo mili w kontaktach tylko chyba nie maja zbyt wielu chętnych i brak im wprawy.
Pozdrawiam. Teraz siedzę czy raczej leżę nad projektami witraży
Adama Bunscha. Maja 7 mb długości i Leże nad nimi na rusztowaniu i sekwencyjnie robię zdjęcia projektów. Czytaj kartony z projektem 11 witraży. Trochę cierpnę, ale co zrobić zrobiłem sobie z rusztowania -drabiny podest i jestem nad poszczególnymi częściami witraża. Pozdrawiam Jan