Nazwisko: Jakubek, Morawski

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=21358&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Kaleta.Alicja

Sympatyk
Adept

Post autor: Kaleta.Alicja »

Witam Jakubek to moje panieńskie nazwisko, dziadek to podkarpackie Wojciech Jakubek i dalej pra i prapeadziadek to Jan i Michał ,pozdrawiam Alicja Jakubek-Kaleta
SamT13

Re: Nazwisko: Jakubek, Morawski

Post autor: SamT13 »

alinka0707 pisze:Witam Jakubek to moje panieńskie nazwisko, dziadek to podkarpackie Wojciech Jakubek i dalej pra i prapeadziadek to Jan i Michał ,pozdrawiam Alicja Jakubek-Kaleta
Hello, I am curious as to which village your Jakubek family is from? I have Walerya Kiljan born in Holyoke, MA but moved back to Ruda (Near Radomysl Wielki, Podkarpackie). She ended up marrying into the Jakubek Family, but it was spelled Jakubek on the estate papers I got the information from. And I don't know her husbands first name, as it wasn't listed. Only she was listed. They were still living in Ruda 1961-1964. I have no info of them after that. Any relation?
Sam
Kaleta.Alicja

Sympatyk
Adept

Post autor: Kaleta.Alicja »

SamT13 pisze:
alinka0707 pisze:Witam Jakubek to moje panieńskie nazwisko, dziadek to podkarpackie Wojciech Jakubek i dalej pra i prapeadziadek to Jan i Michał ,pozdrawiam Alicja Jakubek-Kaleta
Hello, I am curious as to which village your Jakubek family is from? I have Walerya Kiljan born in Holyoke, MA but moved back to Ruda (Near Radomysl Wielki, Podkarpackie). She ended up marrying into the Jakubek Family, but it was spelled Jakubek on the estate papers I got the information from. And I don't know her husbands first name, as it wasn't listed. Only she was listed. They were still living in Ruda 1961-1964. I have no info of them after that. Any relation?
Sam
Hello,
My family Jakubek comes from Wierzawice (pow.Leżajsk),so it is not same family.Radomyśl is top far Wierzawice . Alice
Awatar użytkownika
genek72

Sympatyk

Post autor: genek72 »

Michał był synem Antoniego i Katarzyny Kupras
Pozdrawiam
genek -syn Tadeusza-syn Karola-syn Antoniego- syn Józefa - syn Mateusza -syn Stanisława - syn ? Kwiecińskiego
http://lezajskhistoria.pun.pl/forums.php
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”