Inskrypcje nagrobne pow. Mościska, Sambor, Stary Sambor
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Inskrypcje nagrobne powiaty:Mościska ;Sambor ;Stary Sambor
baj 900
Proszę o podanie mi czy znajduje się grób lub zapis z nagrobka na nazwisko Łachoda lub Łahoda Franciszek lub Michał a także Maria z domu Szulc lub tylko Maria Łachoda. Moi dziadkowie mieszkali zawsze w Saborze chyba na przedmieściu o ile pamiętam.Moje nazwisko Barbara łahoda -emeil basiala@vp.pl
Proszę o podanie mi czy znajduje się grób lub zapis z nagrobka na nazwisko Łachoda lub Łahoda Franciszek lub Michał a także Maria z domu Szulc lub tylko Maria Łachoda. Moi dziadkowie mieszkali zawsze w Saborze chyba na przedmieściu o ile pamiętam.Moje nazwisko Barbara łahoda -emeil basiala@vp.pl
Inskrypcje nagrobne powiaty:Mościska ;Sambor ;Stary Sambor
Witam
Bardzo prosze o ile jest mozliwe o sprawdzenie nazwiska Franciszka Kiloczko zamieszkujaca w czasie wojny w Dublany kolo Sambora.
Z powazaniem
Teresa Nowacki
Bardzo prosze o ile jest mozliwe o sprawdzenie nazwiska Franciszka Kiloczko zamieszkujaca w czasie wojny w Dublany kolo Sambora.
Z powazaniem
Teresa Nowacki
- Queenmagic

-
wachulka-waclaw

- Świerniak_Kazimierz

Re: Inskrypcje nagrobne powiaty:Mościska ;Sambor ;Stary Samb
Witam ! Brak nazwiska Lahoda-Łagoda-Łahoda-Łachoda ale jest PALUCH WINCENTY 1886-1942 w Samborze.Pozdrawiam Kazimierz Świerniakbaj900 pisze:Panie Kazimierzu. Zarejestrowalam się nikiem ale nz .sie Barbara Łahoda.Moi dziadkowie mieszkali i zmarli w Samborze na przedmieściu o nazwisku Anna i Franciszek Łahoda może być napisane Łachoda lub Łahoda to ze strony ojca a ze strony mamy Barbara Paluch czy figurują w spisie.
- Świerniak_Kazimierz

Witam Brak Solski[a] ; Jest SAMBOR- ŁABUDA KAZIMIERZ 1876-1925 ;PNIKUT II - PIENIADZ JULIA 1904-1932 ; SAMBOR-SZURKAWSKI JÓZEF- 1873-1933 ;CHYRÓW-SZURKAWSKI LUDWIK - 1901-1914 Pozdrawiam Kazimierz ŚwierniakJerzySolski pisze:Szanowny Panie Kazimierzu,
Bardzo proszę o sprawdzenie nazwisk z terenu Stary Sambor ,Sambor:
Solski /Solska
Pieniądz
Szurkowska
Labuda /Łabuda
Serdecznie pozdrawiam i dziękuję
J.L.Solski
- Świerniak_Kazimierz

Witam ! Brak -Fejkiel -Fajkiel -Fluder-Pieniążek-Krzak Jest--KRUKIENICE ___ BUCZEK JADWIGA 1895-1941 i JAN BUCZEK 1888-1944 / SAMBOR__ LENART BARBARA -- zm.1926 w 69 roku zycia i LENART BŁAZEJ __ zm.1913 / Pozdrawiam Kazimierz Świerniakpabbito pisze:Witam,
Dziadkowie ze strony mojej mamy pochodzili z powiatu Sambor.
Uprzejmie proszę o sprawdzenie nazwisk: Fejkiel, Fajkiel, Buczak, Lenart, Fluder, Pieniążek, Krzak
Miejscowości: Brześciany, Orowe, Wojutycze
pozdrawiam,
Paweł Napieralski
- Świerniak_Kazimierz

Re: Inskrypcje nagrobne powiaty:Mościska ;Sambor ;Stary Samb
Witam !! Brak Kiloczko-Kiłoczko Pozdrawiam Kazimierz Świerniaktereska pisze:Witam
Z powazaniem
Teresa Nowacki
- Świerniak_Kazimierz

- Świerniak_Kazimierz

- Świerniak_Kazimierz