Cmentarz parafialny w Opatowie

Informacje o cmentarzach. Pomoc w wykonaniu lub uzyskaniu zdjęcia grobu ; w tym Informacje o Cmentarzach, Nekrologi, wyszukiwarki grobów..., linki

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

malgosia6011

Sympatyk

Post autor: malgosia6011 »

Dzień dobry,

Proszę osoby odwiedzające cmentarz parafialny p.w. Św. Marcina Biskupa w Opatowie o pozostawienie wiadomości na grobie Marianny i Jana Chmielowiec.

Dziękuję i pozdrawiam
Małgorzata
Pałamarz_Michał

Sympatyk

Post autor: Pałamarz_Michał »

Dzień dobry,
Ja niestety nie będę, ale moja mama będzie na grobie dziadków. Wie Pani w której alejce jest ten grób? I jaką wiadomość zostawić?
Pozdrawiam, Michał
Pozdrawiam, Michał P-P

Szukam informacji o: Pałamarzach, Podgórnych, Bukarzach, Boryckich, Pełechach, Legwandach, Kwietniewskich i jeszcze innych w sumie też ;)
malgosia6011

Sympatyk

Dzień dobry,

dziękuję za pomoc. Grób znajduje się na cmentarzu parafialnym pod wezwaniem Św. Marcina Biskupa, sektorze 16, rzędzie 17, o numerze grobu 2. Oto wiadomość:
"Proszę o kontakt osoby odwiedzające grób Marianny i Jana Chmielowiec. Marianna okazała się być siostrą mojej babci, która mieszkała i zmarła w Szczecinie. To mój numer 880 419 625. Pozdrawiam Małgorzata ze Szczecina."

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Małgorzata
Pałamarz_Michał

Sympatyk

Post autor: Pałamarz_Michał »

Dobrze, poproszę mamę :) Dam znać, czy się udało.
Pozdrawiam, Michał P-P

Szukam informacji o: Pałamarzach, Podgórnych, Bukarzach, Boryckich, Pełechach, Legwandach, Kwietniewskich i jeszcze innych w sumie też ;)
malgosia6011

Sympatyk

Panie Michale,

jeszcze raz dziękuję za pomoc. Odezwała się prawnuczka osoby leżącej w grobie.

Pozdrawiam i dziękuję
Małgorzata
megson29

Sympatyk

Post autor: megson29 »

Dobry wieczór,

Odszukam i zrobię zdjęcia grobów na cmentarzu parafialnym w Opatowie, woj. świętokrzyskie. Mogę również pomóc w odszukaniu grobów na innych cmentarzach w powiecie opatowskim. Osoby zainteresowane proszę o wiadomość prywatną.
Magdalena
ODPOWIEDZ

Wróć do „Cmentarze”