Skrzypczyk/Dziambor/Klimas/Walasek

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, elgra

naciula

Sympatyk

Post autor: naciula »

Dzień dobry, poszukuje informacji na temat rodziny Skrzypczyków, Dziąborów/Dziamborów,Klimasów, Walasków z okolic Secemina. Ostatnie informacje jakie posiadam to:
->rodzina Skrzypczyk - Stefan Skrzypczyk zmarły około 1996 r. grób znajduje się w Kuczkowie gm. Secemin
-> rodzina Dziąbor - Franciszek Dziąbor miał trójkę dzieci Tadeusza(grób w Koniecpolu), Władysławę Skrzypczyk (z d. Dziąbor - grób w Kuczkowie), Janinę.
-> rodzina Klimas - Marianna Klimas wyszła za Pawła Walaska miała syna Franciszka Walaska zmarłego w 1944 r.
->rodzina Walasek - Franciszek Walasek( zmarł w 1944r) ożenił się z Wiktorią Misztal (zmarła w 1973r) mieli syna Eugeniusza Walaska który ożenił się z Aleksandrą Biernat (groby znajdują się w Kuczkowie).

Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat tych rodzin będę bardzo wdzieczna o odpowiedź :)

Natalia
przemko20161

Sympatyk

Post autor: przemko20161 »

Ja mam Skrzypczyków ale z par Bedlno wżeniali się w Wnuków z par Pilczyca Żarnów Bedlno

Przemek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”